Amerikansk kristen-boikott av Target -som har introdusert kjønnsnøytrale toalett

targetHomokampen i USA er for lengst tapt og kristne amerikanere må nå i stadig større grad finne seg i at deres verdisyn er blitt avleggs. Det er helt umulig å boikotte alle selskaper som støtter den homofile agenda, men kleskjeden Target har krysset en linje ved å innføre felles prøverom for begge kjønn og i forrige uke reagerte American Family Association med å oppfordre til boikott av selskapet. Etter en uke har organisasjonen fått mer enn en halv million underskrifter som signaliserer at de vil boikotte den amerikanske kjeden som selger klær til begge kjønn.

En som nå stiller seg bak boikotten er den messianske jøden, forfatteren og spaltisten Dr Michael Brown som her forklarer hvorfor han støtter boikott av Target

 

Facebook Comments

1 tanke om “Amerikansk kristen-boikott av Target -som har introdusert kjønnsnøytrale toalett

  1. Sokelys burde nu innfore boikotter av bedehus paa vestlandet og over hele Norge. Der finnes det nemlig kjonnsnoytrale utedoer og innedoer som er kjønnsnøytrale.
    Og i gamle dager fantes det intet annet enn kjønnsnøytrale toaletter i hele kristen Norge. Uten disse kjønnsnøytrale toalettene hadde ikke det kristne budskapet blitt forkynt i Norge. Jeg har selv vert i bedehus med kjønnsnøytrale toaletter. Og i det bedehuset sto Vestlandske Indremisjon meget sterkt !

    Det virker som om Sokelys her har helt bommet paa ballen og sparket ned kraaka i det nermeste grantreet. Noe som gir gult kort.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *