Spår at USA vil bli rammet av mangel på Diesel innen kort tid -vil forsterke produktmangelen

Økende priser på diesel, bensin, gass og strøm har gjort at Biden popularitet har sunket som en stein i USA. Amerikansk økonomi er i fritt fall, Joe Biden resesjonen 2022 kan bli et av de største økonomiske tilbakeslag USA har opplevd siden andre verdenskrig, og selv om arbeidsledighetsprosenten ennå er lav, finnes det en rekke indikatorer som peker på at Joe Bidens USA er på vei inn i noe amerikanere ikke har opplevd i nyere tid. Nemlig omfattende mangel på diesel som igjen kan resultere i tomme hyller i butikkene. Flere profetiske røster, deriblant den kristne rapperen Saint Dre fikk allerede i 2020 profetiske ord om en kommende matmangel

” Jeg blåser alarm nå, det kommer en matmangel og den unge kristen-artisten forteller at han har hørt dette fra Herren flere ganger. I sitt budskap oppfordrer den kristne sangeren folk til å ha minst seks måneder med forsyninger, fordi det vil komme en tid med mangel. Skaff deg det nødvendige nå,” sier Saint Dre i sitt budskap. Skaff deg matvarer som har lang holdbarhet,. Det er ikke det helt lange budskapet den unge kristen-artisten har fått, men det er tydelig nok. Se til å skaffe deg matvarer for seks måneder og det er dette Gud la ham på hjertet i august 2020. De fleste mennesker avviser slikt som lettere forvirrede sjeler med religiøse fantasier -fordi de selv bare har det synlige for øynene og derfor forblir vantro.

Når ikke de ser at det skjer straks, forkaster de det hele. Men det er ikke bare den unge kristne rapperen som hevder at Herren har varslet dem om en matmangel som vil ramme USA og Vesten. Blant dem som varsler om matmangel finner vi pastor Tom Hughes, Troy Black og en rekke andre forskjellige troende som sier at de har fått visjoner og drømmer om en kommende matmangel i USA. Den andre gruppen som advarer om hva de tror ligger foran oss er preppere, som ber folk gjøre seg rede og forberede seg på matmangel og hungersnød. Noe vi tror er et klokt råd. I Skriften møter vi i Actaboken et ord om profeten Agabus -som ved Ånden varslet om en hungersnød som ville komme (Apgj 11,28)

Mangel på Diesel

Stadig flere og flere advarer nå om at USA i løpet av kort tid vil stå overfor en mangel på diesel som vil skape ytterligere mangler og  forstyrrelser i tilførsel av varer til butikker. En rekke myndighetspersoner, inklusiv Joe Biden og den tyske rikskansleren har advart om en kommende mangel på matvarer. FN, eksperter på forsyningslinjer osv advarer om at vi om kort tid kan stå overfor mangel på Diesel i USA. En mangel som vil forårsake flere tomme hyller i butikkene. Nyhetene om mangel på diesel har allerede nådd enkelte nyhetskanaler og det er ikke lenger bare preppere som advarer om hva som er på gang.

Men det er ikke bare kristne profeter og preppere som advarer om hva som kommer

Preppere advarer

 

Én tanke om “Spår at USA vil bli rammet av mangel på Diesel innen kort tid -vil forsterke produktmangelen

  1. Tror noen i fullt alvor at situasjonen globalt med inflasjon, børskollaps og resesjon ville vært unngått dersom Trump ble gjenvalgt? Hva kunne Biden gjort anderledes?

Det er stengt for kommentarer.