Steve Cioccolanti i etterkant av skjebnevalget: Gud vil dømme fem grupper, dommere, Big Tec selskapene, Kina, RINOs i maktapparatet og the «deep Church»

Pastor Steve Cioccolanti står fast på at Donald Trump vil få sin andre periode som USAs president. En solformørkelse den 14 desember 2020 bærer bud om at fem grupper i Amerika vil bli dømt.  Den ene gruppen som skal bli dømt av Gud er dommerne. Dommerne som sviktet når det gjaldt som mest. Gud skal dømme Kina. Gud skal dømme individer rundt Trump som blant annet Jared Kushner og Bill Barr. Gud skal også dømme Big Tec plattformene som undertrykker sannheten. Gud vil også dømme den dype kirke, det vil si kirker som ikke står opp for barna i mors liv, som ikke støtter Trump.

Gud skal dømme dommerne. Videre skal Gud dømme de såkalte RINOs (republikanere i navnet)  sier pastor Steve Cioccolanti i sin svært interessante profetiske analyse. Gud krever rettferdighet. Hvorfor tar dette så lang tid? Jo, Gud vil avsløre at Kina er den frie verdens farligste fiende og trussel. Hvorfor er tingene i et limbo? Svaret er at Gud avslører og avdekker mørket. Blant de Gud skal dømme er Kina. Og Kina vil komme til å kollapse, sier Cioccolanti i sin video. Den tredje gruppen Gud vil dømme er Big Tec selskapene og de sosiale plattformer.  Den fjerde gruppen Herren vil avsløre og dømme er RINOs politkere og rådgivere rundt Trump. Blant annet Jared Kushner og William Barr som ikke har gjort jobben sin. Den siste gruppen Gud vil dømme er «den dype kirke som er det religiøse svaret på «den dype kirke». En falsk kirke som står opp for urett i stedet for rettferd. Er dette bare fri fantasi fra pastor Steve eller en dyp innsikt i hva som rører seg i den åndelige verden og som om kort tid vil materalisere seg i verden like for våre øyne.

 

Facebook Comments

18 tanker om “Steve Cioccolanti i etterkant av skjebnevalget: Gud vil dømme fem grupper, dommere, Big Tec selskapene, Kina, RINOs i maktapparatet og the «deep Church»

 1. Bibelen sier at hele verden skal dømmes. Mens det står: «de som påkaller Jehovahs navn skal bli frelst» Dette gjentas i nytestamentet der Navnet siteres fra de hebraiske skrifter. Dette Navnet forekommer rundt 7000 g- syv tusen – ganger i hele Bibelen, men er erstattet med «herren» i den ugudelige kristenhetens oversettelser. Nå vet dere det og har ingen unnskyldning for å avvise Skaperens egennavn i strid med forutsetningen for å bli frelst når Han kommer.

  1
  6
 2. Jeg håper det kommer en jordskjelv som omgjør valget. Men jeg tror ingenting skjer dessverre. Dommere, rettsvesen, eliter og den dype staten på begge sider er korrupte. Samtidig tror jeg høyesteretts dommerne er redd for livet sitt. De tør rett og slett ikke ta valgsvindelen for det den er, da de må se seg over skulderen resten av livet.
  Det er mange profeter som tar feil i disse dager. Det er ikke profetier men egne meninger. Jeg tror Biden blir innsatt og Trump kommer ikke til å møte opp til innsettelsen. Han vil forlate det hvite hus direkte og reise hjem til Florida. Han kan ikke godkjenne svindel Biden og gi ham legitimitet. Det ville han gjort ved å følge tradisjonen for presidentskifte den 20 jan.

  Men det er mulig for Trump å ta revansj om 4 år.

  2
  2
  • Men ærlig talt, hvis det er skjedd et valgjuks slik du sier er det jo meningsløst for Trump å prøve seg igjen om 4 år?

   Jeg kan ikke skjønne at noen virkelig kan tro at dette er virkeligheten uten å støtte opp om en revolusjon, eller løsrivelse.

