Statsminister Netanyahu truer med opptrapping: IDF er klar for å trappe opp angrepene etter mer enn 160 rakettangrep mot Israel

Israel truer nå med å trappe opp angrepene mot Gaza etter at palestinske grupper har avfyrt mer enn 170 raketter mot Israel på få timer. Skoler og barnehager er stengt og folk som må på jobb bør ikke være langt unna et tilfluktsrom heter det i oppdateringer fra de pågående angrepene mellom det israelske forsvaret og ulike terrorgrupper som opererer på Gazastripen. Et tretti talls mennesker er lettere skadd i Israel etter at det er blitt avfyrt mer enn 170 raketter fra Gaza i morgentimene.

Angrepene kom etter at Israel i et målrettet angrep tok ut en palestinsk terrorleder. I etterkant av det israelske angrepet har islamsk hellig krig sverget hevn, og organisasjonen får støtte av Hamas, en annen terrorgruppe som opererer på Gaza stripen. I en video fra Israelsk tv vises det flere glimt fra dagens omfattende rakett-angrep mot Israel. De massive rakett-angrepene kommer parallellt med at Naftali Bennett tar over rollen som forsvarsminister.