Slik møter pastor David Lynn og hans menighet canadisk Covid-19 politi på jakt etter kristne som trosser Corona-lovene

Corona-politiet overrekker pastor David Lynn en bot for en ansamling omkring Guds ord i friluft.

Covid-19 og Corona-lovene ser ut til å trumfe Jesu navn for norsk kristenfolk. Slik er det ikke i Canada og USA hvor stadig flere menigheter og forsamlinger trosser myndighetenes gudstjenesteforbud. Pastor David Lynn i Christforgivnes minstry har på lik linje med et voksende antall kristne, valgt å komme sammen til dåp, møter og forkynnelse -slik Guds ord pålegger -og blitt bøtelagt for brudd på myndighetenes Corona-tyranni. Klippet under er fra en friluftsmøte som menigheten avholdt nylig.

“Takk skal du ha, ser deg neste uke. Gud velsigne deg,” sier pastor Lynn etter å ha mottatt boten for brudd på sosialist-regimets Covid-19 regler. Stadig flere kristne står nå opp mot tyranniet som har senket seg under dekke av å være smittevern. Canada er som kjent et av de land som har praktisert de strengeste Corona-reglene og har målrettet gått mot kristne kirker og forsamlinger. Flere kirker og menigheter er blitt bøtelagt og i Edmonton gikk myndighetene så langt som å holde en pastor fengslet i fem uker for brudd på Corona-lovene. “Ål right, pris Herren” roper forsamlingen etter å ha mottatt boten.

https://www.youtube.com/watch?v=Ja8nZt0qdnk

9 tanker om “Slik møter pastor David Lynn og hans menighet canadisk Covid-19 politi på jakt etter kristne som trosser Corona-lovene

 1. Det sterke forførende ånder som står bak disse angrepene på Jesu Kristi kirke. Djevelen er rasende på Guds folk fordi han vet at tiden er kort.
  Jesus Kristus kommer snart tilbake igjen, og dette vet djevelen og hans demoner.
  Disse er ute etter å undertrykke Guds menighet, og har i Norge 99,5 prosent suksessrate. Vi ser hvordan djevelen nå bruker politiet og myndighetene til å undertrykke Guds menighet, og beklageligvis har kirkene og pastorene ikke bestått prøven. Herren er i mot disse falske hyrdene som har forført Guds folk til å være ulydige mot Guds ord. Søkelys er en enslig svale som synger om virkeligheten.
  De andre kristenmedia er redskaper i hånden på “herskerne i dette mørket”.
  Før Coronaen kom, gikk jeg i en pinsemenighet som har valgt å lyde myndighetene blindt. Når menigheten igjen åpner opp, kommer jeg ikke til å begynne igjen i den menigheten. Jeg håper og ber om at Gud skal reise opp en forsamling utenfor de etablerte kirkene som alle er ulydige mot Guds ord og følger myndighetene.
  Vi har skjønt at dette er og har vært en test for menighetene som ikke har bestått.

  5
  1
  • Det er nok bedre for deg å begynne i den menigheten hvor alle medlemmene døde av corona…………………..

 2. SNART GIS FN MAKT TIL Å KNUSE ALL RELIGION!

  Det er helt åpenbart at islam viser sitt sanne ansikt i alle land som er invaderte av dem. Der kristendommen ikke gir sine etterfølgere rett til å ta loven i egen hånd, men ”stå stille og se Jehovahs frelse”, gir tvert i mot islam sine tilhengere ordre om å ”drepe de vantro der dere finner dem”. Kristne svinger derfor ”åndens sverd” der muslimene svinger bokstavlige sverd og våpen. Jesus repliserte imidlertid sine jødiske disipler og sa: -Den som griper til sverd skal falle for sverd.

  Men denne markante forskjellen vil ikke denne verdens midlertidige herskere kunne ta hensyn til når de i desperasjon snart skjønner at eneste måte for å redde deres tilløp til en ny, global verdensorden blir å forby ALL offentlig religiøs utfoldelse – worldwide. For bak globalistene står Satan Djevelen som ser sin siste sjanse til å overta verdensherredømmet fullstendig. Og da lar han ikke sine religioner få stikke kjepper i hjulene når total allmakt vinker i det fjerne.

  Men det heter i Bibelen at det er Jehovah Gud selv, som ved sin sønn Krtistus legger ”dyret” – verdens lederne – i ”i hjertet å kle skjøgen naken og brenne henne opp med ild”. ”Skjøgen” er den samme som også kalles ”Babylon den store”, og er ALL FALSK RELIGION. Bibelen viser altså presis det samme som er under oppseiling i hele verden. Globaleliten og hele kobbelet av New World Orders ser nå at religion er et alvorlig hinder for både verdensfreden og deres egen agenda om å samle alle klodens mennesker rundt et reformert FN. MEN tross dette må altså Skaperen selv gi dem det nødvendige dytt i ryggen for å få dem til å fullføre Hans plan.

  Det er dette verdenshistoriske eventet som innleder den store trengsel som fører frem til Harmageddon. Straks de er blitt animert av Jehovah Gud til å sette i gang, vil de komme med et verdensomspennende utrop om ”FRED OG SIKKERHET”. De vil altså begrunne sin kamp mot all religion med at det dreier seg om fred og sikkerhet kontra krig og undergang i en verden der stadig flere religiøse nasjoner sikler på masseutryddelsesvåpen vi bare kan ane konsekvensene av.

  For sanne kristne – og det er KUN Jehovahs sanne tjenere kloden rundt – vil dette bety at vi kommer i samme situasjon som da jødene stod foran Rødehavet med Faraos overlegne arme i ryggen. Alt håp så ut til å være ute. Men da er det viktig å mobilisere all vår tro og tillit til Skaperen Jehovah og Hans sønn Kristus. For presis som vår himmelske Far berget jødene, vil hans overlegne himmelske armeer redde oss. Dette betyr Harmageddon for folkene, og det blir bare få mennesker tilbake.

  Men for å klare å feste fullstendig lit til disse løftene er det livsnødvendig å be om Guds hellige ånd – Jehovahs virksomme kraft – Hans muskler. Når derfor dagen snart kommer er det livsnødvendig allerede NÅ å ha opparbeidet et nært forhold til Ham. For den dagen vil Han ikke høre nyes bønner. Da er det slutten sa gutten.

  Mitt innstendige råd til deg som leser er derfor at du slipper alt du har i hendene NÅ, og vender deg til himmelens og jordens Skaper Jehovah ved navns nevnelse. Ber i ydmykhet om å få kraft og styrke til å lære Ham å kjenne og bli stående på Hans store dag. For å vise at du anerkjenner Hans sønn Kristi’ gjenløsningsoffer avslutter du alltid dine bønner med: I Jesu navn amen.

  Husk at ettersom det bare ”blir få mennesker tilbake” og at det kun er ”få som går på den smale vei”, så kan IKKE den gigantiske kristenheten være dem som er rett vei til Far og Kristus. Det MÅ være kun FÅ som finner veien. Akkurat som på Jesu tid. Så da ønsker jeg deg all lykke på veien til det evige liv.

  • Myndighetene og FN har denne makt og bruker den aktivt.
   De har allerede blinket seg ut hvem som lyder myndighetene og hvem som ikke gjør det.
   Kristne kirker uansett navn og tro som blindt følger myndighetene er allerede merket og vil ta dyrets merke.
   De få kristne “problemforsamlingene” som motstår og motarbeier og ikke underordner seg myndighetene påbud og forordninger er allerde registrert. Den sanne Jesu Kirke som bærer Jesus og Jehovas velsignelse har bestått testen, men de redde, feige, ynkelige troende med forskjellige merkelapper som Betania, Frikirken, Zion, Betel, Rikets Sal osv har blitt prøvet, veid og funnet for lette. De som ikke står opp mot dikaturet og gestapo ånden har gått bort fra velsignelsen og vil når prøvelsens ild kommer og dyrets merke innføres, ta merket og fortsette i sine religiøse horehus.

  • Det var jamen meg artig og oppmuntrende å få lese en som har sett lyset. Stå på!

  • Jeg han mange muslimske naboer, jeg er veldig redd for at de skal begynne å drepe her i nabolaget. Jeg har tenkt å sette opp noen kameraer og kle meg ut som politimann for å sjekke om de har masse våpen hjemme. De går alle i vanlige klær og snakker veldig bra norsk, men en kan vel ikke vite helt sikkert hva de kan finne på vel???
   Selv damene går i trange klær, men det kan hende de har noen usynlige sverd innenfor buksene sine eller en pistol i BHen?
   Når de treffer andre muslimer så snakker de selvsagt sitt morsmål, hva sier de da?? kan det være ordre om å snart drepe sine naboer som ikke går i moskeen hver fredag?
   Det hender at jeg prater med dem over gjerdet, men kan de ha noen skumle hensikter med det? hvordan skal jeg avsløre dem?

   Kan jeg be dem inn på kaffe? Mulig litt risikabelt for da kan jo jeg avsløre at jeg ikke har våpen i huset og så kan jo Satan ta bolig hos meg, for det er jo ikke Guds folk mine naboer, så da må det være Satans sendebud?

   Mulig jeg kan be dem på en dram for å se om de virkelig er ekte muslimer?

   har du noen tips JEHOVAHS SANNE VITNE

   2
   2
  • Odd Børretzen

   Og han ville sende de der muslimene som kom hit og satte svarte unger på døtrene våre, ut til Færder eller der, i en gammel pram og trekke ut bånnventilan.

 3. Myndighetene vet et PCR testene alltid vil slå ut positivt på virus. ALLTID. Kjører du nok test sykluser slår de ut positivt på mye annet enn virus. F.eks bananer, epler og pærer.
  Når alle er vaksinert, vil fortsatt PCR testene slå ut positivt. Men da er vaksine argumentet oppbrukt for at “pandemien” skulle være over.
  Da må myndigheter finner opp nye grunner for å kjøre lockdown. Det betyr enda strengere restriksjoner. Portforbud det meste av døgnet. Enda flere arbeidsplasser og bedrifter må stenge. Dette vil føre til at økonomiene rundt om i verden faktisk får seg en knekk som er langt verre enn det vi har sett til nå. Da blir det i tillegg børskrakk.
  Dette er en villet styrt utvikling.

  Pandemien har som formål å knuse den bestående økonomien og innføre “The Great Reset” og en digital verdens valuta.
  Alle privatpersoner som eier noe, vil få verdiene inndratt og eiendommer ekspropriert.
  Til slutt vil hele verden bli slaver av NWO-New World Order og en rik topp elite, med en hersker på toppen som er dyret-Antikrist.

  • Du har også sett lyset “z”. Har man Bibelen og ånden med seg i håndbagasjen når man observerer tidenes tegn, er det umulig ikke å se disse sammenhengene uten å være hjernevasket.

Det er stengt for kommentarer.