   Nå trur jeg selv det bare er løgn og fanteri, men hvis man ikke nær sagt går til borgerkrig skjønner jeg ikke at man virkelig tror på at demokratiet er stjålet.

   Da tror jeg man bare ser at det er en «drittpakke» man er tjent med.

   2
   2
 3. Ja. Kanskje Cioccolanti har rett. Men på en annen side, kanskje disse alt har fått dommen? Kanskje det er derfor de gjør som de gjør?
  Det er også i tråd med Bibelen og se for seg muligheten at det «disse fem» gjør er en en straff fra Gud.

  Ett annet tankekors er at ikke noen av disse hadde vært et problem hvis folk flest hadde valgt dem bort. Det er lenge siden jeg tenkte at man burde unngå å kjøpe noe som var laget i KIna, stemme på ateistiske politikere eller bruke facbook osv. Det er også lenge siden jeg meldte meg ut av statskirken. I en kort periode var jeg med i et annet trossamfunn men meldte meg fort ut derfra også. De hadde valgt det samme sporet som statskirken. De lå bare noen år etter i utviklingen.

  3
  1
 4. Bibelen sier at hele verden skal dømmes. Mens det står: “de som påkaller Jehovahs navn skal bli frelst” Dette gjentas i nytestamentet der Navnet siteres fra de hebraiske skrifter. Dette Navnet forekommer rundt 7000 – syv tusen – ganger i hele Bibelen, men er erstattet med “herren” i den ugudelige kristenhetens oversettelser. Nå vet dere det og har ingen unnskyldning for å avvise Skaperens egennavn i strid med forutsetningen for å bli frelst når Han kommer.

  1
  1
 5. Glemmer aldri hvor sjokkert jeg ble da Søkelys skrev om alle norske kristne ledere som ville ha stemt Biden. Jeg kan ikke se et bilde av dem uten å tenke på dette. Det er hårreisende. Jeg er nok redd ting rundt dem vil falle sammen. De er med på å lede sin menighet og sine følgere i feil retning. Gud er en rettferdig Gud. Det er ikke tvil om at Han ikke liker dette. Cioccilanti går så langt at han sier slike kan ikke ha Den Hellige Ånd… Jeg vet flere av dem skriver bøker, leder menigheter, søndagskolearbeid m.m., er populære og gjør det «bra». Det vil ikke hjelpe oss samme hvor bra vi gjør det hvis vi ikke gjør etter Guds vilje. Men vi kan alle vende om hvis vi er på avveie. Jeg håper de også griper sjansen snart, og gjør det. Denne saken er ikke ferdig. Det vil komme mer i media. Ganske snart tror jeg.

  3
  2
 6. De av oss som lever om ti år, kommer til å sukke eller smile av vår tids dommedgsprofetier. Da vil de religiøse forutanelsene i 2020 virke like falske og feilslåtte som alle tidligere spådommer og utlegninger av åpenbaringsboken. I fremtiden kommer det nye problemer og bekymringer og dermed nye «sikre endetidstegn» som tolkes med like like umotvistelig og sprenglærd klarsyn som de gamle mislykkede.

  Kristne glemmer heldigvis lett. For eksempel alle pinlige prediksjoner om 1866, EF og Trump. Dermed blir det lettere å hoste opp atter nye og dagsaktuelle konspirasjonsteorier om alt og alle. Slik vil det nok holde på enda noen generasjoner, inntil fornuft og kunnskap lar de poetiske mytene seile inn i den historiske verdenslitteraturen som arkeologisk vrakgods og kulturelt arvesølv.

  På YouTube sitter kristne med sin dommedag og sin religionskrig – på låven sitter nissen med sin julegrøt. Så god og søt. 😊

  2
  1
 7. 17/12/2020, kl. 14:11 sa Clausen:
  De av oss som lever om ti år, kommer til å sukke eller smile av vår tids dommedgsprofetier.

