Søkelys mener: Foretrekker Trump fremfor Hillary

donald-trump-v-clintonUSA valget og kampen står i realiteten mellom Donald Trump og Hillary Clinton Vantro har vi alle vært vitne til at Donald Trump seiler frem til å bli den soleklare vinner på republikanske siden, mens tragiske Hillary Clinton, forkjemperen for fortsatt finansiering av Planned Parenthood og forkjemper for såkalte likekjønnede ekteskap ser ut til å bli Donald Trumps motstander ved høstens valg. Etter å ha hørt Donald Trumps tale om en ny amerikansk utenrikspolitikk under hans administrasjon, vil vi nå tone flagg og understreke at vi foretrekker Trump foran Hillary som er elitens og pengemaktens utkårede.

Selv om mange vil være uenig med meg foretrekker jeg Trump fremfor Hillary som gjorde en katastrofalt dårlig jobb som utenriksminister under Barack Obama.  Hillary har ingen god utenrikspolitisk merittliste og i tillegg har hun fremstått som like anti-israelsk som Barack Obama. Onsdag avhold Donald Trump sin viktige tale om utenrikspolitikk og siden norske tv-seere bar får servert noen sekunders klipp samt tildels feilaktig tolkning av hva han sa, legger vi ut Trumps tale i sin helhet under. Hva mener du? Vil Donald Trump bli en god president? Kveldens tale var et tilbakeblikk på Obamas katastrofale utenrikspolitikk som har satt Midtøsten i brann og har gjort verden farligere, mens Trump vil stå med Israel og bekjempe ISIS kjapt og effektivt. Det er svært mye sannhet i Donald Trumps analyse av hva amerikansk utenrikspolitikk har skapt av elendighet spesielt i Midtøsten og endelig har vi en mann som tør kalle en spade en spade.

https://www.youtube.com/watch?v=lUe9HOWu4-E

 

 

14 tanker om “Søkelys mener: Foretrekker Trump fremfor Hillary

 1. Nå tror jeg du har rota i feil pilleboks, Kjell?
  Mannen mangler ALLE egenskapene en president må ha! Han ville blitt en nasjonal tragedie og en internasjonal katastrofe. Men heldigvis vinner Clinton? Håper hun får en kristen “Francis Underwood-type” som VP?

  • Har du hørt hans tale? Han er en mann som ligger nærmest den kristne tro. Hillary vil bare være en forlengelse av Obamas politikk og i tillegg fortsatt statlig finansiering av organisert omsetting av foster-organ og mer ugudelig politikk, og et annet element, tenk deg umoralen og utroskap med Bill Clinton som “førstedame eh førstemann i det hvite hus. Nå som det ser ut til å gå mot en duell mellom Clinton og Trump (jeg hadde kanskje håpet på Ted Cruz) så foretrekker jeg likevel Trump fremfor henne. Han er mannen som kan rydde opp kaoset etter 8 år med Obama. Vi må ikke glemme at han underveis må forholde seg til sentatet og kongressen, så du skal se han blir langt mer moderat når han først skal operere som president.

 2. Amen!! Flott! Stoppe anti Israels Obama politikk og Globalisme !!
  Flott!!! Forhåpentlig også fosterdrap og annen styggedom inkludert ISIS ondskapen!
  Gleder meg til Clintons clinch med Trump! Stor seier for Trump. 🙂 Amen!

  • Enhver kristen er i mot abort Torodd. Globalisme tror jeg heller ikke er av Gud og Barack Obama har ført en svært Israel-fiendtlig politikk.
   Hva Trump vil få til gjenstår å se, men han er den eneste av kandidatene som ikke er styrt av Wall-Street og har åpenbart massiv støtte i folket.
   Dog må jeg si. Jeg hadde aldri trodd at Trump ville nå så langt, men Herrens veier er uransakelige og amerikanerne ser ut til å måtte velge mellom en korrupt Clinton og en typisk populist som kanskje vil bli mer ansvarlig når han kommer i posisjon.

 3. Til Søkelys.
  Jeg har vært en forkjemper for Trump som president hele tiden. Jeg har også profetert at han vil bli USA sin neste president! Og fram for alt; Gud ønsker at han skal få den plassen!
  Siden du ser at jeg har med Gud å gjøre, så kunne vel
  http://www.evangeliekirken-arendal.no
  bli funnet verdig til en adresse-plass på siden din?
  På forhånd takk!

