Sponset av Pfizer -et kort klipp om Pfizer vaksinens fortreffelighet

28 tanker om “Sponset av Pfizer -et kort klipp om Pfizer vaksinens fortreffelighet

 1. Prise meg lykkelig over å ikke ha tatt covid vaksinen, og for og hørt på advarslene om denne styggedommen. Takker også Jesus for å ha latt meg ta advarslene seriøst. Venter nå bare på Gransker, og andre lignende typer for å dementere disse videoklippene som falske.

  3
  3
  • Jeg er pr, definisjon vaksinert med en «vattpinn» dynket i smartdust og en masse andre greier, men det er ingen som snakker om disse testene i Norge. Leste en artikkel om en kvinne i Norge som fikk en masse greier etter å ha tatt denne PCR-testen, hun hadde tatt flere, og kunne beskrive mange merkelige symptomer. Hun sa også at hun mistenkte sterkt at hun var blitt snikvaksinert. Tror jeg sendte linken til Kjell en gang, og mulig den har lagt ute. Det var triste greier, og det er flere som har reagert på de, også små barn. Om de er så mye bedre enn den skiten som er sprøyten, kan jeg ikke vite sikkert.

   3
   3
  • RT,
   Hvorfor ventet du på at jeg skal si at noe er falskt. Klippene i seg selv er sikkert helt ekte, kryssklippet og barnslig koblet til en vaksineprodusent.
   Jeg antar at dette er forsøk på humor. For meg ble det bare tåpelig.

   Det for jeg du også synes innerst inne. Du er voksen og har nok livserfaring til å kunne skille det seriøse fra det tåpelige.

   Det var en annen også som alltid bare satt og ventet på mine kommentarer slik at han kunne skjelle meg ut. Jeg håper ikke vi kommer dit.

   7
   3
  • Og bare for å ha nevnt det for n-te gang: jeg har aldri benektet at de forskjellige covidvaksinene har bivirkninger. Også alvorlige.

   7
   1
  • til Falske videoer og RT,
   i kommentarene deres ligger det en underliggende harselering med at jeg har avslørt “videobevis” på Søkelys som falske eller misvisende.
   Dersom dere mener det er kritikkverdig å si fra om løgn og bløff, hva sier det da om dere?

   Jeg forstår at det stikker litt når det viser seg at Søkelys ikke alltid er så sannhetstro eller ufeilbarlig som dere skulle like å tro.
   Jeg har hele tiden sagt at jeg mener det er innafor å støtte den russiske invasjonen av Ukraina, være skeptisk til eller motstander av covidvaksiner, kritisk til myndigheter og til msm.
   Jeg deler ikke disse overbevisningene, heller tvert i mot, men jeg mener vi må akseptere at folk har forskjellige ståsteder og meninger. Det kan bli mange gode og opplysende ordvekslinger når folk med forskjellige meninger kan diskutere som voksne folk.

   Det som aldri er greit er å lyve eller fare med usannheter. Det er jeg også helt sikker på at dere er enige i.

   7
   2
  • RT og Falske videoer
   Er det ikke fantastisk at noen gidder sjekke fakta mens dere 2 sitter på hver deres tue, bryr dere null om å løfte på én eneste stein, finner feil med Gransker – men ikke dere selv?

   Dere får si (som andre her inne gjør da)
   i deres svar til Gransker, at «herved er diskusjonen avsluttet»😊 Det er nok dessverre pinlig og verst for dere selv at ingen her venter et voksent svar fra dere.

   Hva med et dypdykk i Guds Ord idag for å sjekke HVORDAN det egentlig står til med dere selv ?

   7
   2
  • Synes også det er helt unødvendig å nevne deg «gransker» når du ikke har skrevet noen ting. Er man i debatten, kan man si sin mening om man kjenner for det, men dette synes jeg ikke noe om. Man skal ikke drive en form for uthenging selv om man er uenig med andre, mitt syn på det er indirekte mobbing som er en uting.

   6
   1
  • De som ha pushet covid vaksinen direkte eller inndirekte, bærer ett stort ansvar, den mest aggressive pusheren av vaksinen her på Søkelys har vært Gransker.

   1
   7
  • Snakket med en i går som selv har fått noen merkelige symptomer etter sprøyten, har vært utredet og de finner ikke helt årsaken. Så fikk jeg da høre om noen andre tilfeller som lignet på det denne personen hadde, vedkommende gikk et år uten at de fant ut så mye, før det ble gjort funn. Nå var vedkommende innlagt på sykehus.

