Slik skilles ugresset fra gresset: Kristen predikant talte i mot homoseksualitet og synd og ble spyttet på, “kristne” møtte opp og brukte lovsang for å overdøve forkynnelsen av Guds ord.

En afroafrikansk gatepredikant forsøkte å preke Guds ord og advare studenter ved James Madison University mot konsekvensene av å leve i seksuell synd og urenhet. Blant annet hevdet predikanten at Bibelen lærer at homofili er synd og det samme gjelder mastrubasjon. Den afroamerikanske predikanten ble selvfølgelig kalt “homofob” og en kvinnelig student spyttet ham i ansiktet. Hva skjedde videre: Jo, noen “kristne” unge møter opp. Man skulle tro de møtte opp for å støtte forkynneren som forkynte Guds Ord til studentene? Feil. De kom for å bruke lovsang som våpen for å overdøve mannens forkynnelse.

De åndelig døde unge er ikke redd for å motsi Guds ords forkynnelse, med tom lovsang. Jesus kalte sine etterfølgere til å forkynne Guds ord rent og tydelig og han har aldri kalt Guds folk til å bruke klisjeaktig og tanketom lovsang som et våpen for å tie i hjel forkynnelse av Guds klare ord. Disse unge troende som brukte kristen lovsang for å overdøve den modige predikanten som forkynte sannheten avdekker det dype skillet som går gjennom den kristne kirke, mellom de som tror Guds ord og modig proklamerer det, og mellom de som er forført av verdslig tankegang, av toleransens evangelium og som ikke er villig til å betale prisen for å være en sann Jesu etterfølger. Den kristne gatepredikanten Joel Penalo fra New York deler i videoen under historien om det som skjedde. At Gud er i ferd med å utskille den ekte menighet fra den nominelle menighet er noe vi har sett lenge. Jesus sa at hveten og ugresset vil vokse side om side inntil innhøstningen kommer. (Matteus 13,30) Vi nærmer oss nå høstiden, for dette er noe vi kan se ut fra tidens tegn.

Facebook Comments

11 tanker om “Slik skilles ugresset fra gresset: Kristen predikant talte i mot homoseksualitet og synd og ble spyttet på, “kristne” møtte opp og brukte lovsang for å overdøve forkynnelsen av Guds ord.

 1. Vi befinner oss uten tvil i en tid der Gud har begynt å avdekke hvem som er ugress og hvem som er hvete i den kristne kirke.
  Det er et skille midt i kristenheten og skillet går mellom dem som følger Guds Ord og dem som har en koseJesus fra Hillsong eller tilsvarende sekulære klubber og forsamlinger.

  • Jeg mener det er høsttid nå. Jeg har sett det i noen år. Men nå er det så klart at den som ikke ser det må være åndelig blind. Når Cathe Annbjørg Christoffersen, Jan Torp og profeten Vinnes er gått sammen om å ha Cairoskonferanse, gikk lyset virkelig opp for meg at det er høsttid. Men veldig bra at det nå er lett å skille det ut. Skille mellom Bruden og Skjøgen skjer nå. I Joh.åp. står det: Dra ut fra henne. Jeg følger nøye med nå hvem forkynnere som velger å tale i Blå Kors Kristiansand etter at de sto frem og promonterte pride. Jeg ble dypt skuffet over han som valgte å tale om lørdag. Jeg setter ikke mine ben i Blå Kors mer. Jeg skrev om min skuffelse til ham. Foreløpig ikke svar.

 2. Det er lenge siden jeg mistet troen på den offisielle kristendommen. Grunnen er nok den samme som har skapt dagens situasjon.

  Det var en veldig kjent predikant som fikk et spørsmål om synd. “Hva er det største og viktigste bud”, spurte han da. Naturligvis var svaret at du skal elske Gud av hele ditt hjerte og din neste som deg selv. “Hva er da den største synd?” Det fikk han ikke svar på.

  I dag er det ofte slik at “kjærlighet” enten skal være synonymt med å la folk synde så mye de vil eller gjøre som fariseeren som takket for at han ikke var som tolleren.

  Det er utrolig mange ikke forstår er at folk flest ikke er kristne. “Kristen” betyr egentlig å ligne på Jesus. Omvendt og født på ny er mye mer konkrete begrep. Den vestlige verden kan vel i beste fall kalles en “misjonsmark” idag. Det som en gang var evangelisk tro har blitt blandet opp i befolkningen og blitt til en kulturtradisjon hvor man fritt kan bestemme innholdet selv. Og da tror jeg evangelisering må ha et helt annet utgangspunkt enn bare ensidig fokus på enkelte spesielle synder eller andre rare ting som vaksiner, eksentriske predikanter, egenrådige bussjåfører eller harmageddon.

  Slik jeg forstår Bibelen burde man mye heller konsentrere seg om de syndene som florerer i det som er igjen av levende menigheter? Kanskje synder som alle vet om men som ingen vil snakke om. Kanskje “fromme bortforklaringer” av ting som står skrevet krystallklart i Bibelen. Erfaringsvis vet man at dette er den eneste veien til vekst for evangelisk tro.

  Det skulle vært interessant å sett reaksjonene om Jesus reiste rundt som en ukjent predikant i dagens menigheter. Muligens hadde han åpenbart årsakene til at kristendommen forsvinner. Og selv om det blir helt hypotetisk. Kanskje hadde det samme skjedd nå som for to tusen år siden? Eller som det skjedde med H. N. Hauge for to hundre år siden? De geistelige så behovet for å stoppe dem. Noen ganske få tilhengere ble lammet av frykt. Men det store flertallet var enten likegyldige eller så med skadefryd på at slike “svovelpredikanter” ble fjernet av myndighetene.

 3. Gud hadde i hvert fall ikke behag i denne såkalte lovsangen. Det er helt sikkert. Folk blander kjærlighet med begjær. Det er ikke kjærlighet i det hele tatt.

  • Riktig. Bibelsk gresk har et mye mer nyansert utvalg av det norske ordet for “kjærlighet”. Filia er venners kjærlighet, storge er kjærlighet mellom familiemedlemmer og agape er kjærlighet bygget på Guds prinsipper.

   Det greske ordet eros er begjærlig kjærlighet mellom mann og kvinne, men forekommer ikke i Bibelen.

  • Ja, for å se Guds himmelske rike må du dø fra ditt jordiske legeme og fødes/skapes på ny som åndeperson lik Kristus. Det er kun 144000 kvinner og menn som er utvalgt til dette. Alle andre har sitt fremtidige håp knyttet til liv på den nye jord, under det foran nevnte himmelske rikets kjærlige styre.

 4. Skolen er kuppet av falske lærere, politiet er i ferd med å kuppes, byråkratiet kuppes, politikken er kuppet og kristenheten er for lengst kuppet av falske prester og predikanter. Men de er lett å avsløre ved hjelp av Guds ord.ø

  • Samtidig er det viktig å tenke over at Bibelen klart sier: “Døm ikke verden, for verden skal Gud dømme. Hva har vel vi med å dømme de som er utenfor troen. Det er de som er innenfor dere skal dømme.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *