Stadig nye stemmesedler -alle til Biden dukker opp

Joe Biden leiren er ikke redd for å drive åpenbart valgjuks. Stadig nye stemmesedler dukker opp der Trump ennå leder -og vips dukker det opp 130 000 nye stemmesedler som blir kjørt til. Alle de nye stemmesedlene var for Biden. Av de 130 000 var absolutt ingen for Donald Trump. Sjekk ut valgskandalen skje mens MSM og demokratene bare ler av påstandene

3 tanker om “Stadig nye stemmesedler -alle til Biden dukker opp

 1. “Ingen av de 130 000 stemmesedlene var for Trump.”

  Ser ikke ut til at mange i Norge engang reagerer på det. Det skulle vært motsatt 🙂 Da hadde det blitt bråk.

  Har fulgt litt med på NRK. Ikke på ett punkt kunne de si at Trump kanskje har litt rett. Det er virkelig mye stygt prat. Dette skal de stå for i ettertid, det blir flaut for dem. De prater om presidenten…

  Det er stygt prat i sosiale medier og lokalaviser, barna og ungdommen er ikke dumme, de forstår at det er ensidig. FOR noen eksempler vi ser blant voksne nå, jeg gremmes. Men at det er vanskelig for Trump-supportere her å stå frem å forsvare ham forstår jeg godt.

 2. Dette VET du er løgn. Du skuffer meg med din uærlighet og uredelighet, Kjell?
  Alle visste at langt flere demokater hadde forhåndstemt. Man visste at på valgkvelden ville Trump lede i de fleste vippestatene, men at Biden ville dra innpå, og sannsynligvis vinne andel av statene.
  At dette skjer, skyldes ikke juks, men at ting går nøyaktig som forutsagt. Spillereglene er fulgt.
  Trump har jukset seg gjennom livet, ved å kjøpe eksamener, bestukket caddyer, og bestukket politikere og offentlige tjenestemenn.
  At han nå prøver å stjele valget, ved feilaktig å anklage motparten for juks, er ingen overaskelse. Men, det skuffer meg meget dypt at du Kjell viderebringer løgnene og konspirasjonsteoriene.

  Nå har Biden 169 valgmenn(med Georgia). Han mister NC, men med Nevada, Arizona og Pennsylvania har han 306 valgmenn. Da vil det være en forholdsvis solid seier, også med tanke på at Biden har fått ca 3,5 mill flere stemmer.
  Senatet er fortsatt i spill, da det skal være omvalg i Georgia. Dersom de to blir demokratiske, står de med 50 hver. Da vil VP Harris være tungen på vektskålen.

  2
  1
 3. Stemmeseddlene som Eric Trump twitret et bilde av, mens de ble brent, er falske. De mangler strekkode?‍♂️

Det er stengt for kommentarer.