Malvind Børresen: Nå handler det fremover om hva effektene for de stakkars vąksinerte blir.

“Selve kampen om vaksinering av menneskene i Norge nærmer seg slutten. Det finnes ikke så mange igjen som vil la seg vaksinere.1,5 millioner nordmenn er ikke vaksinerte, av dem ca 400 000 voksne. 1 million voksne tok ikke dose to. Disse har stått i mot presset og nektet å bøye kne for de kreftene som er involvert. Men, nå handler det ikke om disse tapre menneskene lenger. De har sagt i fra, de har sagt nei til vaksinene, og myndighetene lyktes ikke trumfe injeksjonene på dem tross store anstrengelser,” skriver Malvind Børresen på Facebook mandag. “Nå vil det fremover handle om hvordan det går med de stakkars vaksinerte,” skriver han videre.

Nå handler det fremover om hvordan det går med de stakkars vaksinerte.
I korthet finnes det to versjoner. Ingen mellomting.
1. Det går bra. Dette i følge myndighetene, deler av helsemyndighetene, vaksineindustrien, Big tech og store deler av media. Det skjer ikke noe med de vaksinerte.
2. Det går ikke bra. Mange mennesker kommer til å både bli syke og dø av vaksinene. Dette i følge leger, immunologer, forskere, vitenskapsmenn, viruseksperter, innsatte lekfolk og andre deler av media som ikke omfavner myndighetenes versjon.
De uvaksinerte behøver i alle fall ikke bekymre seg. De tok faresignalene på alvor og sa nei. De har ikke dette stoffet i kroppen.
Men for de vaksinerte begynner altså nå en periode der øynene vil være på dem – og på myndighetene. Og på listen over antall syke og døde som skyldes vaksinene.
Samtidig fortsetter naturligvis kampen for at barna skal slippe utsettes for dette. Og det er i første rekke de uvaksinerte som står opp for barnas beste,” skriver Børresen. “Mulige bivirkninger og senskader kunne alle lest seg til på nettet i stede for å bøye seg som en nikke dukke for korupte politikere, blir nok mye å gjøre for b byråer fremover,” skriver Ger Asbjørn Foss. ” ja, var det mange likpose Erna hadde bestilt,som ligger klar.” mener Jorunn Guttormsen. ” alle med vettet i behold, bør bekymre seg nå!
Vi står ovenfor en nøye planlagt PLANDEMI, og et stort eksperiment med mennesker!”, skriver Line Karlsen.

Mener kristne vaksinerte er for stolte til å si sannheten om hva vaksinen har gjort med dem

“mange triste historier men jeg tror mange kristne vaksine takere i Norge (de som har tatt vaksinen) ikke vil fortelle om ulempene, de er for stolte men fra mange andre hold, ikke kristne saa forteller de …..” skriver Mary-Ann Weiby. “Hvorfor kaller vaksinetilhengerne all skepsis for “konspirasjon”…? Finnes da intet “konspiratorisk” i å være skeptisk til å ta ei vaksine som ALLE – ikke minst produsentene selv – veit er prematur, sendt ut på markedet ALT for tidlig, alt for U-TESTA, og dessuten/følgelig med en mengde både kjente og formodentlig også ukjente bivirkninger? Selv er jeg snart 66, tar medisiner for høyt blodtrykk, har diabetes, men er forøvrig normalt “frisk og rask”. Aldri vært plaga av “sesonginfluensa”, aldri tatt noe medisin mot DEN – og ser følgelig heller ikke behovet for å ta noen prematur vaksine mot Covid-19. Basert på faktaopplysninger og helt normal logikk; Det er gambling med dårlige odds å la seg injisere med en høyst tvilsom “coktail”, for å kanskje unngå å bli smitta av et virus som du har 99,98% sjanse for å overleve!! “Konspiratorisk”…? 😉,” skriver Vidar Haugen. “Det er skremmende hvordan folk lar seg manipulere av media å politikere, de gidder ikke å undersøke litt selv men kritiserer de som tar seg tid til det.,” skriver Ger-Asbjørn Foss. Det kan med andre ord ble en lang, kald og spennende vinter for de vaksinerte som nå har redusert seg selv til å være prøvekaniner i dette eksperimentet. Allerede nå ser vi i dødsannonsene at flere ser ut til å “gå hastig bort” eller “døde brått og uventet” -så hvem vet. De som har tatt vaksinen risikerer som kjent både å bli smittet, syke og dø av Corona eller vaksinen de har tatt. Blant de som ikke har tatt vaksinen er uviljen mot vaksinasjonsprogrammet stor, og vi må regne med at det er vi uvaksinerte som vil bli syndebukker fordi vi ikke deltok som frivillige prøvekaniner i denne “dugnaden”.

