Skal arrangere den største satanist-samling noensinne i Boston

The Satanic Temple (TST) annonserer nå at sin andre konferanse vil bli avholdt i Boston Massachusetts denne våren og vil den største sataniske samling i historien. Konferansen som er kjent som  “SatanCon 2023” vil bli avholdt fra 28-30 april og blir promotert som en helg av blasfemi og tilbedelse i Boston, melder Charisma News.

4 tanker om “Skal arrangere den største satanist-samling noensinne i Boston

 1. Greit nok at TST sier de er ateister, de løper likevel Satans ærend med sin agenda. Dette er på lik linje med deres “konkurrent” eller “søsterkirke” eller hva vi skal kalle det, Church of Satan, som ser på Satan som en metafor for det dyriske i deg. Likevel er det felles for begge at man skal dyrke egoismen (så direkte i motsetning til Jesu oppfordring om å sette andres behov først).

  Husk også at Satan er løgnens far, som det står i Bibelen, så om det passer TST å kalle seg ateister for dermed å bli mer “spiselige” i et stadig mer avkristnet USA, så bruker de det som virkemiddel. TST sin “greie” er å bruke lovfestet religionsfrihet til å propagere Satans agenda. Fullt lovlig selvfølgelig, men et moralsk villspor som leder til fortapelse. Noen eksempler på ting de driver med:

  Abort for Satan:
  https://www1.cbn.com/cbnnews/us/2020/october/satanists-pitch-abortion-as-a-satanic-ritual-to-bypass-laws-now-their-case-is-heading-to-court

  Satan fritidsklubb for barn:
  https://www.washingtonpost.com/local/education/an-after-school-satan-club-could-be-coming-to-your-kids-elementary-school/2016/07/30/63f485e6-5427-11e6-88eb-7dda4e2f2aec_story.html

  For ikke å snakke om lederen av TST, som ser ut som selve inkarnasjonen av en antikrist (blind på høyre øye, for dem som har lest profetiene i gamle testamente):
  https://www.oxygen.com/martinis-murder/who-is-lucien-greaves-satanic-temple-spokesman-leader
  Se nøye på bildet – Baphomet i bakgrunnen – en satanisk figur – samt TST-lederen selv, med dårlig høyre øye.

  Er ikke dette tegn nok på å styre unna, fordi dette er ren, skjær ondskap og Satanisme så vet ikke jeg. Frelsen finnes i Jesus, folkens, ikke noe annet sted. Med hilsener og en oppfording om å lese Johannes 3:16.

  • Vil vel egentlig si at TST i motsetning til Church of Satan ikke dyrker egoisme.

   CoS/lavey satanisme virker for meg derimot bare som en religiøs versjon av Ayn Rand/objektivisme.

   Dette er TST sin syv grunnleggende leveregler:

   «1. Man bør forsøke å handle med medfølelse og empati overfor alle skapninger i samsvar med fornuften.

   2. Kampen for rettferdighet er en kontinuerlig og nødvendig kamp som skal gå foran lover og institusjoner.

   3. Ens kropp er ukrenkelig, underlagt ens egen vilje alene.

   4. Andres friheter skal respekteres, inkludert friheten til å fornærme.

   5. Å med vilje inngripe i andres friheter er å gi avkall på sin egen.

   6. Tro bør stemme overens med ens beste vitenskapelige forståelse av verden. Man bør passe på å aldri fordreie vitenskapelige fakta slik det passer oss.

   7.Folk er feilbare. Hvis man gjør en feil, bør man gjøre sitt beste for å rette opp i det og løse eventuelle skader som kan ha blitt forårsaket.

   Hvert prinsipp er et ledende prinsipp designet for å inspirere edle handlinger og tanke. Medfølelse, visdom og rettferdighet bør alltid være fremherskende over det skrevne eller muntlige ordet.»

Det er stengt for kommentarer.