Slik håndterte en polsk/canadisk pastor Covid-19 politiet -“Forsvinn, kom dere ut dere nazister, -Gestapo er ikke velkommen her!”

Pastor Artur Pawlowski ved Street Church i Calgary blir hyllet på sosiale medier etter at han jaget ut Covid-19 nazister og Gestapo fra kirken. Pastoren vokste opp i Øst-Europa under kommunismen og gjenkjenner den samme fascicsmen.

Det er ikke alle prester og pastorer som blindt og lydig lar seg kommandere og herse med av Corona-politiet. Denne polske pastoren jagde Corona-politiet på dør da de forsøkte å forstyrre gudstjenesten i påsken. Hendelsen skjedde i det sosialistiske Canada hvor myndighetene fører en aktiv krig mot Jesu Kristi kirke. Under Justin “blackface” Trudeau`s regime har kristne blitt fengslet fordi de på gatene har hevdet Bibelens budskap om homofili, fordi de holder gudstjenester i strid med Corona-regler. De fleste kristne underordner seg sosialist-regimets krav, mens en liten gruppe kristne velger å lyde Gud mer enn mennesker. Derfor er pastorer blitt buret inne, kirker fysisk avstengt av politiet.

En polsk født pastor som avholdt en gudstjeneste i påsken fikk besøk av Corona-politiet -og jager politiet på dør fordi de ikke har en rettslig ordre. “Ut, kom dere ut, dere nazier” roper pastoren til politiet. “Gestapo er ikke tillatt her, ut, ut roper den polskfødte pastoren til politiet…Nazister er ikke velkommen her, ut, ut! -og politiet stikker så av med halen mellom beina. Og slik kommenterte Fox News hendelsen

“Slike pastorer er det Norge trenger,” skriver Thor Helge Ligård i en kommentar i Korsets Seier som omtalte saken tidligere i uken. Etter å ha fått kritikk fra politisk og religiøst korrekte KS lesere svarer Ligård dette; “6 politibetjenter har ingen ting å gjøre inne på et kristen møte med mindre de vil delta i gudstjenesten. Dette var en oppførsel fra politiets side som hører hjemme i stater vi helst ikke vil sammenligne oss med.”  Slik var det i det gamle Sovjet og Øst-Europa under jernteppet. Nå har et nytt jernteppe senket seg -et åndelig jernteppe -over Europa og Canada.. Og i klippet under ser du både klippet som alle har vist, samt hvordan pastoren kommenterer det hele etter at politiet har blitt jagd på dør. Kristne skal ikke underordne seg det fascistiske Gestapo men stå i mot tyranniet i Guds navn.

Facebook Comments

9 tanker om “Slik håndterte en polsk/canadisk pastor Covid-19 politiet -“Forsvinn, kom dere ut dere nazister, -Gestapo er ikke velkommen her!”

 1. Han var veldig bra. Denne har jeg allerede sett. Politiet misbruker posisjonen sin flere plasser verden over. Gestapo er helt innafor å kalle de med denne oppførselen Han gjorde det alle skulle gjort.

  7
  4
  • Dette skulle alle kristne pastorer ha gjort. Holdt kirkene åpne, nektet våre eget Gestapo adgang og jagd dem på dør.
   Jeg kan se for meg og vred Jesus var da han kastet ut pengevekslerne og veltet deres handelsboder i templet.
   Norske pastorer og andre forsakte religiøse ledere hadde vært rystet over Jesu raseriutbrudd, de hadde i flokk og følge tatt avstand fra Jesus og uttalt at de ikke kunne ha noe med en slik rabiat figur å gjøre.
   Norske kristenledere har ikke Den Hellige Ånd, for hadde de hatt Den Hellige Ånd -hadde de hatt reist seg mot diktaturet.
   Jeg savner skikkelige pastorer i Norge. Pastorer som har Den Hellige Ånd og som våger å si sannheten og reise seg i opprør mot myndighetene når disse krenker Guds menighet,

   7
   4
 2. En sann Jehovas tjener følger Jehovas ord og er ikke styrt av myndigheter.
  Vi trenger kristne som tar ordre fra Jesus Kristus og Guds ord og som trosser disse dikatatoriske myndigheter.
  Når jeg ser hvor kompromissfulle og viljeløse kristenfolket har blitt, skjønner jeg godt dette spørsmål:. Men når Menneskesønnen kommer, mon han da vil finne troen på jorden?
  Kristus kommer for å hente en prøvet brud. En brud som ikke har gått på kompromiss og som helhjertet står for Guds ord, selv om han blir forfulgt av kristenhetens representanter

  3
  5
  • hvordan tolker du Paulus sitt ord om at en skal lyde myndighetene??
   Det var ikke forbudt å samles, men politiet vikke sjekke om smittevernreglene ble fulgt.

   2
   7
  • Det står også la oss ikke svikte vår egen forsamling…. hebr10:25
   Og at vii skal formane hverandre, mye mer nå som vi ser at dagen nærmer seg.
   Hadde politiet ransakelsesordre?
   Hvis de sjekker kirkene så må de også sjekke frisører apotek vinmonopol, butikker og badeland. Da har de ikke tid til noe annet enn det hele arbeidsdagen.

   3
   5
 3. Herlig type!! Virker helt troverdig! Cudos til humorgruppa som skrev manus! Amerikanerne er rå på mockumentaries! Synes det blir ekstra komisk når han virker helt seriøs. Velspilt! Som sagt: gleder meg til å “sjekke ut” mer av “det glade budskap” her! Så takknemlig for at jeg snublet over “Søkelys”! Synes dere skulle hatt et fast innslag i Nytt på nytt! På tross av de idiotiske poengene i alle sketsjene, synes jeg selve håndverket og parodiene er på et uvanlig intelligent nivå! Keep up the good work!

  7
  5
  • Og du er litt morsom 🙂 Det skal du ha. Øvd lenge på å skrive nesten like kult som Bård Tufte og gjengen prater? Det er bare det at jeg gjenkjenner det litt… Hmff… Det blir litt desperat kanskje? Du har oppnådd det du søkte; du fikk min oppmerksomhet en liten stund.

   Det er bare det at det vil ha null verdi i ditt liv. Kun en kortvarig glede, helt uten betydning. Det er kun Jesus i ditt liv som kan gi deg ekte og varig glede.

   Les Joh. Åp, Esekiel, Daniel, Matt 24 og Tess. Og Rom.10:9-10.
   Alt godt til deg og dagen din i dag <3

   4
   3
 4. Jeg vet ikke om Jesus hadde kalt dem gestapo og nazister.
  Jeg tror han hadde talt til demonene som får politiet til å opptre som nazister.
  Han hadde jagd ut demonene av dem slik at de ble løst og frelst.

  1
  1
 5. Denne pastoren minner meg om Jesus der han i hellig vrede kastet ut pengevekslerne og kremmerne av templet. Jesus må ha vært virkelig vred når han veltet pengevekslernes bord og jaget ut kremmerne av Guds hus.
  Det er slike pastorer Norge trenger.
  Litt for mange kristne har lagd seg sitt eget ubibelske bilde av Jesus som en slags forsakt skikkelse, godslig, rundt og medgjørlig.
  Men Jesus er langt fra slik mange forestiller seg.
  Jeg tror mange vil få sjokk når de møter den bibelske Jesus.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *