Bibelskoleelev ved Bildøy bibelskole døde etter badeulykke i Israel

Håvard Jonassen (22) omkom i drukneulykke i Israel. Foto: Privat

Det var den 22 år gamle bibelskole eleven Håvard Jonassen som var utsatt for en alvorlig badeulykke under en klassetur med Bildøy bibelskole til Israel. I følge skolen døde 22 åringen tirsdag , -og tilbake står elever og pårørende i sorg. I en pressemelding fra skolen kan vi lese dette: “Det er med sorg vi meddeler at studenten som ble alvorlig skadet i en badeulykke i Israel tirsdag 5.11.2019, i dag tidlig, tirsdag 12.11.2019, er erklært død av legepersonell ved sykehuset i Afula, Israel», opplyser Bildøy bibelskole i en pressemelding publisert på skolens hjemmeside tirsdag formiddag.

Pressemeldingen fortsetter slik:

«I forståelse med familien kan vi meddele at den omkomne er 22 år gamle Håvard Jonassen fra Fana i Bergen. Nærmeste familie er til stede ved sykehuset i Afula. Våre tanker og vår forbønn går i dag til de som nå har mistet en av sine kjære. Skolen er representert på sykehuset og vil være tilgjengelig med støtte for de pårørende der. Den nærmeste familie ønsker å uttrykke takknemlighet til alle som har stått med dem i forbønn og omtanke i den krevende uken som har gått siden ulykken fant sted. Studentens bortgang vil skape et stort tomrom og savn i studentmiljøet. Mange har nå mistet en kjær venn og medstudent. Skolen vil arrangere en samling med kriseteam og bedriftshelsetjenesten til stede for å ivareta studenter og ansatte. Det vil senere bli lagt opp til en intern minnestund for studenter og ansatte på skolen. Vi takker for forståelse for at vi i denne krevende situasjonen ønsker å skjerme studenter og ansatte. Etter ønske fra de nærmeste pårørende vil det ikke bli gitt ytterligere informasjon til pressen.» heter det videre i pressemeldingen.

Søkelys vil oppfordre til forbønn for 22 åringens familie og elever og ansatte ved Bildøy bibelskole i denne vanskelige tiden.

 

 

2 tanker om “Bibelskoleelev ved Bildøy bibelskole døde etter badeulykke i Israel

  1. Av og til forstår vi ikke hvorfor noe skjer. Du fikk 22 år på jorden og du rakk å bli kjent med Jesus, frelseren, Herren, sann Gud fra evighet av -og du hviler nå i Guds omsorg og hånd. Alle dem som tok i mot Ham, dem gav han retten til å bli Guds barn. De som tror på hans navn. Du har bare gått foran, og dine nære familie og venner sitter tilbake med sorg og savn. Vi forstår ikke alltid hvorfor, men en gang skal vi alle få svar, når vi møter vår frelser ansikt til ansikt. Hvile i fred i Guds nåde og omsorg.

Det er stengt for kommentarer.