Fullvaksinert ektepar døde av Covid-19 med få minutters mellomrom mens de holdt hverandre i hånden

Påstanden om at vaksinen gir et lettere sykdomsforløp og hindrer dødsfall er ei lekse vi nærmest daglig blir tutet fulle av MSM og helsemyndighetenes propaganda-apparat. Godtroende nordmenn gjentar tesen nærmest som et åndelig mantra på Facebook og i kommentarfelt som ennå er åpne for folkets meninger. Også tidlig i vaksinasjons-prosessen ble dette mantraet gjentatt og gjentatt uten spesiell dokumentasjon, og siden mange som har hatt Covid har hatt få eller ingen symptomer, har det vært vanskelig å kunne bevise eller motbevise tesen. En rekke mennesker løper nå og tar vaksinen i tro på at påstanden er sann, selv om den verken kan dokumenteres og dødsfall blant fullvaksinerte indikerer at mantraet nødvendigvis ikke er en sannhet man skal lite på. Ekteparet Cal og Linda Dunham var begge fullvaksinerte, men døde likevel av Covid, med få minutters mellomrom, mens de holdt hverandre i hånden.

Begge de to, et ektepar på henholdsvis 59 og 66 år var fullvaksinerte mot Coronavirus, men ble likevel smittet, syke og innlagt på sykehuset. Ekteparet fra Michigan døde med få minutters mellomrom mens de holdt hverandre i hendende til siste slutt. Mantraet som gjentas og gjentas om at vaksinen forhindrer død og gir ett lettere sykdomsforløp ser ikke ut til å ha hjulpet Cal og Linda Dunham nevneverdig. I forkant av dødsfallene ble det to smittet, følte seg dårlige og oppsøkte lege som sendte dem på sykehus. På sykehuset fortsatte tilstanden å forverre seg og  de endte begge i respirator. På tross av all pustehjelp og på tross av sin vaksine ble de dårligere og dårligere, og på et punkt ble de koblet av respiratoren. De døde med få minutters mellomrom mens de romantisk holdt hverandre i hånden.  Vaksinen eller det som kalles “beskyttelse” hindret verken smitte, sykdom eller død for dette ekteparet. Ei heller kunne mantraet at “vaksinene gjør at du får et lettere sykdomsforløp” forhindre at ekteparet gikk ut av tiden.

22 tanker om “Fullvaksinert ektepar døde av Covid-19 med få minutters mellomrom mens de holdt hverandre i hånden

 1. Det er tragisk når noen dør av Korona; vaksinert eller uvaksinert. Jeg mener ikke at det ikke kan skje at noen blir alvorlig syke og kanskje dør som følge av viruset selv om de er vaksinerte. Men de fleste som lander med alvorlig Korona forløp på sykehus er de uvaksinerte.

  Det er mye usikkerhet og vi vet ikke hvordan alt utvikler seg.Vaksinen er ikke fullkommen. Men jeg hevder at forskere, leger og personell har gjort og gjør fortsatt sitt beste for å prøve å få slutt på denne pandemien. Skulle jo ønsket vaksinen ville gitt lenger beskyttelse. Men slik har det uheldigvis ikke vært.

  Måtte Gud gi visdom og gjøre en slutt på denne pandemien. Måtte han trøste og hjelpe de som er syke eller lider.Mest av alt måtte han vende våre hjerter til Han! For Gud er ingen ting umulig!

  2
  1
  • Det tar normalt årevis og lage en vaksine som fungerer. Den vaksinen som nå brukes er en haste/panikk vaksine som virker delvis med mange bivirkninger

 2. Nå prøver utestedene å gjøre uvaksinerte til syndebukker. Bukkene er regjeringen som stenger ned i panikk.

  – De som velger å ikke vaksinere seg, setter ikke bare seg selv i fare, men også andre. Dét er grunnen til at vi har stengt ned nå. Med koronapass vil man åpne for forskjellsbehandling. Vi mener tiden er inne for det nå, sa Mossige til Stavanger Aftenblad.

  https://www.nettavisen.no/nyheter/denne-kommunen-vil-innfore-koronapass-skjonner-godt-at-de-onsker-a-ta-det-i-bruk/s/12-95-3424227273

 3. Et stk. ektepar døde! Så vet vi altså at viruset er livsfarlig. Men beviser dette at vaksinen ikke redder noen?

  Jeg hverken advarer eller anbefaler noen å vaksinere seg. Det meste av informasjon er jo litt i samme sjangeren om dette. Enten kamufleres årsaker eller så leter man opp eksempler over hele verdens om man kan bruke for å generalisere. Ingen ser ut til å være mer objektiv enn andre og alt blir spekulasjoner.