18 tanker om “Malvind Børresen: Nå handler det fremover om hva effektene for de stakkars vąksinerte blir.

 1. Jeg er redd at mange av de vaksinerte vil gå noen ubehagelige tider i møte. Brå død eller sykdom og hvem vet hvordan deres kropper vil reagere når influensaen kommer? Jeg tror mange av de vaksinerte vil dø dessverre.
  De er lurt til å la seg vaksinere med et medikament som burde ha vært utprøvd i minst 5 år før det ble sluppet til befolkningen.
  I tillegg har det noen åndelige konsekvenser å gjøre sitt legeme urent med griseblod, vev fra aborterte fostre og celler fra apekatter.
  Min familie og meg tilhører de som ikke har bidradd i denne dugnaden.
  Vi stoler på Guds ord og Hans sterke løfter.
  Han er en borg og vårt skjulested.
  Hold ut og hold fast.

  2
  4
  • Jeg skal ikke motsi deg i det du tror eller frykter. At du tror vaksinerte går en ubehagelig tid i møte er noe du må ha lov til å tro.

   Men å hevde at vaksinene som brukes i Norge innholder “griseblod, vev fra aborterte fostre og celler fra apekatter” er feil. Det er en uriktig oppfatning som har sitt utspring i antivaksine- og i konspirasjonsmiljøer.
   Og dersom du mener jeg tar feil regner jeg med at du har kilder som på en troverdig måte kan underbygge at du har rett.

   5
   1
  • 20/09/2021, kl. 11:26 sa Fri pinsevenn:

   Mye av det du skriver er vås. Oppdiktet vås.

  • EN ting er i alle fall sikkdrt. ALLE som har tatt vaksinen kommer til å dø, før eller siden. Dersom de ikke blir rykket opp i skyer.

 2. 20/09/2021, kl. 11:26 sa Fri pinsevenn:
  Vi stoler på Guds ord og Hans sterke løfter.

  Jeg lurer på: er alle advarslene mot vaksinen rettet mot ikke-kristne? Er det mange av dem på denne nettsiden tro? Eller er all skrivingen til innvortes bruk?

  For hvis man stoler på Guds Ord, kan man da ta skade av vaksinen? Det står jo at man kan drikke gift og bli bitt av giftige slager uten å ta skade! Hva har man da å frykte? Og hvis man skulle bli svak i troen, slik som Peter når han ikke lenger kunne gå på vannet, og bli syk av vaksinen, hvorfor er så mange så ekstremt opptatt av at man skal klamre seg til livet i denne verden så lenge som mulig? Paulus ville mye heller være hjemme hos Herren. Et annet sted sier Paulus at absolutt ingen ting kan skille oss fra Guds Kjærlighet. Det vil si, ikke en gang en vaksinasjon.

  Og enda ett sted står det at alle de kristne som har sovnet inn skal oppstå før opprykkelsen. Hva har man da å tape på slippe unna litt av den onde endetiden? Trives man i den???

  Jeg tror mange stiller seg slike spørsmål når de leser på slike nettsteder som dette og blir ganske forvirret over mye av det som skrives.

  Paulus hadde gitt alt og ofret mye for evangeliets sak. Ikke mange i dag kan si det samme. Jeg tror de fleste kristne har hatt det alt for godt og blitt altfor “jordiske”. Alt for mye av det kristne er mest opptatt av handler om deres jordiske tilværelse. Muligens er dette årsaken til at det gis lite penger til kristne virksomhet og at man praktisk talt aldri opplever “indremisjon” i norge. Ikke en gang om man går på et kristent møte. Ofte er ikke det andeledes enn å se på et møteopptak på nettet.

  Mange av dem som snakker høyes om sin prektige tro fremstår nesten som mest kritiske og litt bittre. Andre er rett og slett veldig fordømmende.

  • Fri pinsevenn: “Det står jo at man kan drikke gift og bli bitt av giftige slager uten å ta skade! ”

   Dette tillegget finner vi ikke i de opprinnelige grunntekstene. Da tyder det på at det er lagt til i ettertid av “ivrige” bibelstudenter som gjerne vil ha litt mere schwung på tekstene.

   Derfor advarer Bibelen sterkt mot “å legge til og trekke i fra” tekstene. Dette hadde ikke stått dersom det ikke hadde vært mulig å gjøre det. Men sanne kristne er oppmerksomme og går klar av falske tillegg.

   7
   1
 3. Jeg har ikke tatt denne vaksinen og har heller ikke tenkt å ta den. Men – om jeg skulle – for eksempel – reise til et annet land i min gjerning og således var tvunget til å ta denne vaksinen for å komme inn i dette landet ; så ville jeg ta den. Samtidig ville jeg be inderlig til VÅR GUD – JAHVE – i YESHUAS navn om at denne vaksinen ikke ville skade meg. Så enkelt er det ! Bønnens makt er enorm !

  4
  1
  • Jada, bønnens makt er stor, men Jesus makt er uendelig mye større.

   Jeg har skrevet dette før, men det ser ut til at ingen klarer å løse dette, spørsmålet.

   Klarer Ture å løse dette?

   Og disse tegn skal følge dem som tror: I mitt navn skal de drive ut onde ånder, de skal tale nye tungemål, 18 og de skal ta slanger i hendene; og om de drikker dødelig gift, skal det ikke skade dem. De skal legge hendene på syke, så de blir friske.»

   Når det gjelder det der med giften, så har du sikkert salmiakk og klorin i dine midler til rengjøring. Bland dette sammen i et glass, da vil det utvikle seg en giftig gass som de kaller kloramin. Dette vil hindre deg i å gå videre, men ta dette glasset og drikk det. Jeg kan garantere deg et du tar skade av det, og eller dør.

   Så hvorfor står det da det der i vers 18, at det ikke skal skade dem? Men det viktigste. Hva er forskjellen på disse to tingene?

   I samme gate er: Apgj 28:3-5
   Paulus hadde sanket sammen en haug med kvister og lagt på bålet. Da krøp en orm ut på grunn av heten, og den bet seg fast i hånden hans. 4 Da innbyggerne så dyret henge ned fra hånden hans, sa de til hverandre: «Den mannen er sikkert en morder, siden rettferdighetens gudinne ikke lar ham leve, enda han er reddet fra havet.» 5 Men Paulus ristet ormen av seg og inn i ilden uten å ha mén av det.

   Hva er forskjellen mellom Salmiakk/klorin eksperimentet, og slangen til Paulus?

   Mvh RJ

   1
   1
  • Gud kan helbrede for vaksinen, men, det er mange men.
   Mange troende har dødd av slangebitt i kirker som praktiserer gudstjenester hvor man tar slanger i hendene og bruker dem for å bevise sin tro. Dette er å sette Jehova Gud på prøve.
   https://www.klikk.no/underholdning/pastoren-trodde-slangebitt-ikke-kunne-skade-ham—dode-4168396
   https://www.dagen.no/nyheter/pastor-drept-av-sin-egen-slange/

   Jeg setter ikke Gud på prøve og tar derfor ikke vaksinen under noen omstendigheter. Det blir det samme som å drikke et glass vann tilsatt Curacit.
   Jeg vil ikke drikke et glass med curacit om de krevde det for å kunne reise i jobb sammenheng.
   Titusener av kristne har mistet jobben allerede fordi de ikke vil ta denne giften. Det er for mye kompromiss med kristne i Norge.
   Det er vel derfor også menighetene er døde. Ingen vekkelse, Gud hører ikke deres bønner fordi det er noe med det norske kristenfolk han ikke har behag i.

