Et glimt av lysets engel?

engel av lysLysets engel i aksjon?

Termen “lysets engel” er et uttrykk vi finner hos apostelen Paulus i teksten fra Paulus andre brev til menigheten i Korint hvor det heter: “Og det er intet under; for Satan selv skaper sig om til en lysets engel;  derfor er det ikke noget stort om og hans tjenere skaper sig om til rettferdighets tjenere; men deres ende skal være efter deres gjerninger.”  Er det denne lysets engel Paulus taler om vi ser i aksjon på dette klippet? Videoen er hentet fra noe som antatt er en hinduistisk religiøs seanse. Se klippet og døm selv

Facebook Comments

6 tanker om “Et glimt av lysets engel?

  • Jeg vet ikke hva det er… Mulig bedrag..eller kanskje lysets engel som åpenbarer seg..

 1. Er uenig med deg Anna Serine. En kan ikke se noen kraftig lyskilde vedkommende skal stå foran. De som står nær denne skikkelsen er ikke opplyst/blir truffet av lys i det hele tatt. I tillegg ser det ut som om alle andre fokuserer på denne lysskikkelsen. Skikkelsen er i sentrum for oppmerksomheten.

 2. Kjør filmen sakte og et mønster kommer fram. Nemlig at noen få sekvenser går om og om igjen. Dette er ikke engang et godt laget bedrag!

 3. “Ditt ord er ei lykt for min fot
  og eit lys for min stig.” Salme 119,105
  ————–
  Her er me ved kjernen i det heile.

  “DITT ORD”
  Kva ord er det snakk om her?

  “Lova og profetane” eller Tanakh er Guds ord.
  Teksten i Salme 119 held fram slik:

  “Eg har svore, og det står eg ved,
  at EG VIL HALDA DINE RETTFERDIGE LOVER.

  107 Eg er djupt nedbøygd.
  Herre, gjev meg liv slik du har sagt!

  108 Herre, ta imot gåva frå min munn
  og LÆR MEG DINE LOVER”.
  —————————
  Versa føri salme 119,105 byggjer og opp under det same.

  “Eg held føtene borte frå vonde vegar
  så eg kan akta på ditt ord.

  102 Eg VIK IKKJE FRÅ DINE LOVER,
  for du rettleier meg.

  103 Kor søte dine ord er for ganen,
  betre enn honning i munnen.

  104 Eg får INNSIKT AV DINE PÅBOD,
  difor HATAR EG FALSKE VEGAR”
  ——————————-
  Me har forteljinga om han som fekk sjå ljoset.

  “Men då han var på veg og nærma seg Damaskus, stråla det brått eit lys frå himmelen omkring han.” Apgj 9
  ——
  “Og det er intet under; for Satan selv skaper sig om til en lysets engel; “
  ——————————–
  “Når ein seier: «Eg held meg til Paulus» og ein annan: «Eg til Apollos», er de ikkje då som alle andre menneske?
  5 Kva er vel Apollos? Og kva er Paulus? Tenarar som hjelpte dykk til tru! Begge gjorde vi det Herren hadde sett oss til: 6 Eg planta, Apollos vatna, men Gud gav vekst. 7 Så er dei ikkje noko, korkje den som plantar eller den som vatnar. Berre Gud er noko, han som gjev vekst. 8 Den som plantar og den som vatnar, er eitt,..”

  La dykk ikkje bedra, sa Yeshua.

  Nøkkelen til det heile er ” DITT ORD”.
  KIng Jamesversjonen uttrykkjer det klart:

  “TO THE LAW AND TO THE TESTIMONY: if they speak not according to this word, it is because there is NO LIGHT in them.” Esaias 8,20
  —————

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *