Pastor Steve Cioccolanti utestengt fra Twitter etter tweets om demokratenes valgjuks

Pastor Steve Cioccolanti er blitt utestengt fra Twitter etter at pastoren og forfatteren av en rekke kristne bøker la ut en melding hvor han tok opp valgjukset omkring USA valget som er forbudt tale i Twitters verden. Twitter som er ledet av Jack Dorsey som selv har konvertert til islam har en rekke ganger sensurert eller merket president Trumps tweets og senest i kveld ble to av presidentens twitterposter merket av sensuren. At kristne pastorer som skriver noe kontroversielt eller politisk ukorrekt blir sensurert, bannlyst eller satt i Twitter-fengsel, er ikke overraskende. Det vi ser skje på sosiale medier er begynnelsen på det tyranni som er i ferd med å senke seg over verden.

Covid-19 lockdown. valgjuks i Amerika, økende raseri blant konservative, pågående krig i Kaukasus, økende sensur og informasjonskontroll, økende smittetall over hele Europa og en valgskandale gammelmedia enten fortier eller latterliggjør, er blant det som preger nyhetsbildet i disse tider. Steve Cioccolanti i Discover Ministries er blant dem som ikke er redd for å fronte støtte til Donald Trump, og betaler nå prisen for å være politisk ukorrekt. De fleste bibeltroende kristne aner at noe stort er i ferd med å skje, og man må nærmest være blind som en viss redaktør i en Vestlands-avis for å ikke kunne se det profetiske i tiden som skjer. Det vi nå ser fra sosiale medier er et gigantisk forsøk på å kontrollere informasjonsstrømmen samt å sørge for at det utelukkende er mainstream media som skal fortelle deg hva du trenger å vite. For et hvert oppadgående og nogenlundene anstendig menneske er dette tydelig -og jeg tror også det er profetisk. Det viktigste instrument som finnes for å kontrollere massene av mennesker er informasjon, penger og mat.

Ble utestengt fra egen Twitter konto

Politisk ukorrekte tanker omkring valget og valgjukset i Amerika er ikke lenger akseptert av Twitter og dels også Facebook. Pastor Steve Cioccolanti som ikke har opplevd tilsvarende tidligere, er utestengt fra Twitter i 12 timer forteller Cioccolanti i sin siste video. Det vi ser er begynnelsen av tyranniet og meningsdiktaturet som etter hvert vil ramme flere og flere individer. Vi ser alle hvor dette bærer av sted.

 

6 tanker om “Pastor Steve Cioccolanti utestengt fra Twitter etter tweets om demokratenes valgjuks

 1. Skulle tro at du har profetisk gave Kjell. Du har gjentatte ganger advart om den absurde sensuren på sosiale medier. For lenge siden skrev du en artikkel om at de første som vil bli rammet er de tydelige.
  Nå skjer det i stor skala. Sannheten tåles ikke lenger.
  Takk for at du er en tydelig basun i disse mørke tider

  11
  3
 2. Ja, konspirasjonsteoriene florerer. De fleste republikanere er sanndru, men Trump og hans bande lyver i vei. Trump har andre guder for å si det sånn. Makt, penger, kvinner, løgn. Her i kohorten ler vi. Og er glad vi ikke bor i et land styrt av en gal mann. Trump har lenge beundret Putin, Kom Jung-un og andre diktatorer. Nå kan de ønske han velkommen i klubben. Han har greid å gjøre landet sitt til en bananrepublikk på fire år.

  3
  9
 3. Mange har glemt nazitiden men det er jo ikke så lenge siden vi hadde Maoistene i Kina, sovjetunionen og den kalde krigen. Da forstod alle i den vestlige verden verdien av yttringsfrihet og demokrati. Nesten utrolig at så mange kaster vrak på demokratiet. NÅ ser vi det samme offisielle hatet mot de som ikke bøyer seg for venstresidens ideologi og fortielse av korupsjon og kriminalitet i egne rekker hos oss selv. Mange aktivister lar seg rive med og forstår ikke at det bare er et tidspørsmål før de selv rammes av den ilden de sprer. De som ikke kjenner historien er dømt til å gjenta den sier et kjent ordtak. Om noen år vil kanskje noen si “hvordan kunne det skje”? Svaret er vel todelt. Likegyldighet og gudløshet på den ene siden og ond aktivisme og maktmissbruk på den andre.

  6
  2
 4. Ellen Irene Bøe, har du også blitt forført av narsisisten, horebukken, rasisten, nasjonalisten, løgneren, svindleren, mobberen og pøbelen Trump? ?

  • Trumps inntreden på verdensarenaen har fått frem og avslørt slike falske løgnere som deg. Jeg har funnet ut mer om de liberale hyklerne siste 4 år en resten av livet. Dette gjelder i høyeste grad mange liberale kristne også som tror løgnen. Løgnen har blitt sannhet og sannhet har blitt løgn De skjønner ikke tider vi lever i og de fleste kristne kommer i fremtiden til å ta dyrets merke.

Det er stengt for kommentarer.