   2
   1
  • Jada, du skal ha for den JV, det var nesten en innertier, du skal få en god nier for den, men svaret på dette ligger da helt opp i dagen da, det står praktisk talt skrevet i versene jeg siterte. Ellers er JV svært så oppegående når det gjelder «vaksinen» det skal du ha.

   Mvh RJ

  • RJ: “18 og de skal ta slanger i hendene; og om de drikker dødelig gift, skal det ikke skade dem.”

   Dette utsagnet er ikke å finne i grunntekstene, og er åpenbart føyd til av forfalskere som Bibelen advarer i mot skal “legge til og trekke i fra” Skriften.

   1
   1
  • Til Lys og Salt:
   “Titusener av kristne har mistet jobben allerede fordi de ikke vil ta denne giften. Det er for mye kompromiss med kristne i Norge.”

   I Norge? eller i verden?
   Dersom titusener av kristen har mistet jobben må der også være mange andre som også har mistet jobben av samme grunn. Det gir et anseelig antall.
   Har du noe som underbygger et slikt utsagn?

   4
   1
 4. Folk får få lov til å tro og mene hva de vil om vaksinen. Men det var noe som Søkelys skrev i en kommentar i en annen tråd ( Sara Auke om Covidvaksinen) som fikk meg til å reagere. Der skriver Søkelys følgende;

  “Jeg har hørt mange fortelle at de kristne som har tatt vaksinen har fått en annen ånd eller blitt negativt forandret etter vaksinedosene.
  Jeg er usikker på om det kan være en psykisk bivirkning av selve medikamentet eller om det er av åndelig karakter.”

  Virkelig? Hvordan kan du begrunne det ut ifra bibelen at det å ta en vaksine kan forandre vår åndelige karakter i negativ retning?

  I Matteus !5v. 11 står; ” Ikke det som kommer inn gjennom munnen gjør mennesket urent, men det som går ut av munnen, det gjøre mennesket urent”

  Videre i vers 18-19;” Men det som går ut av munnen, det kommer fra hjertet, og dette er det som gjør mennesket urent. For fra hjertet kommer onde tanker, mord, hor, utukt, tyveri, falskt vitnesbyrd, spott.”

  På samme måten mener jeg at det å ta en vaksine ikke gjør oss urene eller åpner opp for noe åndelig. Det er synden som er problemet og som skiller oss fra Gud. Hverken det å ta vaksinen eller det å ikke ta vaksinen kan forandre noe på vår stilling ovenfor Gud. Jesus er den eneste løsningen! Bare ved å innse at vi har et synd problem og trenger Jesus, Frelseren, og vender om til Han som døde for våre synder, kommer vi i rett stilling til Gud. Av nåde er vi frelst ved tro. Det er ingen forskjell om vi er vaksinerte eller ikke.

  Det som er så trist er at en sånn” filleting” som våre meninger om vaksinen splitter menigheten .Det minner meg om Paulus brev til Romerne i kapittel 14 hvor han formaner menigheten til å ikke forakte og dømme hverandre pga av mat, drikke og dager. Vi må vandre i kjærlighet og respekt til våre brødre og søstre i Herren selv om vi er uenige i slike ting. Jeg mener at vaksinen også kan klassifiseres under slike bagateller som det ikke er verdt å skape splittelse ut av.

