Nyheten om hva som utvikler seg i Ukraina når omsider mainstream media

Nyhetene om den stadig tiltagende konflikten i Ukraina begynner nå omsider å nå diverse mediahus i Europa og noen nyhetsmedier i USA. Frem til nå har ikke konflikten som er under oppbygging affektert media i nevneverdig grad, og fokus har vært Donald Trump, Pokemon samt det faktum at KrF og Venstre er i ferd med å presse frem høyere avgifter på bensin og diesel. Mens verdens bilister ellers får glede seg over halveringen i prisen på drivstoff, har nordmenn flest sett lite til det verdensomspennende fallet i prisen på drivstoff. I stedet må vi nå belage oss på ytterligere avgifter på bensin, da Norge er et land som styres av partier som ligger å vipper rett rundt sperregrensa. Også VG har nå oppdaget den potensielle trussel som kommer fra Øst og lyden av krigs-trommene som stadig dunker hardere

Vestlig presse og media har i flere uker nærmest totalt neglisjert rapportene som har kommet fra ulike kilder som følger situasjonen i det østlige Ukraina.  Selv om vi har fått noen små drypp, har media vært mer opptatt av andre saker, enn Vladimir Putin og det ukrainske regimets styrkeoppbygging i Øst. “Vi står overfor en eksistensiell trussel,” kunne Ukrainas ambassadør til Norge, Viacheslav Yatsiuk -fortelle til avisen VG søndag.  “Trusselen er reell, vi står overfor aggresjon fra Russland, som vi har gjort siden februar 2014. Vi må være klar over det faktum at Russland ikke har gått bort fra sine planer om å underordne seg Ukraina, sier den nye ambassadøren,” til VG søndag. Samtidig som VG søndag omtalte det hele blir stadig flere nyhetsmedier 

Fra tidligere:

Det store spørsmålet egentlig ingen ser ut til å ville besvare er dette: Hvorfor ikke forsøke å roe ned situasjonen i Ukraina? Hvorfor ikke finne en løsning alle parter kan leve med i fred. Jeff Berwick er bare en av stadig flere som snakker om hva som kan komme til å skje. Vi har et stadig mer presset Russland som forbereder seg for noe. Vi har tyske myndigheter som oppfordrer landets innbyggere til å lagre mat, drikke og nødvendige medisiner for minst 10 dager, og det gir oss i hvert fall grunn til å stille spørsmålet: Vet disse noe ikke vi vet. Kanskje Jeff Berwick her spekulerer vilt, kanskje tar han feil

Parallelt med at Berwick som holder fast på ideen om Shemitah, nå snakker om trusselen som kan ligge foran oss, fortsetter Steven Ben Nun å informere sine følgere om den militære oppbyggingen i Ukraina.

18 tanker om “Nyheten om hva som utvikler seg i Ukraina når omsider mainstream media

 1. Helt feilaktig å hevde at vi har blant verdens høyeste drivstoffpriser. Sannheten er at vi har blant de landene i verden som har de laveste prisene, og prisene har aldri vært lavere enn de er nå.

 2. Som jeg har skrevet tidligere, så har redaktøren her et feil fokus på verdenssituasjonen. Etter min mening kan vi langt på vei kalle president Putin for vår venn. Det er den muslimske faren som er fokuset nå, og les hva Jan Hårstad skriver på verdidebatt i vårt land:

  Generalplanen.

  Når man ser seg rundt i sosiale medias kommentarfelt,er det mange som sender spitord og aggresjoner mot de politikere i Europa som fronter dette enorme inntaket av muslimer og afrikanere. En vanlig oppfatning også i offisielle media er at EU-politikerne har fått et anfall av religiøs humanisme og opptrer som Moder Theresa for å redde menneskeheten. Alt dette er naturligvis det totale tullball.

  Gå nå inn på wikipedia på “Union for the Mediterranean” som vi forkorter til UM. Den ble stiftet i juli 2008 og da hovedkvarteret ligger i Barcelona har prosjektet også blitt kalt Barcelonaprosessen.

  Her viser wikipedia et kart over de arabiske medlemsland,hele 15 stater med stort og smått. Med unntak av avvikere som Libya og Syria,innbefatter UM-prosjektet hele NordAfrika fra Tyrkia til Marokko.

  En av grunnene til at det er så mange fattige i EU,er at Brussel har veltet astronomiske summer i dette prosjektet som ganske enkelt går ut på at lage en politisk/økonomisk UNION mellom det islamske NordAfrika og Europa. Alle de sentrale landene er kandidatmedlemmer både til EU og Nato. (se Natos web)

  For at dette skulle fungere i praksis jobbet man med å europeisere lovverket i de islamske statene og som motytelse skulle Europa bli multikulturelt islamisert. Det man derfor avtalte i Barcelona var at EU skulle ta imot et sted mellom 50- 70 millioner immigranter fra deres arabiske partnerstater.

  Til dette arbeidet opprettet Brüssel i 2010 en kommissar for migrasjon som også uttalte at i løpet av 20 år skulle EU oppta 70 millioner fra Afrika/Arabia.

