Standhaftig Joe Biden nekter å gi opp kampen om Det Hvite Hus tross krav om at han må droppe ut

En beslutsom Joe Biden holdt fredag en valgkamp-tale i Wisconsin og var tydelig på at han ikke har tenkt å droppe ut av kampen om å bli president. En rekke demokrater og liberale medier har krevd at Biden må trekke seg etter den katastrofale debatten med Donald Trump. Det var en langt mer tydelig president som gjentok sine mange debønka løgner om hva Donald Trump skal ha sagt og gjort da han satt i Det Hvite Hus. Bidens budskap er at de må redde demokratiet. For Biden er det viktig å gjeninnføre lik rett til fosterdrap over hele USA.

5 tanker om “Standhaftig Joe Biden nekter å gi opp kampen om Det Hvite Hus tross krav om at han må droppe ut

 1. Stakkars mann som ikke forstår at han burde gitt seg for lenge siden. Men jeg synes mere synd på hans kone.
  Er stille her inne for tiden. Enten har mange blitt rykket bort eller alle er på stevner eller noe.
  Men finnes det noen stevner å anbefale? (Det blir i tilfelle å se dem på nett) Det er bare det at barnemøter er de mest bibelske… Men dem sendes ikke….

  40 sekunders video:

  https://youtube.com/shorts/iBcatRwaXkY?si=6WY4xrE0vf-cIyZg

  https://youtube.com/shorts/jTTzdPEkYvU?si=DuR8Z60UseSKTjsX

  2
  1
  • Det kan jo være at det er sommerferie, og da er man ofte opptatt med familie og alskens aktiviteter.
   Jeg håper vel Biden fortsetter så folk kanskje får åpnet øynene om hvor borte fyren er.
   Hva Jill angår så har jo hun hatt noen uttalelser som egentlig bekrefter hvor gal familie er om man tar med sønnen Hunter på toppen.
   At verdens mektigste nasjon (har vært) i dag styres av en mentalpasient som liker å klå på små jenter forteller hvor verden står for øyeblikket.
   Jeg mener ikke at alt Trump står for er fra øverste hylle, det er et valg mellom to onder som er satt inn av samme system som jobber i bakgrunnen.
   Men han gjorde en bedre jobb for verden enn Biden gjør. At Obama trekker i trådene er jo bevist over en hver tvil, og han er vel nærmeste familiemedlem til antikrist litt flåsete sagt.
   At 50% (om man tar msm-tallene som utgangspunkt) stemte for Biden i xx20 er forunderlig med tanke på hvilken posisjon Amerika har hatt på det åndelige plan. Det er mye å si om den saken. Bla. at det var to vinger som satte agendaen i 1776 da Amerika ble grunnlagt. Den ene er den vi ser og leser om i historiebøkene rundt uavhengighetserklæring , den andre er den mørke delen som ingen husker eller snakker om.
   Litt som med Norge og at den kommunistiske agendaen er dominerende i samtlige partier siden krigen og at kartet Ola og Kari blir presentert ikke stemmer med terrenget.
   Det er mye som har skjedd i kullissene som setter hele verden i et litt annet lys og som brått forklarer hvorfor åpenbaringen faktisk skal skje, og at alle bildene der er reelle.

   3
   1
  • Har det tørna for deg hannah? Blitt rykket opp? Du må nok være her på jorden under trengselstiden, opprykkelsen kommer ikke før Jesus andre komme.

   2
   1
  • « Det kan jo være at det er sommerferie»

   Du verden😁
   Og jeg som trodde det var påskeferie nå…

Det er stengt for kommentarer.