Søkelys: Stem blankt eller stem på et parti som vil forsvare barna i mors liv!

Jeg er blant en av dem som ikke kommer til å bruke stemmeretten min i dag. Dette fordi at ingen av de partier som står på oversikten over godkjente partier i min kommune, er partier jeg kan ha tillit til. Når jeg sjekket  kommunens oversikt over hvilke valgmuligheter som finnes i min kommune, forstod jeg raskt at jeg denne mandagen enten vil la være å stemme, eller stemme blankt. For meg er det avgjørende at jeg ikke gir min stemme til partier eller representanter som ønsker å opprettholde dagens fosterdrapslov som innebærer nærmere 15 000 årlige fostermord i Norge.

Her er listen over godkjente valglister i Lillesand kommune:

Arbeiderpartiet -var arkitekten bak dagens abortlov og støtter helt og fullt opp om fosterdrap, og er derfor totalt uaktuelle

Fremskrittspartiet -har tydelig sagt at de er en garantist for fortsatte fosterdrap i Norge og partier som ønsker å samarbeide med garantisten for fortsatte fosterdrap, har ikke min tillit.

Høyre er et parti som ikke har markert seg som et parti som vil verne om livet. Har ikke tillit til dette partiet og tror ikke at ja til høyre vil føre til at fosterdrapspraksisen fortsetter

Kristelig Folkeparti -var lenge et parti som stod på de ufødte barnas side. Imidlertid var det KrFs Jon Lilletun som så til å få sparket prest Ludvig Nessa ut av kirken, og i årene etter har partiet tonet ned sitt engasjement for barna i mors liv. Siden KrF ikke er en klar og tydelig røst for barnet i mors liv, er heller ikke KrF er reellt alternativ

Miljøpartiet De Grønne -har ikke uttrykt et eneste ønske om å ta vare på barna i mors liv. Dette partiet er så til de grader på ville veier -og som troende kan jeg ikke gi min stemme til et parti som setter naturen høyere enn mennesket.

Pensjonistpartiet– har glemt det ufødte liv. Abort og livsrett for ufødte barn er ikke tema for pensjonist-partiet og vil følgelig ikke få min stemme.

Rødt– Partiet Rødt er et kommunistisk parti som ikke har planer om å innlemme det ufødte liv i sin kommunisme. NEI takk til Rødt

Senterpartiet -kunne vært aktuelt, men også senterpartiet er for drap av ufødte barn. Dermed totalt uaktuelt for meg å gi min stemme til.

SV – Sosialistisk Venstreparti -er en litt lysere utgave av Rødt. Dette sosialistiske partiet har markert seg som sterke tilhengere av å drepe barn i mors liv, og er totalt uaktuelle å stemme på.

Venstre- som er siste parti på listen er et svært liberalt parti som nesten satt kaffen eller rødvinen i halsen når de hørte om den symbolske tilstrammingen av tvillingaborter i Norge. Venstre og Trine Skei Åker Grande representerer en ubibelsk ideologi og er ikke villig til å si stopp og nei til fosterdrap.

Som kristen og en som kjemper for det ufødte barns situasjon kan jeg ikke gi min støtte til noen partier eller kandidater som er for abort og fosterdrap. Det store spørsmålet jeg vil vurdere i løpet av mandagen er om jeg skal oppsøke valglokalet og levere en blank stemme, eller forsøke å legge ned en stemme på Donald Trump som har et langt mer bibelsk abortsyn enn det de norske politiske partiene har. Min konklisjon etter denne korte gjennomgangen er: Jeg står over årets valg! Kan ikke gi mitt stemme til et parti hvor ungdommene i partiet bruker kondomer som valgflesk. Punktum og godt valg!

 

3 tanker om “Søkelys: Stem blankt eller stem på et parti som vil forsvare barna i mors liv!

  • PDK har ingen liste her i Lillesand. Men hadde vurdert dem dersom de stilte til valg. De er nå langt mer tydelig på kristne verdier enn resten av partiene.
   Men her stiller de ikke til valg, så da er saken lett.

 1. En sann kristen deltar ikke i denne sataniske verdens politikk. ”Satan er denne verdens gud”, sier skriftene. Kristne er derimot ambassadører for Guds og Kristi rike. Og som kjent deltar ikke ambassadenes utsendinger i det politiske livet i de land de er utsendt til. De holder kun frem sin statlige oppdragsgivers formål.

  Vår kristne oppgave er å fremholde Guds hensikter for alle i vår vei. Da er det opp til den enkelte å selv bestemme sin vei. Og når Dagen kommer faller dommen for hver og en av oss. Selv har jeg og mitt hus valgt å ikke røre ved Djevelens politiske verden, men setter vår lit ett hundre prosent til vår himmelske Far og Hans sønn Kristus. Lykke til med ditt personlige valg.

  4
  1

Det er stengt for kommentarer.