  Denne planen er aldri oppgitt. Den nåværende Migrasjonsminister i EU,grekeren Dimitris A,driver jevnlig og gjentar at planen er at 70 millioner flyktninger skal opptaes.

  Det aller siste på denne fronten nå er at EU-parlamentspresident Martin Schulz sier at det hersker full enighet i Kommisariatet om at medlemskapsforhandlinger med Tyrkia skal gjenopptaes.

  Det er da jeg også begynner å lure på hva det er som feiler disse globalistene.

  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • Spørsmål til deg Myhren;

   1. Mener du at den hvite rase er suveren og mer verdt enn andre raser?
   2. Mener du at vi som nasjon skal yte bistand til verdens fattige?
   3. Mener du at vi skal stenge grensene, og ikke ta i mot asylsøkere i det hele tatt?

  • Anders Helge Myhrens kirke er det vi kan kalle Norges eneste nasjonal-sosialistiske menighet. En kirke som har kopiert teorier som man trodde var død og begravet i 1945 da man i Bergen Belsen og Auswitch oppdaget hva den teorien betydde for våre jødiske venner.

   Ja, Anders Helge Myhren er en raseteoritiker som mener at den hvite rase er alle andre raser totalt overlegne. Hans begrep om samfunn og nasjon er basert på raser. Ikke tilhørighet.

   Hans menneskesyn er også i direkte konflikt med det kristne menneskesyn.

   Og med dette mener jeg ikke noe om innvandrings politikken som er et helt annet tema. Jeg bare omtaler Anders Helge Myhren sine raseteorier, rasisme og anti-semitisme.

   Jeg har merket meg at det nå flyter noe anti-semitisme rundt i kommentarfeltene i Søkelys. Det fra signaturer som Obs. Ergo holder seriøse folk seg unna.

  • Jeg har gode grunner for å benytte pseudonym.
   Du er blant de få høyreekstremistene, rasistene og antisemittene som tør å eksponere deg selv.

  • Hei igjen Godfred.
   Joda, men
   med dine synspunkter, som er de mest vanlige fortsatt i Norge, så risikerer du nok verken jobb eller anseelse.
   Når det gjelder svaret til Blind bussjåfør, som også er anonym, så er det samme svaret der.
   Men jeg synes dere skal lese sidene til
   http://www.evangeliekirken-arendal.no
   og da vil dere skjønne, eller burde skjønne, at mine synspunkter er Guds synspunkter.

 3. At vedkommende som kaller seg “Blind Bussjåfør” er blind også på andre måter, står klart for meg. Kanskje du også burde skrive under med ditt rette navn?

  • Vel, nå er det bare deg selv jeg siterer da. Du er min kilde. Men du er kanskje en blind bussjåfør ?

   Jeg synes ikke min identitet er viktig. Det viktigste er meningene som uttrykkes. Men hva var det din ekspert kilde for dine mange raseteorier het igjen ? Professor Gunners ? Det er veldig underlig at det har aldri fantes en professor eller akademiker med det navnet. Det uten at det har hindret deg å bruke “han” som sannhetsvitne.

   Og du selv er for feig til å diskutere det Anders Helge Myhren selv har sagt. Men den rasisten og anti-semitismen er kanskje deg selv ?

   Så var det deg og bjelken i ditt eget øye da, Anders Helge Myhren… Nok bjelker til å gi rutebilstasjonen i Arendal en sårt tiltrengt ny sushi-bar.

 4. Myhren; jeg kjenner ikke den Gud som du forholder deg til. Min Gud hater ikke jøder?, mener ikke hvite mennesker er mer verdt enn andre raser?, mener ikke at fosterdrap er ok, at homofil praksis er ok, at vi skal sortere små menneskebarn i mors liv, og fjerne feks de barna som har downs, at det er riktig å ta fra de fattige og gi til de rike, at vi heller skal la noen millioner av barneliv gå tapt, for å kunne sette ned prisene på alkohol og bensin(kutt av bistandsmidler), at vi skal legge ned det meste av landbruket, og heller importere maten(når verden sulter).

  De fleste punktene her er angitt grunnet dine sympatier med FRP: partiet for de kyniske og egoistiske.

  Jeg blir provosert over at du kaller deg en kristen, Myhren!! Du og bøller som Jan Kåre Christensen setter kristendommen i vanry!

 5. Godfred…
  Du tar jammen kaka…Maken til feil framstilling av det jeg står for har jeg aldri lest.
  Alt er feil, men jeg vil for sikkerhets skyld fortelle deg, at jeg ser på jødene som mine brødre og søstre. Dersom du har lest ihvertfall NOE av det jeg har skrevet, ville du skjønne det. Jødene fra Juda stamme, sammen med de 11 andre stammene fra Jakobs ætt er den hvite befolkningen i verden. Gud har velsignet oss spesielt og gitt oss noe så fint som å bli kalt for eiendomsfolk eller husfolk. Alle andre folkeslag kaller bibelen for hedninger.
  Når det gjelder abort, så er jeg helt imot det. Du nevner Fremskrittspartiet, og at jeg stemmer på dem. Ja, jeg må dessverre “sluke noen kameler.” Men dette partiet er det eneste som sier stopp til vår undergang, en overgivelse av vår kultur og religion til muslimene.

  • Jeg forstår veldig godt at du ikke vil være ærlig her. Det å si rett ut at du er en klassisk anti-semitt og nasjonal-sosialist er noe som vil gjøre at du ikke kan orme og snike deg inn her i Søkelys og fremstå som en nogenlunde respektabel mann.

   Eksentrisk og med en kasse full av løse skruer innenfor nesetippen. Men dog endel mer respektabel enn hvis du hadde vært ærlig og hederlig.

   Din teori om jødene og de hvite er klassisk anti-semitisme da du “glemmer” at dagens jøder i den teorien er falske jøder. Men det visste du……

   Selv ditt sannhetsvitne for din rase-teori; den ikke eksisterende professoren i London, Grantham Gunners hadde forventet seg bedre av deg enn dette.

   Så får vi ta det med en pose salt at dine teorier er sann kristendom. Det er like mye løgn som at KZ vaktene under krigen, den krigen der dine tapte, kun utførte fromme kristne handlinger der de drepte 6 millioner jøder. For det blir konsekvensen av det du skriver.

   Jeg står ved at Evangelie Kirken i Arendal er en nasjonal-sosialistisk og en anti-semitisk menighet. Et syn som deles av de aller fleste som har lest svineriet der. Svineri som for det aller meste er ren avskrift fra anti-semitiske kilder.

 6. Til blind bussjåfør.
  Jeg kan ikke skjønne hvorfor det er så viktig å være anonym. Det må jo være en grunn, og kanskje det er mangel på dannelse eller utdannelse. Begge deler er nok tilstede her.
  Når det gjelder de falske jødene som du skriver om, er dette lett å forklare. De ekte jødene kommer fra en rett linje fra Abraham, Isak og Jakob. De falske jødene er de som har blitt konvertert over til jødedommen. Det kan lett gjøres idag også. Men Gud bruker disse også, om det kan du lese på Evangeliekirken.

  • Manglende dannelse og utdannelse ? Og det kommer fra en som måtte finne opp en professor, et rent produkt av din egen fantasi, ved navn Grantham Gunners, i den VD debatten da du ikke turde å stå opp for dine egne meninger uten den tyngden som et professor alibi ville ha gitt dem. Du snakker om dannelse ? Du har ingen.

   Det er heller ingen dannelse å være en rasist som tror at den hvite rase er alle raser overlegen på tross av at all vitenskap og viten har motbevist dine meninger. Slik rasisme er ikke dannelse. Det er ren anti-kristelig kloakk.

   Og du selv har folkeskole som du selv skryter av og som jeg ikke har noe problemer med å akseptere at er en god og respektabel utdannelse. Selv har jeg noen års flere utdannelse. 10 flere år, men uten at jeg hoverer over dette. Utdannelse betyr ingenting. Det som betyr noe er hvordan man bruker det lille vettet man har.

   Du selv mener at du selv har hverken utdannelse og dannelse. Noe du selv har innrømmet da du brukte den ikke eksisterende London professoren Grantham Gunners som ditt alibi og sannhetsvitne.

   Jeg er anonym fordi du og dine har en stygg tendens til å ty til vold når dere argumenter deres sak. Folk som har stått frem har fått smake dine og din likes argumenter i form av spark og slag. For ikke å si; akutt blyforgifting og akutt mangel på nakke.

   Og jeg står ved det jeg sier. Og det anonymt da jeg verdsetter mitt eget liv og min helse når jeg blir konfrontert med slike med uendelig mye blod på hendene.

  • At du er en en vulgær rasist og anti-semitt er noe som alle med dannelse og utdannelse i slike ting har fått med seg. Den siste rest av tvil har blitt fjernet ved et besøk på din “kirke”s hjemmeside.

   Det får bli din sak. Men ikke kall din vulgæriteter for kristendom. For det er ikke dine syn. Like lite som de nazi-prestene som talte for tomme kirker under krigen preket kristendom. Det er gledelig at du som følger samme tradisjon og teologi også taler for tomme benkerader. Vi har endelig lært av Auswitch og Bergen Belsen.

 7. Nei, Myhren, det jeg skriver er dessverre ritkig. Det er vel derfor du er blant de meste omstridte personlighetene i kristen-Norge(blant de betydningsløse, vel og merke…)…

  Jeg oppfordrer alle til å tie denne mannen i hjel…

 8. Jeg leste en omfattende artikkel om dette, i ukens nummer av Le Monde, der dette også fylte hele forsiden.
  Det er tydelig at du har rett i at norsk media generelt ikke følger med i timen her, eller stikker hodet i sanden(mest sannsynlig det siste).

Det er stengt for kommentarer.