  Tja. De lo godt av Lebesbymannen også etter at han ble kastet ut av en tysk ambassade hvor han forsøkte å advare mot utbruddet av 1.VK. Det var en som jobbet intenst med å advare Polen før invasjonen i 1939 også. Men han ble avvist som useriøs. Men noen tok dommedagsprofetiene alvorlig. Blant annet han som i god tid hadde forberedt seg på å redde norges banks gullbeholdning. Uten ham hadde kanskje dette gullet, sammen med tanngull fra gassede jøder, blitt brukt til å kjøpe svensk svenskt stål til den tyske krigsindustrien. De fleste som vet litt om historien er ganske ydmyke. Til alle tider har folk trodd at verden har kommet videre. Men slik er det ikke.

  17/12/2020, kl. 14:11 sa Clausen:
  Kristne glemmer heldigvis lett. For eksempel alle pinlige prediksjoner om 1866, EF og Trump.

  Hva folk sa om «EF», eller «EU» som det heter nå, vet vi at mye av det som ble sagt har blitt til virkelighet. Sverige og Frankrike har begynt å se resultatene og andre land vil følge etter. De land som fremdeles holder fast på en viss selvråderett blir usatt for konstante trusler fra EU’s «politbyrå». Det handler ikke om et «fellesskap». Det som idag kalles en «Europeeisk union» utvikler seg raskt mot et kommende overnasjonalt diktatur som kan sammenlignes med Romerriket.

  Alle som sier «peace in our time» burde legge merke til at den amerikanske rettstaten beviselig blir missbrukt politisk for å rydde vei for noe få snakker høyt om. Agenda 30, -50, «the great resett» og ny verdensorden, homorevolusjonen og den falske klimakrisen er bare noen stikkord. I Norge har vi sett hvordan Høyre plutselig ble et globalistisk venstreradikalt parti som langt på vei kaller sine egne politiske holdninger fra noen tiår tilbake som «nazistiske». Og i disse dager har frp gjennomgått den samme prosessen. Listhaug synes alle som hegner om nasjonalstaten minner om nazister. Er det ingen som ser hva som skjer?

  Er det bare meg som føler at grunnen er i ferd med å bli revet bort under bena våre?

  1
  2
  • Peace in our time er verdens mest misforståtte sitat/hendelse og skyldes mye at Chamberlain døde når han gjorde.

   I virkeligheten hadde ikke Chamberlain noen tro på «fred i vår tid» (selv om han retorisk hadde et poeng.)

   I virkeligheten så trengte Chamberlain å kjøpe seg tid til å sette igang full krigsmobilisering og ikke minst produksjon av militært materiell. Noe han øyeblikkelig gjorde.

   Han har altså et missforstått dårlig rykte og var langt smartere en fylliken, rasisten og folkemorderen Winston Churchill.

  • Hei, Mister M!

   Lebesbymannen følte vel også at grunnen forsvant under seg dengang sa? 😂🤣😂😃🤣 Hadde bare Gud hørt på Lebesbymannen og Jehovas vitner kunne han ha sendt seg selv i form av Jesus i 1914 og fått denne brysomme trengselstiden overstått😅🤪😆😝😃

   Nå får vi sette vår lit til antisemittiske Lysglimt Johansen som hadde profetiske evner om Trumps fire år ved makten! Lenge leve de sannspådde! 😅🤪😆😝😃

   Takk for latteren!

 8. Har folk mistet all sunn fornuft? Samtlige delstatsmyndigheter, 60 dommere(mange utnevnt av Trump), den føderale valgkommisjonen, høyesterett+++, alle er medansvarlige i et arrangert valgjuks?
  Er det noen som ikke er hjernevasket av maga-cult, som virkelig tror det??

  Skjerp dere; det finnes ikke et eneste bevis. Nå har vi sett Trump og hans medarbeidere, med propagndaminister Kaylies i spissen, spy ut ti tusener av løgner disse 4 årene. Den siste store løgnen er at valget er stjålet.
  Det er det selvsagt ikke. Trump kjører på, for å samle inn penger, for å kunne betale gjeld.
  Han vil gå over i historien som en gedigen fiasko.
  De som tror han stiller i 2024, må tro om igjen. Republikanerne trenger en ordentlig kandidat, ikke landets største og verste RINO, en narsisistisk, diktatorisk høyreekstrem populist.
  Dessuten er sannsynligheten stor for at han er fengslet, når 2024 nærmer seg.