  Og det å blåse opp dette enda mer ut fra et “åndelig perspektiv” hjelper bra på for å rive ned kristenheten så antikrist kan komme.

  • Man kan gå på andre medier og se tal. I EU, sammen med Storbritannien, er nu ca 40.000 DØDE AF VACCINERNE! I Usa menes tallet at være mindst 400.000, men VAERS rapporterer ‘blot’ ca 19.000. Det er bevist, at VAERS blot rapporterer ml 1-10% af de rigtige tal.
   De siger, at ægteparret døde af corona, men nej, de døde pga vaccinen. De bliver spike protein factories pga vaccinerne, og de har ved autopsi set, at der var spike proteiner i enorme mængder i ALLE organer.

   1
   2
  • Til Lennie,

   kan du vise til annen dokumentasjon for dine påstander enn synsing og antivaksinasjonssider?

  • Pfizer ville hemmeligholde dokumenter ifm vaksinen i 75.år. Selv Erna Solberg Solberg ba om 60 års hemmelighold.
   Det varsles fordervelse bortover. Og sykehusansatte sier det er ledige sengeplasser. Og våre egne media og FHI og våre politiske myndigheter holder sine kort tett til brystet om realiteten.

   Jeg vil nok vente i 75 år før jeg mottar noen slik vaksine

 4. 05/01/2022, kl. 00:42 sa Lennie:

  Tjek vaccineimpact.com

  Dette er vel en nettside som kan sammenlignes med sokelys. Den diftes av en person som leter etter informasjon som kan underbygge en ensidig mening. Hovedproblemet er at mengden useriøs, forvrengt, manipulerende, falsk og forfalsket informasjon er uendelig stor og minner mye om situasjonen i Sovjettsamveldet og nazityskland. Bare i en annen setting. Men tendensen til at “sannheter” kan skapes gjennom spekulasjoner, utelatelser og ensidig informasjon er den samme.

  Det finnes ganske mange land i verden med et høyt utviklet forskningsmiljø som overhodet ikke har noen interesse av å utrydde store deler av sin egen befolkning. At et enslig menneske som kun snuser opp ting som ligger åpent ute på nettet kan bevise at disse landene ikke har forstått noe som helst virker lite troverdig.

  Over hele verden finnes det hobbybloggere som lever og ånder for å få oppmerksomhet. At de spekulerer mot bedre vitende er ikke uvanlig. I stor grad finner de “bevis” hos hverandre. Vil man finne ut hvordan det virker kan man bare søke på “new world order”. Da vil man for det første kunne se at det handler om et reellt fenomen. Men de fleste spekulerer hemningsløst rundt emnet. Og av disse spekulantene finnes det flere typer. Hobbyspekulanter, ekte ekstremister og aktivister. Og åpenbart finnes det profesjonelle aktører som forstår at de veldig enkelt kan manipulere millioner av mennesker med troverdige løgner. Ofte for å undergrave nasjonale stater og politiske eller religiøse grupper av forskjellige slag. Man kan si det er veldig billig og utrolig effektiv måte for å påvirke eller undergrave. Grunnen er snøballeffekten og splittelsen det skaper. Men i tillegg at folk mister tillit og evne til å tenke klart. Hvis man først greier å skape splittelse så er det bare et tidsspørsmål før objektiviteten forsvinner. Objektiv informasjon vil bli alt for kjedelig for alle de som kun leter etter “sjokkerende avsløringer” som kan bevise at deres eget bedrag er “sant”.

