Slik reagerer Jehovas-vitner misjonærene på spørsmålet om hvorfor Vakttårn-selskapet henter ut profitt på aksjer i amerikansk våpenindustri

I følge seg selv er Jehovas Vitner passifister og deres medlemmer nekter alle å delta i ordinær militær-tjeneste. Likevel er det slik at Vakttårn-selskapet besitter store aksjeposter i selskaper som produserer våpen og slik hentes det ut store summer til den omstridte religiøse organisasjonen. I videoen under blir et Jehovas Vitner ute på “feltet” konfrontert med disse fakta. Det litt eldre vitnet svarer med å fysisk “angripe” fotografen og deretter stikke av med halen mellom beina. Å konfrontere Jehovas Vitner med ubehagelige spørsmål er slett ikke en enkel jobbSe klippet

https://www.youtube.com/watch?v=oBMp6JtExtg

3 tanker om “Slik reagerer Jehovas-vitner misjonærene på spørsmålet om hvorfor Vakttårn-selskapet henter ut profitt på aksjer i amerikansk våpenindustri

 1. Jeg har prøvd å møte dem på ymse vis når de kommer på døren min. Med ulikt hell, kan man vel si.
  Jeg leste en ganske omfattende bok av en som har brutt ut av JV, og den var nyttig. Husker ikke navnet på boken eller forfatteren. Men, han avslørte endel ting om hvordan et vitne er opplært/indoktrinert, hvordan de tenker osv.

  Jeg prøver å avsløre dem som løgnere, plukker det de sier i fillebiter. Kjører dem til veggs. Lar deg aldri snakke seg bort, begynne å prate om noe annet.
  Siste gangen de var her, to menn, så løy de meg opp i ansiktet 5 ganger. Da jeg nokså indignert, gjentok spørsmålet mitt, og han løy igjen, så kokte det over: Da sa jeg at; “Nå har du stått her og løyet meg opp i ansiktet 5 ganger, på min egen trapp, til mitt hus, som du har oppsøkt! Det finner jeg meg ikke i. Så flekket jeg bunken av traktater ut av hendene hans, rev dem i fillebiter, og kastet dem over hodet på dem.
  Da hadde de blant annet benektet at de som melder seg ut blir utfryst fra familiene sine, og de benektet at gubbene i Brooklyn har profetert dommedag noengang, heller ikke i 1975.

  Da min datter var liten, var hun på besøk hos mine besteforeldre. Da kom JW på besøk. Da gikk min morfar ut på kjøkkenet og hentet ut min datter(som da var 4-5 år), og sa til vitnene; NÅ skal dere få høre hvor fint mitt oldebarn synger, og hvisket i øret hennes, “Nå må du synge den sangen du nettopp sang for oss på kjøkken”. Da stemte hun i; “Et barn er født i Betlehem…”, og hun fortsatte å synge, uavbrutt, helt til de gikk:-) Til min morfars store forlystelse:-))

  • Fantastisk beretning Braut. De tåler ikke Guds Ord og sannheten om Jesus Kristus. Jeg har en bok av Joseph Wilting, han som var forstander i Jehovas Vitner i mange år. Han brøt med organisasjonen og ble utfryst av alle andre vitner.Han ble herlig frelst. Han skrev boken Riket som ikke kom. Det er en bok som er god å ha når de kommer på døra. De blir ille til mote når fe ser boka.

  • Jeg har vært på et stort antall møter hos Jehovas Vitner, jeg har vært på noen større konferanser med flere tusen vitner i Gimlehallen, og vært med dem ut og sett når de er ute på feltet for å verve mennesker til sekten sin.
   Jehovas Vitner er stort sett hyggelige mennesker, i hvert fall dersom du ikke er utstøtt av sekten, etter mitt syn er de litt for glade i alkohol. Jeg har sett mennesker som den ene dagen er ute å misjonerer, og på lørdagskvelden kommer de vinglende hjem etter en tur på byen. Ikke akkurat direkte fulle, men påvirket. Jeg har ikke respekt for slikt.
   Når det er sagt og når disse kommer på døren til deg, så er det litt for mange kristne som er redde og smeller igjen døren. Min oppfordring er at vi skal være vennlige mot dem og forsøke å vise dem at Jesus Kristus er Gud ut fra Bibelen. Deres egen oversettelse av Johannes 1,1 er slik “I begynnelsen var ordet, og ordet var hos Gud og ordet var en gud.” mens alle andre bibler jeg har sett oversetter dette slik: I begynnelsen var Ordet, og Ordet var hos Gud og Ordet var Gud”.

Det er stengt for kommentarer.