   1
   4
  • til “Sannheten”

   Jeg mener det er helt feil å si at jeg har oppfordret til, eller pushet vaksinene. Og dersom du klarer å finne ett eneste sted jeg har gjort det er du velkommen til å korrigere meg. Ett eneste sted!
   Men du vil nok kunne finne steder der jeg har sagt det motsatte.

   Det jeg har gjort er å slå ned på, tilbakevise og kritisere de som lyver eller snakker usant. At jeg påpeker at noen lyver om en vaksinebivirkning eller om innholdet i vaksiner betyr ikke at jeg sier at vaksinen er uten bivirkninger eller at alle bør vaksineres.

   Jeg er en av de få her på Søkelys som har sagt at å ta vaksiner må være opp til den enkelte, at jeg forstår de som velger å ikke vaksinere seg og at også covidvaksiner har bivirkninger – de aller fleste bivirkningene er kjente, men at der selvfølgelig kan dukke opp andre, til nå ukjente eller alvorlige bivirkninger.

   Og siden jeg da går i mot de som krever at vaksiner skal bannlyses, i mot de som krever at folk skal ha én bestemt mening og i mot de som godt kan leve med løgnaktig og ensidig propaganda så blir jeg stemplet som en som aktivt jobber for at alle skal vaksinere seg.
   Jeg ønsker ikke at alle skal vaksinere seg. Jeg ønsker at folk skal oppføre seg voksent og slutte å lyve. Så skal de få mene akkurat hva de vil om vaksiner, Russland, regjeringer eller hva som helst.

   5
   1
  • Gransker lyver så han tror det selv , de fleste som har følgt med han overtid, vet han har vært en aktiv forsvarer av dem som har pushet vaksinen og en tilsvarende aktiv anklager mot dem som har advart mot vaksinen.
   Alle som som leser svaret fra Gransker i denne tråden bør sjekke hans tidligere kommentarer og dere vil finne at Gransker driver med regelrett frekk løgn.

   1
   5
  • Da ber jeg deg viser til en eneste kommentar det jeg direkte eller indirekte oppforder til å ta covidvaksine.
   En eneste en!

   Og jeg forventer at du kommer med en link til en slik kommentar eller en beklagelse.

   6
   1
  • … og bare for å ha nevnt det: jeg har ikke anklaget dem som har advart mot vaksiner, jeg har anklaget dem som lyver om vaksiner.
   De som sier at de advarer fordi de er usikre på innhold og virkning/bivirkning anser jeg som seriøse.

   3
   1
  • …så du hadde ingenting å komme med?
   Litt ufint og veldig feigt å gå så hardt ut uten å kunne følge opp!

   4
   1
  • Jeg kom med sannheten om deg Gransker, du lyver , til og med når du kommenterer meg at jeg har ingenting å komme med, så lyver du.

   1
   5
  • «Sannheten» du må nok dessverre vise meg og alle andre her inne om HVOR finner vi det? Link?
   Sorry du…sannhet🌹

   Tror du trenger en rose jeg….

   5
   1
  • Rosene dine kan du legge på gravene, til alle som har dødd av covid vaksinen som Gransker pusher og dom.du Hannah forsvarer .

   1
   5
  • Du trengte den rosen du «sannhet», nyt den👍

   Men du glemte beklage til Gransker -eller?

   Du har10 års skolegang eller mer og klarer komme med linken? Med Granskers direkte eller indirekte oppfordring å ta covidvaksine?

   5
   1
  • Til “Sannheten”:
   Jeg sa tidligere at “Det kan bli mange gode og opplysende ordvekslinger når folk med forskjellige meninger kan diskutere som voksne folk.”
   Det ser foreløpig ikke ut til at du er voksen nok eller har den evnen. Det synes jeg er trist, men jeg ønsker ikke å fortsette diskusjonen på det barnslige nivået du legger den på.

   3
   1
  • Gransker og Hannah representerer en ond ånds makt og jeg vil advare alle her på Søkelys og alle andre mot dem .

  • La nå Gransker være i fred i sitt forsvar for vaksineagendaen.
   Også Hannah må få mene som hun vil.
   Vi ser folk stupe og dø brått. Senest en ung jente på 21.
   Hun var fullvaksinert mot Covid. Hun burde ha blitt advart, men kristenfolket, kirken, media og politikerne sviktet og pushet svineriet på folk.
   Mange forsvarte dette. Veldig mange sammenlignet det med tradisjonelle vaksiner og Covid-passet folk måtte ha ble av dem som forsvarer agendaen sammenlignet med vaksinebevis for sjøfolk. Birgir Hermansen var det som brukte den sammenligningen.
   Nok om det.
   I en hver sammenheng vil det være folk som forsøker å undergrave oss som advarer og advarer mot vaksinen.
   I vår sammenheng har vi kastet ut vaksinedemoner av flere. Disse vaksinedemonene sitter i menneskers viljeliv og skaper angst, vantro mot Guds løfter og kan være gjenstridige.
   Det var en mektig åndsmakt bak vaksineagendaen.
   Denne åndsmakten har fått millioner av mennesker til å ta en eller flere sprøyter med gift.
   Og nå har folk begynt å dø.
   Mange andre har blitt syke og forstår ikke hvorfor.
   La Gransker og Hannah holde på. De er bare endel av systemet. Det samme er Jan Hanvold.
   Ingen av dem advarte, noen oppmuntret folk til å ta giften. Andre sådde tvil om de av oss som advarte og leitet etter feil.
   Vebjørn Selbekk mente det var en kristenplikt.
   De har uskyldige og godtroende menneskers blod på sine hender. Hannah, Gransker, Selbekk og folk som kaller seg kristne burde stått på murene og advart mot djevelens listige angrep. Men de sviktet.
   Til de som har stupt og vil stupe fremover.
   RIP

  • Sannhet og Urent blod.

   Synd at dere ikke er voksne og kan skrive sant og riktig her. Jeg har blitt kalt ond ånd her mange ganger. Jeg har det godt med Jesus og gleder meg hver dag til å stå ansikt til ansikt med Ham.

   Husk dere skal stå for det dere har sagt om meg og andre nå, en gang foran Jesus.🤔 Det er alvorlig. Veldig alvorlig. Det står rikelig om akkurat det i Guds Ord. Jeg er bare veldig glad jeg ikke er i deres sko nå, håper ydmykheten kommer raskt på plass, for ønsker dere begge det så inderlig godt.

   Det står også mye om hvordan sykdom griper om seg i kropp og sjel når man går med uoppgjorte ting, er sinte, sure, sprer løgner og baksnakker.

   Noe i livet deres gjør jo sitt til at det verste kommer frem i dere, og det er vondt å tenke på hvordan dere må ha det…🥺

   Gleden kommer tilbake når alt er ordnet opp👍 Gud hjelper oss med alt!

   Hanvold har endel å ordne opp i ja😢Både når det gjaldt å latterliggjøre vaksinen (dvs. han TOK valget for dem fordi han har FOR mye makt. OG Hanvold hadde IKKE nok kunnskap til å VITE) …OG nr 2; når det gjaldt å befale folk å gå å ta den. Og som vanlig, ingen der i huset turde si ham rett opp i ansiktet at nå roer du deg.

   Det er nok andre enn meg og Gransker som ligner Hanvold her inne😉😊

   Hvor har jeg noengang gitt tommel opp for vaksinen?

 2. «Takk for dritten som er puttet i folk» fra Pfizer!
  «Kjenner ingen som er blitt dårlig jeg»!
  Nei, men det er det mange andre som gjør.
  Steigans artikkel om de ulike batc.nr. gir en forklaring på hvorfor mange ikke får de samme reaksjonene som disse tragiske tilfellene her, og ufattelig mange andre som ikke er nevnt i denne lille snutten. Alle disse har også familier, så er det er sagt.

  3
  3
 3. Da kan ABC nyheter melde om en norsk skiskytter som døde brått. Er det noen andre en meg som lurer på årsaken til hennes brå bortgang?

  1
  2
  • Det skjedde bråe og uventede dødsfall før vaksinen også.
   Husker en ungdomsleder i Grim menighet som var veldig brennende kristen. Han døde av slag brått og uventet.
   En klassekamerat fra ungdomsskolen og en god venn av meg i ungdomsårene døde også brått og uventet kort tid etter at han giftet seg. De fant han død i skogen hvor han arbeidet.
   Det skjedde før også. Men ikke i den mengden vi ser nå.
   Nå er det nesten daglige bråe dødsfall som kan knyttet opp mot vaksinen. Vi skulle ha advart ennå mer intens enn vi gjorde.

   2
   3
  • Det har vært få bråe dødsfall blant unge, men det har vært noen her og der, da det muligens kan ha vært underliggende uoppdagede hjertelidelser. Så kan man også ta med alle krybbedødsfallene som skjedde på 80-tallet, da det var en stor snakkes og frykt blant mødre. Det er også brå og uventede dødsfall.

Det er stengt for kommentarer.