 9. 17/12/2020, kl. 18:21 sa Roperid:
  Peace in our time er verdens mest misforståtte sitat/hendelse og skyldes mye at Chamberlain døde når han gjorde.

  Aldri hørt at dette er et misforstått sitat.
  Hvem var med på å tvinge Sjekkoslovakia til å avstå Sudetenland? De Sjekkoslovakiske forsvarverkene i disse fjellene var Hitlers største hinder for å starte 2. vk. Man kan si Chamberlain var en av de direkte årsakene til krigen.

  Hvem var med på å bremse bevilgninger til forsvaret slik at England bare var en hårsbredd fra å tape battle of britain? Uten den polske flyskvadronen hadde sannsynligvis england blitt bombet sønder og sammen.

  Og når det gjelder Chamberlains fredsavtale så skrøt han hemningsløst av den. Det var først når når polen ble invadert at han innså sin dummhet. Og atpå til erklærte han tyskland krig selv om det var helt uvisst om England kunne stå seg mot Tyskland.

  Det er så mange hobbygooglere som prøver å gi inntrykk av at de «virkelig vet noe». Men ofte siterer de bare sosialistisk propaganda uten å vite det selv. Netter er like overfylt av venstreradikale forklaringer som dagens medier er fulle av Trumphat.

  Tror sokelys erfarer et generellt problem. Nemlig at mange oppsøker de få frie forumene som er igjen forde så mange andre blir stengt.

  • Fakta er at Chamberlain dro hjem og satt igang dulle krigsforberedelser og produksjon. Han trodde overhode ikke på «fred i vår tid.

   Ei heller tror jeg sosialister på nettet har særlig behov for å forsvare den konservative Chamberlain.

   Derimot så ble han syk og døde før han kunne ta æren for forberedelsene.

   Jeg sier ikke med det at Chamberlain ikke gjorde feil, eller var noen stor strateg, utover den lille genistreken med «fred i vår tid».

   Det med Sudetenland er jo sammensatt. Uten de urimelig harde sanksjonene/vilkårene etter første verdenskrig hvor msn bla. Ga bort Sudetenland ville nok Hitler aldri kommet til makta.

 10. Jeg ler meg snart i hjel av alle de såkalte profeter.
  haha ingen ting stemmer….
  det har blitt spådd at verden går under rett rundt hjørnet i snart 3000 år
  haha…….

  • Du ler deg snart i hjel av såkalte profeter?
   Da er det best du ikke leser mer Søkelys 🙂

   Du vet du er inne på Søkelys – profetisk aktuelt nyhetsmagasin?
   Ja, der kan du bl.a. lese om profeter og profetier 🙂

   Nei verden går ikke under ennå, det skjer ikke før om 7 år+
   Men litt om det kan du nok siden du er her.

   Og så står det om deg i 2.Peter 3: vers 3-4. Tøffing.
   Den profetien gikk i oppfyllelse bl.a av deg.
   Det er Guds store nåde at du blir advart om å ta Gud på alvor. Tiden er knapp.

  • hvordan vet du at verden går under om 7 år + og ikke om 70000 år +++++

   for øvrig er det mest morsomt å lese alt dette meningsløse tøvet som blir servert.

  • Seriøs??
   Fordi når bortrykkelsen skjer så går det 7 år til Joh.Åp 21:1. (mer om de 1290 dg, 1335 dg 42 mnd,, 7/62 uker og den siste 70.uke. osv. finner du i Bibelen)
   Jeg skrev 7 år + og det betyr tidligst om 7 år. 70 000 år om du vil tro det, men tror man det så har man ikke studert Bibelen.
   Bortrykkelsen kan skje når som helst nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *