Statsminister Bennett sier at fjerde dose gir kraftig boost av antistoffer mot Covid

Israels statsminister Naftali Bennett sier at den fjerde dosen med vaksine gir en kraftig boost av antistoffer og immunitet. De som har fått en fjerde dose har fem ganger mer antistoffer i blodet en uke etter den siste dosen. Imidlertid er det få data som indikerer fordelene med en fjerde boosterdose. I likhet med Jan Hanvold så lovpriser statsminister Bennett også Pfizer-navnet. Det var under et besøk på Sheba Medical Center nærTel Aviv, at den israelske statsministeren slo fast at folk som har fått den fjerde boosterdosen har fem ganger mer antistoffer mot Covid-19 i blodet.

Imidlertid, siden forsøket ble startet for en uke siden, er det ingen data på hvorvidt det høye nivået av antistoffer forblir i blodet utover den første uken. Det er heller ingen data som viser om antistoffene gir bedre beskyttelse mot å få, eller utvikle alvorlig sykdom for Omicron varianten. Omicron har hatt en unik evne til å forårsake gjennombrudds-smitte hos vaksinerte, melder Times Of Israel tirsdag. 20 000 personer i Israel har fått en fjerde dose og 100 000 står på venteliste og vil bli vaksinert i løpet av få dager. Selv om vaksinene ikke holder hva som opprinnelig ble lovet, fortsetter folk -av frykt for Corona -og si seg villig til å delta i dette gigantiske forsøksprosjektet med et medikament man ikke aner konsekvensene av på lang sikt.

 

10 tanker om “Statsminister Bennett sier at fjerde dose gir kraftig boost av antistoffer mot Covid

 1. Trist å være v til at religiøse lurendreiere forsøker å henlede oppmerksomheten på den kjødelige nasjonen Israel som bebos av Ashkenazier som liksom skal være Guds folk i dag.

  Det ÅNDELIGE Israel tok over etter de siste kjødelige jødene da romerne knuste nasjonen, bortførte folket og ødela hele tempelet inklusive ættetavlene. I dag kan derfor INGEN dokumentere ekte, opprinnelige aner til det som i sin tid var Jehovah Guds utvalgte nasjonalitet.

  De som styrer dagens “Israel” fører jo en totalt ugudelig politikk. Som det f.eks. fremgår av dagens Document.no, der surrogati nå skal gis homoseksuelle, transpersoner og enslige, kvinner. Den som tror dette har noe med Bibelens Gud å gjøre må være fullstendig på jordet åndelig sett.

  https://www.document.no/2022/01/04/israel-utvider-muligheten-for-surrogati-til-homofile-par-enslige-og-transpersoner/

  3
  2
  • Jødene er Jesu brødre etter kjødet. De er velsignet, det står i skriften. En dag blir det en enorm vekkelse i Israel, trolig ikke lenge til. Det blir fantastisk! Da vil Israel komme til tro på sin Gud og frelser Jesus Kristus

 2. Ussi kommer til å bli uendelig skuffet når det går opp for Ussi at “jøde er ikke lenger den som er omskåret på kjødet, men ved hjertets omskjærelse i ÅNDEN” “Gud har i stedet utvalgt seg et folk av ALLE folk og stammer, ætter og tunger”.
  Kristenheten har ikke Guds ånd, og derfor ser de ikke med ÅNDELIGE øyne på Bibelen, men med KJØDELIGE. Dette er grunnen til at Jesus sa: “Den vei er smal, og FÅ er de som går på den”, samt “det blir bare FÅ mennesker tilbake” på jorden etter Harmageddon.

  Til Hildi.
  Jeg opplever meg som et “vitne”, en representant for Skaperen Jehovah.MEN IKKE som noe vitne for det til dels ubibelske Vakttårnet der kvinner taler i menigheten m.m. At de kaller seg Jehovahs Vitner er på linje med at diktaturet Øst-Tyskland kalte seg Deutsche DEMOKRATISCHE Republik – DDR. Når og hvor var DDR demokratisk?

  MEN slikt kan ikke hindre en sann kristen å følge Bibelens direkte råd: “Hver den som påkaller Jehovahs navn skal bli frelst”. “Påkalle” betyr imidlertid her mer enn bare å si navnet høyt. Det innebærer også tanken om å leve i samsvar med Jehovahs normer og prinsipper.

  Det er imidlertid ledelsen, som lik hos jødene, er forkastet av Jehovah. Det stakkars folket vil imidlertid gå over fra “Adonja” (den nåværende ledelsen) – til “Salomo” (den kommende ledelsen av alle sanne kristne tjenere for Kristus og Jehovah.) Alt dette ligger rett foran oss, og kan lett forstås ved at “alt som før er skrevet, er skrevet til oss til hvem de siste tider er kommet”, som Skriften sier.

  4
  3
 3. Jødene er Guds folk uansett hva de gjør. Jeg er fremdeles far til min sønn selv om han finner på både bra og dårlige ting.
  Trass og ulydighet mot Gud og ville gå egne veier har kjennetegnet jødenes historie siden tidenes morgen. Likefullt har Gud en plan med dette folket. Hadde jeg vært Gud, hadde jeg gitt opp for lenge siden!
  At “det åndelige Israel”, altså den kristne kirke, har tatt jødenes plass og løfter, er erstatningsteologi som er vranglære.

  • Du er helt på jordet Otis og narret trill rundt. De forhenværende jødene, som ikke har noe med Ashkenaziene som i dag kaller seg “jøder” innerst i Middelhavet, hadde EN ENESTE OPPGAVE. Å frembringe Kristus for så å drepe ham på vegne av deres sanne Gud Satan Djevelen. Du vil bli uendelig skuffet Otis, når det går opp for deg at kristenhetens sataniske narrespillere har lurt deg, og det ikke er noen vei tilbake. Da vil du huske mine ord.

   2
   3
  • Kristi bror: jeg håper du angrer det du skriver. Det er som å lese direkte fra nettsiden http://www.vigrid.net, jeg grøsser når jeg leser det. Det er det samme gamle jødehatet som endte i holocaust.

   2
   1
 4. Jødene er fortsatt Guds utvalgte folk. Og slik som Ussi så fint skriver, er de velsignet og kommer en dag til å vende seg om til sin Gud og frelser Jesus Kristus.

 5. Det er misoppfatning at det var jødene som drepte Jesus. Ingen tok hans liv, han ga det frivillig. Slik står det i min Bibel.
  At jødene angivelig skal være Kristusmordere nører opp under antisemittisme og erstatningsteologi.
  Ja, det kan være vanskelig å forstå at jødene er Guds utvalgte folk (som forfatter Jostein Gaarder hånte dem for i et dikt i forbindelse med en Gaza-krig) slik som samfunnet i Israel er i dag. Det er et liberalt land på mange måter. Tel Aviv er kjent for sin gedigne Pride-feiring og utsvevende natteliv. Store aborttall. For å nevne et par ting. Likefullt feirer hele samfunnet de bibelske høytidene.
  For ikke å snakke om den konstante krig og terrortrusselen de lever under. Hvor er deres Gud da? Jo de hevder tross alt at Han beskytter dem under krigshandlingene.
  Plutselig en dag, i et nu, skal jødenes øyne åpnes og de ser Jesus på en annen måte.

  3
  1
 6. Israel kom til Midtøsten for å bli til en velsignelse, for både jøder og arabere står foran en mektig vekkelse, slik Herren lovet det: “På den tid skal Israel være den tredje med Egypten og med Assyria, en velsignelse midt på jorden, fordi Herren, hærskarenes Gud har velsignet det og sagt: Velsignet være mitt folk Egypten og mine henders verk Assyria og min arv Israel!”
  (Esaias, 19, 24-25).

  Men før så skjer vil det bli en fryktelig krig mellom dem. Denne krigen i Midtøsten vil bryte ut med en rakettkrig, som vil kreve flere offere på begge sider enn noengang tidligere.
  Et syn forteller om en rakettkrig som vil ende opp som en katastrofe med kjemiske midler.

Det er stengt for kommentarer.