 4. Jeg har hatt liten tro på Trump, men hør på denne talen!! Det må ha skjedd noe, for her serverer han faktisk en god tale, han er knapt til å kjenne igjen. Rolig og uten de håpløse utfallene mot andre kandidater.
  Det går den andre veien for Clinton. Hun oppfører seg mer og mer ut som et folkevondt beist.
  Jeg holder en knapp på Trump.

  • At jeg ikke er glad i jøder er helt feil. Tvertimot så setter jeg jødene på samme nivå som oss europeere. Vi er alle kommet fra Israels 12 stammer. Derfor er Juda stammen brødre til Benjaminstammen som vi i Norge og Island stammer ifra.

 5. Til Myhren; dersom Trump mot formodning skulle bli valgt, er det definitivt ikke etter Guds vilje.
  PS! Du mener å ha fått en profeti om dette, mens Langesæter mener at Skriften sier at det vil bli Bush. Minst en av dere må ta feil?(garantert begge)
  Trump er intet annet enn en super selvsentrert klovn uten impulskontroll og sosiale antenner.
  Han har null politisk erfaring i tillegg til de åpenbart helt fraværende menneskelige egenskapene som kreves.

  Han minner litt om Carl I Hagen som i sine “glansdager” rakket ned på hele grupper: alenemødre, uføretrygdede, nordlendinger, innvandrere, rusmisbrukere, bønder osv.

  Trump ville sikkert blitt en ok president for de rike egoistene, som ham selv, men ville knust alle svake grupper.
  Da hjelper det lite om han har et symbolsk abort-standpunkt!

  • Hei Lund!
   Trump vil bli en god president for fattige unge hvite menn (og damer) det er de som stemmer på han.
   Men USA vil bli en smule isolert etter hvert med Trump ved roret, fordi politikken går ut på å ivareta USA, ikke alle andre land! Det er idag mange snyltere som lever godt på USA må vite…

 6. Auda, Myhren; nå snubler du igjen. Har du ikke fått med deg at Trump avskyr “svake” mennesker?

  At en fattig amerikaner stemmer på Trump, er like ubegripelig som om en småbonde i Nord-Norge med en uføretrygdet kone stemmer FRP?

 7. Donald Trump lever med sin tredje kone. Kan ikke være president da. Clinton er gift med samme mannen.
  Sannhetten er at dette betyr alt i denne sammenheng.

 8. Ingen av disse kandidatene kommer til makten ved årskifte. Det vil Være noe som vil forhindre dette. Tiden vil forandre seg drastisk . Og det vil begynne i Juni. Så Vær våken på det som kommer for det vil berøre alle. Spesielt USA. Men Europa vil også bli kraftig påvirket av dette. Men ur av denne uroen og kaoset vil det komme noe som vil forundre mange. Og mange vil nok omfanget dette med utstrakte armer. For det menneske søker i kaos og uro er trygghet. Men da må man forstå hva andre som er forskjellen på verdens fred og Guds fred. Den som forstår det vinner livet.

  • Du er ikke den eneste som sier dette. Vi får avvente og legge fremtiden i Herrens hender. Herren vil gjøre som Han vil. Det er interessant at Jonathan Cahn i går spurte USAs høyesterett og president Obama,med hvilken autoritet de har satt seg til dommer over den høyeste dommer. Viser til saken øverst på siden.
   Kjell

 9. Tror dere at det blir de store endringene i USA og verden forøvrig etter neste presidentvalg i USA? Uansett hvem det blir, skjer ikke de store endringene. Verken Trump eller Clinton er antikrist som får diktatorisk makt. Nei, USA er et demokrati. En president har en regjering med seg, masse rådgivere og mange mektige mennesker i partiet med både formelle og uformelle poster. Og enda viktigere; statsapparatet består av mange mektige byråkrater og lobbyister, samt et senat og et representantenes hus. En Trump i fri dressur, vil vi helt sikkert ikke få oppleve, hvis han vinner valget. Det er nok mange av de ovenstående om “overtaler” han til å gå inn for det republikanske partis mer offisielle linje i de ulike spørsmålene. Trump vil bli en marionett.

Det er stengt for kommentarer.