Søkelys mener: Sender ut kristne konvertitter i stort tempo: Dette er FRP politikk i praksis

Sterke reaksjoner blant kristne i Stavanger etter at den 21 år gamle Reza ble sendt ut mandag
Mange norske kristne gav ved valget i 2013 sin støtte til Fremskrittspartiet eller de tre andre borgerlige partiene. Nå, etter mer enn ett år med Siv og Erna (bildet) i regjering godt hjulpet av halehenget Kristelig Folkeparti og Venstre har mange fått kjenne blå-blå politikk på kroppen. Spesielt er det kristne konvertitter som har fått merke at Norge har et nytt og mer fremmedfiendtlig regime, for i tur og orden blir kristne konvertitter sendt ut av Norge og tilbake til usikkerhet i et eller annet muslimsk land hvor kristne er under massivt press og forfølgelse. Det siste offer for mange kristnes tankeløshet og Fremskrittspartiets ufølsomhet er den 21 år gamle “Reza” som både er omvendt og døpt til den kristne tro. Mandag ble den kristne 21 åringen sendt ut av Norge og tilbake til en høyst usikker fremtid i Afghanistan.

Det er sterke reaksjoner blant kristne etter at nok en kristen konvertitt fra et muslimsk land er kastet ut av Norge etter at mange tankeløse kristne under valget i 2013 gav sin stemme til Fremskrittspartiet. Blant kristne i Stavanger har utkastelsen av 21 åringen skapt sjokk, faksile-dagen-rezamen ingen bør vel være forundret fordi vi nå har fått et tradisjonelt fremmedfiendtlig parti til makten i Norge. 21 åringen som har fungert som kirketjener i en Stavanger-menighet. Til avisen Dagen sier Bø Hansen dette:  “Dette er veldig uvirkelig, sier Torill Margrete Bø Hansen i støttegruppa for den kristne konvertitten Reza, (skjermfoto fra avisen Dagen) som ble sendt tilbake til Afghanistan mandag kveld,”.” Bø Hansen som besøkte 21 åringen på en glattcelle sier dette til avisen Dagen: “Det er både fryktelig trist og et sjokk at de ikke lot han vente til rettssaken, nå når den er så nært forestående og endelig skulle få fortelle sin troshistorie.  Hun er gift sokneprest med Helge Hansen som først kom i kontakt med Reza. Hun er med i støttegruppen for Reza, som samler inn penger til rettshjelp og det han måtte trenge. Bak støttegruppen står hele menighetsrådet i Varden og folk fra andre menigheter i Stavanger.

– Folk er veldig triste, lei seg og oppgitt over behandlingen han har fått, og at han hittil ikke har fått komme og fortelle sin historie for nemnda i UNE. – Nå håper vi at rettssaken skal bli så godt tilrettelagt at Reza får komme like godt fram med sitt vitnesbyrd som han ville gjort i retten. Men jeg tror det blir vanskelig, og jeg mener at hans rettssikkerhet ikke blir ivaretatt nå. 
Reza har fått avslag på asylsøknaden fordi UNE mener han har konvertert til kristen tro bare for å få opphold. (Fra avisen Dagen)

Ikke første gang kristne konvertitter blir kastet ut av FRP-Norge

Den 21 år gamle afghanske konvertitten er ikke den første som er blitt kastet ut av Norge etter at de blå-blå med hjelp av mange kristne velgere fikk regjeringsmakt i Norge. I januar i fjor ble Hekmatara/Goodarzi familien fra Farsund sendt tilbake til Iran og dette opprørte mange i det blå-blå Farsund. Den kristne familien fikk da massiv omtale i den kristne presse uten at det gjorde inntrykk på de hårde hjerter i Fremskrittspartiet/Høyre og deres haleheng i KrF og Venstre.  I mai 2014 skapte det også bestyrtelse da politiet med FRPs velsignelse trengte seg inn i Filadelfia menigheten i Kristiansand for å hente ut en iransk kvinne som hadde søkt kirkeasyl i pinsemenigheten Filadelfia i Kristiansand. I etterkant roste FRPs Anundsen politiets aksjon og avslører for alvor at vi med Fremskrittspartiet har fått et antikristelig parti i regjeringsmakt i Norge. En av dem som har reagert sterkt på FRPs umenneskelighet var Henry Østhassel som tidligere var aktiv i FRP: “At Frp skulle sende vettskremte kristne rett i gapet på torturister var noe jeg aldri i min villeste fantasi kunne forestilt meg – og attpåtil skryter de av det på egen Facebook side. At Ketil Solvik-Olsen kan delta i en slik regjering er for meg uforståelig. Dette gir sterke assosiasjoner til det Norge gjorde mot Jødene under krigen da politiet også lydig utførte det grufulle de fikk beskjed om av kyniske myndigheter.

Bjørn Olav Hansen: FrP – et kristenfiendtlig parti

Fremskrittspartiet delte ut sukkerspinn til kristne velgere ved siste Stortingsvalg. Og mange grep begjærlig søtsakene. Nå skulle alt bli så mye bedre – bare vi ble kvitt den rød-grønne regjeringen. En del av sukkerspinnet handlet om Israel. Med FrP i regjering ville man få en helt annen Israels-politikk. Og når det gjelder Israel så er det mange kristne
frp-kristenfiendtlig
som får så høyt blodsukker av sukkerspinnet, at de ikke helt klarer å tenke så klart lenger. Dessuten – med fremmedfrykten som også finnes hos en del kristne – så man jo også muligheten til å bli kvitt noen muslimer. Man kunne få demmet opp mot de fremmedkulturelle elementene i samfunnet, og så kunne man kanskje ha håp om at den kristne tro kunne få en rennesanse i samfunnet? Etter hvert som sukkerspinnet ble spist opp har man våknet til helt annen virkelighet. Plutselig oppdaget man at det samme partiet man så gjerne så i regjeringskontorene også har sørget for å sende kristne asylsøkere med stort behov for vern med hurtigtogsfart ut av landet. Og for mange frikirkelige er de blitt smertelig klar over at FrP slett ikke bryr seg om deres menighetslokaler. For FrP er det forskjell på lokalene til Den norske kirke – de har vel spir – og lokalene til en pinsemenighet i Kristiansand. Hva bryr de seg vel om en bestemor som har behov for å bli vernet mot å sendes tilbake til Iran og fengsler? Hun er jo bare en av mange slike som ikke hører hjemme i FrP-Norge. Med den nye blå-blå regjeringen har kristne med asylbehov fått det mye verre. Fr.P viser seg å være et kristenfiendtlig parti.

Av Kjell Andersen

Én tanke om “Søkelys mener: Sender ut kristne konvertitter i stort tempo: Dette er FRP politikk i praksis

 1. Jeg tror ikke det var så mange kristne som stemte på FRP. Det er noen hundre fanatiske Israel-venner, som av en eller annen grunn tror at frp er spesielt Israel-vennlige. Faktum er at partiet strør rundt seg med lokkemat, i alle leire, og noe er også gitt til kristne, og dessverre har noen få vært naive nok til å bite på agnet.

  Jeg forstår jo godt reaksjonene blant krisnte på frps politikk i praksis, men de skal være klar over at det tross alt er svært lite av frps politikk som blir effektuert i denne regjeringen. Høyre har bremsene på, og KRF og V har jo egentlig bukt og begge ender her. Dersom Frp hadde fått fullt gjennomslag for sin politikk, ville “folk flest” og kristne spesielt fått sjokk. Resultatet ville blitt fri flyt av billig alkohol, svært kraftige kutt i bistand/u-hjelp, rasering av norsk landbruk, kutt i skatten for de som har mest, på bekostning av de som har minst. Det ville blitt sterke innstramminger i sosiale velferdsordninger, hele NAV-systemet ville blitt reformert og vi ville sett et enda mer kynisk system. Carl I hagen har jo tidligere karakterisert uføre og alenemødre som latsabber og snyltere. Og nord-Norge ville han gi til russerne.

  Når det gjelder innvandringspolitikken, så mener jeg at den var mer enn restriktiv nok med de rød-grønne. Nå innføres det også tiggeforbud. Vi er et land som flyter av melk og honning, men vi er ikke spesielt flinke til å ta vare på de svakeste i samfunnet, og slett ikke de som virkelig lider i verden.
  FRP bruker som argument for å ikke yte bistand; “pengene kommer jo ikke frem allikevel”. FRP har jo alltid svaret på alle ting, og dersom de virkelig ville yte bistand, ville de selvsagt funnet gode måter å kanalisere midlene trygt frem på.
  FRP er og blir et parti bestående av kyniske mennesker, men jeg tror ikke flertallet av velgerne deres er så onde og kyniske, jeg tror bare de er godtroende og naive!

  For oss kristne er det bare et reelt alternativ, og det er KRF. Som godt andrevalg kanskje SP. Høyre var et valg for mange kristne før, men det finnes ikke snev av konservatisme igjen i partiet. Både når det gjelder fosterdrap og homofili er de svært liberale.

Det er stengt for kommentarer.