  ” La oss da jage etter det som tjener til fred og til innbyrdes oppbyggelse. Bryt ikke ned Guds verk på grunn av mat! Rom. 14: 20

  Jeg sier; Bryt ikke ned Guds verk på grunn av vaksinen ( mine ord)

  Når det er sagt, så er det noe helt annet med falsk lære og synd. Det må vi aldri tolerere! Paulus gikk nokså hardt mot falsk lære og synd. Guds Ord forandrer seg aldri. Bibelen er vår rettesnor.

  Jeg mener at det er lov å være uenige og også å diskutere med hverandre så lenge det ikke bryter ned og skaper ufred. Vi må samles om det som er det viktigste; å spre og leve ut Evangeliet. Plutselig er pandemien over, noe jeg håper ikke blir lenge til. Inntil da, må vi også prøve å leve så langt som mulig i fred med hverandre på tross av uenigheter.

  2
  1
 5. Fakta om m-RNA vaksiner:
  Der er ingen risiko for, at RNA-vaccinerne kan omprogrammere os eller på nogen måde påvirke vores arvemasse, siger Camilla Foged, der er professor på København Universitets Institut for Farmaci.
  Det mRNA, man får sprøjtet ind, kan ikke integreres i genomet på nogen måde. Det forsvinder fra kroppen relativt hurtigt,« siger Camilla Foged, som selv forsker i og udvikler RNA-vacciner.
  Citat fra Videnskab.dk – RNA-coronavacciner: Kan vi stole på dem? Artikel bragt 4. dec. 2020

  1
  1
 6. Jeg tror at om noen oppriktige kristne på en eller annen måte ved vanvare skulle få i seg gift, er Guds beskyttelse der. Men om noen med fullt overlegg overgir kroppen til skadelige stoffer, er det ingen beskyttelse tilgjengelig. Man drikker ikke et glass White Spirit! Samme med røyking og større mengder alkohol. Og denne vaksinen. Man tar ikke den frivillig og forventer beskyttelse! Det henger ikke på greip.

  5
  2
  • Nei, vaksinene som er i bruk i Norge inneholder ikke menneske- eller apeceller, men disse er brukt i utvikling og testing. Om det er etisk riktig er en annen sak (legg merke til siste setningen nedenfor. Du har antakelig fått en vaksine utviklet på samme måte sprøytet inn i kroppen som barn).

   – Pfizer og Moderna sine vaksiner er syntetiske, men er testet på en cellekultur (HEK293) før produksjon som stammer fra mennesker.
   – AstraZenika og Oxford sin vaksine er basert på en del av et virus som man kan finne hos aper, men bruker også HEK293 for utvikling.
   – Johnsen&Johnsen bruker en cellekultur (PER.C6) som stammer fra mennesker i utvikling, testing og i produksjon.

   “mRNA og fett-nanopartiklene som Comirnaty [Pfeizervaksinen] består av er utelukkende laget i laboratoriet ved hjelp av syntetiske og enzymatiske prosesser, det vil si at ingen embryoceller er involvert i denne produksjonsprosessen.” https://www.farmatid.no/artikler/nei-koronavaksiner-inneholder-ikke-aborterte-fostre

   Og det stemmer at en cellekultur (HEK293) fra 70-tallet som er basert på menneskeceller fra fostre brukes i utvikling og testing av vaksiner. Det hevdes cellene ikke er fra fostre etter en ønsket abort, men fra fostre etter enten uønsket spontanabort eller abort for å redde morens liv. Men opprinnelsen er ikke dokumentert. Det er selvfølgelig ikke de samme cellene, men cellestrenger som de har dyrket i noen tusen “cellegenerasjoner”. Men ja, det stemmer at opprinnelsen er fra mennesker. Cellekulturen som brukes er viktig for utvikling av vaksinen, men det er ikke cellekulturen som sprøytes inn i kroppen.
   Slike cellekulturer er tidligere brukt i utviklingen av veldig mange vaksiner. F.eks. mot røde hunder, vannkopper, meslinger.

Det er stengt for kommentarer.