  Den farligste drivkraften er antagelig at folk ikke vil innrømme at de kan ha blitt bedratt. Man blir bare stadig mer hysterisk opptatt av å bevise at man har hatt rett hele tiden.

  1
  1
  • « Den farligste drivkraften er antagelig at folk ikke vil innrømme at de kan ha blitt bedratt»! Er det ikke det som er problemet for majoriteten? De leiter febrilsk etter å få bekreftet at det ikke finnes forførelse.

  • Til Betina,

   det er nok problemet for både majoriteten og minoriteten.
   Ingen liker å måtte innrømme å ta feil 😉

  • Jeg er enig med nettleseren. Det er bare så uendelig unødvendig å nevne: “minner mye om situasjonen i Sovjettsamveldet og nazityskland.”

  • Hannah, jeg tror jeg har lest de fleste, har du svart meg noe mer der som jeg ikke har respondert på?

  • Takk Hannah, herlig oppsummering av himmellengsel ☺️ Hadde ikke sett den kommentaren, når det blir så mange, er det lett å dette litt av. Jeg må innrømme at jeg ikke har hatt lengsel på den måten og det er som du sier, det sier litt om hva vi har oppmerksomheten på. Da jeg var liten hadde en barnebok om at lammet skulle ete med bjørn osv, var kjempefasinert av den beskrivelsen. Men nå har jeg virkelig fått se hvor vond denne verden er, og jeg ønsker å ha en oppriktig himmellengsel fra hjertet. Det er lenge siden jeg kjente på at det er så mye ondskap i denne verden, at jeg tenkte at Jesus må komme snart. Paulus taler at han ber om at Gud må åpne våre øyne, så vi ser hvilket håp Gud har kalt oss til, for det trenger vi. Jeg håper jeg når målet og får med meg flere, da treffes vi hos Jesus.

 5. 05/01/2022, kl. 11:37 sa Birgir Hermansen:

  “Jeg er enig med nettleseren. Det er bare så uendelig unødvendig å nevne: “minner mye om situasjonen i Sovjettsamveldet og nazityskland.”

  Etter krigen sa alle: “Hvordan kunne dette skje midt i Europa”. Jeg lurte også lenge på det. Men idag vet jeg det. Det handlet om mediens makt over folks meninger. Nazistenes vei til makten begynte like etter 1. vk og særlig det som skjedde de siste ti årene før krigen er interessant. Sagte men sikkert greide de å føre nesten hele det tyske folk inn i et selvbedrag.

  Når det gjelder sovjettsamveldet ble politisk påvrikning en vitenskap. Her i norge var det mange som trodde på det som ble sagt i Moskva. Sa man noe negativt om russland kunne man strakst få tilbakemeldingen “er amrikanern no bedre a”. Lenge var Reagen et like yndet mobbeoffer i norske aviser som Trump har vært. Og Tatcher ble brukt effektivt for å sværte det mediene kalte “høyrebølgen” i norge.

  Det som skjedde i de vanlige mediene frem til ut på nittitallet er nå flyttet ut på internet. Folk blir manipulert og siden sprer holdningene seg i samfunnet. Og på et tidspunkt blir folk flest helt frakoblet virkeligheten. Og da vet man aldri hva som kan skje. Kanskje kan vi få en revolusjonslignende utvikling som i tyskland, da opposisjonen mot weimarrepublikken fikk vind i seilene? Eller innføring av diktatur som i russland. Det alle historiskere vet er at utviklingen er veldig uforutsigbar og at få i samtiden forstår hva som egentlig skjer. Men symptomene kan være avslørende.

  1
  2
 6. Det er uendelig trist dette. Men kjærligheten er størst. Selv Jesus sier det. Og i disse Tider bytter man ektefelle og samboer oftere enn man trodde var mulig. En får vondt av sånt.

  Vi er i endetiden fortelles det. Pesten befinner seg i vaksinen fortelles det også. MSM og FHI holder sitt ess tett til brystet.
  Folk forbereder seg.
  Profeter proklamerer
  Den hvite rytter rir.

  Håper jeg tar feil

  Men tross alt:
  Salme 91 venner.

Det er stengt for kommentarer.