Rakettangrepene mot Israel fortsetter: Hele 190 raketter avfyrt så langt tirsdag

En rakett eksploderer rett foran et veikryss. Foto: You Tube

Den muslimske terror-organisasjonen “islamsk hellig krig” har gjennom hele denne tirsdagen avfyrt nærmere 200 raketter mot sivile mål i Israel. Så langt er 46 israelere skadd i de pågående angrepene mot sivile mål i Israel. Det israelske forsvaret har gjennom dagen gjennomført et større antall bombeangrep mot islamsk hellig krig. I følge palestinske medier skal minst sju være drept som en følge av de israelske angrepene mot mål på Gazastripen. På grunn av de pågående angrepene vil  skoler og barnehager i Beersheba, Sderot, Rishon Lezion og Modiin være stengt onsdag. USA valgte tirsdag kveld å fordømme den palestinske rakett-terroren og Det Hvite Hus uttrykker støtte til Israel

Tidligere tirsdag kunne enkelte medier fortelle at utsendinger fra Egypt er i gang med å lodde stemningen for en våpenhvile, men så langt har islamsk hellig krig takket nei til Egypts forslag og sier at kampene mot Israel vil fortsette. Dermed er det stor sannsynlighet for at denne runden med angrep kommer til å vare noen dager til, og i deler av Israel må befolkningen stålsette seg for flere dager med raketter skutt ut fra Gazastripen.

13 tanker om “Rakettangrepene mot Israel fortsetter: Hele 190 raketter avfyrt så langt tirsdag

 1. Ordet “jøde” betyr “gudsdyrker”.Fra mennesket Jesu død er det bare de salvede kristne som er “jøder”.Kjødelige jøder er kun med om de konverterer til sann kristendom for deretter å salves med hellig ånd til fremtidig himmelsk liv som en av de 144000 i Jehovahs og Kristi rike.

  Man kan ha så mye sympati for den kjødelige nasjonen Israel man bare vil.Disse stakkars menneskene tilhører ikke Jehovah og Kristus, men som resten av verden – Satan Djevelen.

  En helt annen sak er at etter bortførelsen av de ekte jødene i år 70 evt., er det meget vanskelig å konstatere om nasjonen Israels befolkning i virkeligheten har jødisk avstamning.

  6
  2
  • Salvede kristne er ÅNDELIGE jøder. Ordet jøde betyr bare gudsdyrker.

   For øvrig forsvant alle de opprinnelige jødiske stamtavlene i år 70 evt. da romerne brant tempelet i Jerusalem og bortførte 1,1 million jøder og drepte de fleste andre. Derfor er det nærmest umulig å fastslå hvem i dagens Israel som er opprinnelige jøder. Det blir gjerne med påstander eller genrelaterte bestillingsverk.

   Husk at det er rundt 2000 år siden slektsrullene ble borte.Og for sanne kristne er det av liten betydning. “Her er ikke jøde eller greker…Vi (de 144000)er alle ett i Kristus”.

   4
   1
  • Ser at du ikke forstår spørsmålet. Jeg skal prøve igjen. Hvilken av Israels 12 stammer tilhører du?

   1
   4
  • Det er nok du som ikke har forstått svaret. Det kjødelige Israel konverterte etter Jesu død til det ÅNDELIGE Israel. I dette åndelige Israel er ikke lenger genetikk avgjørende som i det gamle forkastede Israel. Derfor er Åpenbaringens omtale av stammene kun symbolsk. Det understrekes også av at de tolv stammene nevnt i Åpenbaringen 7 IKKE samsvarer med de opprinnelige tolv i 1. Mosebok 4:1.. Dans og Efraims stamme er borte, mens Levis og Josefs er lagt til.
   Jakob, Jesu halvbror, hilser i sitt brev i 1:1 ”de tolv stammer som lever ute i fremmed land”. Dette brevet ble skrevet i år 60-62 evt., før de kjødelige jødene ble bortført i år 70 evt., så det dreier seg altså ikke om kjødelige jøder, men om salvede kristne av alle ”stammer, folk,ætter og språk”.

   Paulus sier i Romerbrevet 2:28 og 29:

   ” 28 Rett jøde er ikke den som er jøde i det ytre, og rett omskjærelse skjer ikke i det ytre, på kroppen. 29 Jøde er den som er jøde i det indre, og omskåret er den som er omskåret i hjertet, ved Ånden og ikke ved bokstaven.”

   I 9:8 understreker Paulus:

   ” 8 Dette betyr at den naturlige avstamning ikke gjør noen til Guds barn. Det er de som er barn i kraft av løftet, som skal regnes som Abrahams ætt. ”

   Å sette sin lit til lovpakten og mulige etterkommere av de opprinnelige jødene er å pelfeste Kristus på ny, sier Skriften.

   5
   2
  • Mannen med de utallige dekknavn holder fremdeles på med sin vranglære. Om han hadde snev av mannsmot ; ville han bruke sitt eget og rette navn. Man må være i sannheten – som Jehovas vitner stadig påpeker – og fortelle hvem man er.

   2
   5
  • Det er Jehovas vitners andre president, Joseph Franklin Rutherfords skyld, at Jehovas vitner fikk erstatningsteologien. Den første presidenten, Charles Taze Russell, støttet jødene og tilbakevendingen av jøder til Palestina, som det het den gangen.

   Som kristne er det viktig å forstå at selv om hele Bibelen er Guds ord, og gir nyttig lærdom, er ikke alt skrevet til de kristne. Vi er medarvinger med jødene.

   3
   4
  • Ja Paulus var en fæl tullebukk. Kristne burde ikke høre på’n. Uups, nei det gjør de jo ikke heller…

   4
   3
  • Jephtah: ” Vi er medarvinger med jødene.”

   Dere får samme lodd som dagens militaristiske “jøder” ja. Vær trygge på det. Det garanterer jeg.

   4
   2
  • “Det er nok du som ikke har forstått svaret.”
   Kan hende du hadde et “svar”. Men du svarte ikke på det jeg spurte deg.

 2. Svar til Sidsel
  Brevene til Paulus er stilt til kristne, så de gjør vi klokt i å studere nøye. For eksempel romerne 11:1 :”Jeg sier altså: Har da Gud forkastet sitt folk? Langt derifra.” Han har en plan med dette folket i framtiden. De skal bli til velsignelse for alle nasjoner. Men det gjelder i fremtiden. I dag er det ingen forskjell på jøder og hedninger. (Galaterne 3: 28,29).

  3
  1
  • Du vet. All den tid Sidsel ikke er en kristen, og ikke er renset hvit i Lammets blod, vil Sidsel ikke studere Guds Ord. Det samme gjelder den navnløse ambassadøren. De kjenner bare bokstaven, men ikke Ordet.

   1
   1
  • Paulus sier i Romerbrevet 2:28 og 29:

   ” 28 Rett jøde er ikke den som er jøde i det ytre, og rett omskjærelse skjer ikke i det ytre, på kroppen. 29 Jøde er den som er jøde i det indre, og omskåret er den som er omskåret i hjertet, ved Ånden og ikke ved bokstaven.”

   I 9:8 understreker Paulus:

   ” 8 Dette betyr at den naturlige avstamning ikke gjør noen til Guds barn. Det er de som er barn i kraft av løftet, som skal regnes som Abrahams ætt. ”

   Å sette sin lit til lovpakten og mulige etterkommere av de opprinnelige jødene er å pelfeste Kristus på ny, sier Skriften.

   1
   1

Det er stengt for kommentarer.