Stadig flere vender seg bort fra Jan Hanvold etter knefall for vaksinen: “Gud og Gift? Nei takk!

Visjon Norge sjef Jan Hanvold skaper splittelse blant kristne etter at han gikk knallhardt ut og fordømte kristne vaksinemotstandere som prest Ludvig Nessa, evangelist Svein Magne Pedersen, David Auke, Levi Jensen og Gjermund Kvamme som alle har advart mot vaksinen. I de siste årene har mange organisasjoner avsluttet sitt samarbeid med Visjon Norge og kanalen har måttet tåle et negativt driftsresultat på mer enn 6 000 000 kroner. Med tanke på at Jan Hanvold gjennom å refse kristne vaksinemotstandere som Svein Magne Pedersen, David Auke, Gjermund Kvamme og Ludvig Nessa, risikerer Hanvold å legge seg ut med egne seere og dem som har gitt til kanalen.

“Dette er ikke en Guds mann verdig .. som æ ser d ..tro Gud og ikke vaksina ..!,” skriver Bjørg Ingridsdatter mens Hanne Kirsten Tveit skriver dette: ” at han tør👎🏽😡.” “Sidan Jan Hanvold er fullvaksinert, så betyr vel det at han ikkje har full tillit til Guds ord?,” kommenterer Arne Heggstad. “Forunderlig leser du ikke bibelens ord om beskyttelse?,” spør Yngvar Tveit med adresse til Hanvold. “Ædde mulig👎🏽👎🏽Jatakk begge deler,både Gud og GIFT.👎🏽👎🏽da er det full stopp med Visjon Norge for min del,” skriver Hanne Kirsten Tveit. Mona Thulin Røkkum minner om at mange kristne, inklusiv TV sjefen selv åpenbart har glemt  kraften i Lammets blod !” “Hvordan kan du forsvare å ta vaksinen når det i bunn og grunn er gift som sprøytet inn i vår kropp? Den kroppen som skal være ett tempel for Gud. Beklager å si det Jan, for jeg har fulgt med dere lenge men det slutter nå. Må Gud gi deg og dine visdom til å se hva denne såkalte pandemien gjør med kristne i vår verden og dessverre hvor stor makt satan har over Norge og det kristne miljøet når man tillater seg å få satt en slik vaksine. Vi har en mektig Gud som har sagt vi skal holde oss rene og ikke la oss bli infisert av gift fra myndigheten. Må Gud gi deg øyne til å se og ører til å høre,” skriver Petter Røstad med tydelig adresse til “apostel” Hanvold. Hanvold har som kjent innført vaksinekrav for dem som ønsker å overvære hans sendinger.

Pedersen: Bli ikke forført av løgnpropaganda

Jesus sa: “La deres tale være ja, ja – nei, nei.” I en verden som nå blir forført av løgnpropaganda for økonomisk vinning og kontroll over og skade mot menneskeheten, må vi stå opp å rope et kraftig NEI mot forførelsen. Det er en biologisk krigføring mot voksne – og nå også mot barn.. Nei, Nei, nei! Djevelen skal ikke få ødelegge våre barn! Myndighetene startet med de eldre. Så gikk de etter hvert ned til vaksinering av 18-åringer. Så ble det 17 og 16-åringer Nå vurderer de 12-åringer. Dette er et psykoligisk knep for å lure oss til å bli vant med “nedtellingen” – helt ned til små barn,” skriver Svein Magne Pedersen som er blant dem som blir irettesatt av Jan Hanvold.

 

Facebook Comments

4 tanker om “Stadig flere vender seg bort fra Jan Hanvold etter knefall for vaksinen: “Gud og Gift? Nei takk!

  1. Hanevold har sluppet åndelige urene krefter inn i sin tjeneste – det har vel egentlig med valg som han har gjort – som til slutt bedrar – uten at de skjønner det. Det var på samme måte Ulf Ekman falt – det var en langdryg prossess som begynte i 1998 – og sluttet i 2014 (eller 2013 – husker ikke helt) – og rett før Ulf Ekman skulle bekjenne sin konventering – så ble han syk – og havnet på sykehus. Jeg ringte da og snakket med min venn som er medlem i menigheten – og plutselig sa jeg – uten å tenke – det bare ploppet opp – Gud forsøker å stoppe han – som han forsøkte å stoppe Bileam. Etterpå ble jeg urolig – tok jeg feil? Men litt senere – så sa han at han var blitt katolikk – da skjønte jeg, at det ikke var meg ordene kom fra – men fra Ånden.

    Satan er veldig ivrig på de frimodige tjenestene – og derfor må de lukke alle dører – der satan kan komme inn. Men med tanke på at selv frafalne pastorer får tid på deres kanal – så skjønner jeg at det ikke akkurat er noen profetisk tjeneste. Evangelisten er bra – men han trenger hjelp fra våkne kristne, som profeten/vekteren – for å skille det som ikke er bra – etter prinsippene i 1 Kor. 5.

    Hanevold brukte sterke ord mot Ulf Ekman når han falt – men det ser ut som også han blir felt av sitt eget overmot. Fordi det var overmot som fikk Ulf til å falle – og det at han ble oppblåst og nektet å ta til seg kritikk fra noen som helst. Og det kan virke som det samme treffer tjenesten til Hanevol. Vel – Gud tar tak i alt urent som måtte være – fordi Han ønsker en totalt ren tjeneste! Det er selvfølgelig en prossess – men når man stopper med det – så faller man bakover – som død laks – og flyter med strømmen, og går inn på den brede, enkle veien…..

  2. “Pedersen: Bli ikke forført av løgnpropaganda”

    Akkurat det utsagnet kan vi vel alle stille oss bak. Det er verre å bli enige om hva som er løgn.

    • Det som er viktig, må være å vite hva som er sannhet! Men som Pilatus spurte Jesus om: «Hva er sannhet? Han skjønte ikke at han sto rett foran SANNHETEN selv, akkurat som mange andre som heller ikke lengre vet hva som er sannhet eller hva det betyr!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *