Sjekk ut: Video viser pastor Alph Lukau reise opp en tilsynelatende “død” mann fra en kiste

Vekket opp fra de døde eller var det hele skuespill?

Religiøst bedrag i Sør Afrika Mens mesteren selv kom ridende på en eselfole har den falske profeten og “gudsmannen” Alph Lukau tatt dette med ankomst til et nytt og høyere nivå. Lukay som leder Alleluia Ministries International i Sør-Afrika. Den prominente og selvutnevnte “Gudsmannen” hevder seg å kunne vekke opp døde blir nå utsatt for massiv kritikk og beskyldninger for å forfalsket en oppvekkelse fra de døde.

Som en kongelig ankommer pastoren sine gudstjenster

Den påståtte gudsmannen og profeten, pastor Alph Lukau blir nå utsatt for massiv kritikk etter at han skal ha faket en oppvekkelse fra de døde. Den omstridte og selvutnevnte profeten skal ha lagt ut et bilder og en video hvor han angivelig skal ha vekket opp en mann fra Zimbabwe fra de døde. Nå blir profeten saksøkt av begravelses-byrået Kings and Queens Funerals for å ha misbrukt begravelses-byråets merkenavn i forbindelse med oppvekkelsen. I en video av seansen ser vi at en tilsynelatende “død” mann blir vekket opp og reiser seg opp under pastorens forbønn.  Imidlertid er det nå flere røster som hevder at mannen slett ikke var død og  i videoen fra seansen kan man se at kjeven beveger seg før pastoren ber sin bønn. I følge kritikere er det hele er et stunt for å “booste” pastorens frynsete rykte. Flere hevder nå at det hele er skuespill og at mannen i kisten fikk betalt for å spille død og så vekkes til live igjen. Begravelsesbyrået “Kings and Queens Funerals” saksøker nå den omstridte pastoren for å ha misbrukt deres merkenavn og en kiste. I følge påstandene fra pastoren hadde den “døde” mannens familie henvendt seg til “Kings and Queens Funerals” for deres tjenester. Begravelsesbyrået som blir trukket inn i oppstyret sier at de ikke har kjennskap til den angivelige avdøde og at de ikke har levert noen tjenester til mannens familie. Se videoene og si gjerne din mening. Etter å ha sett flere videoer av hendelsen, blant annet her, er det ikke tvil om at det hele er en forfalskning og skuespill. Jeg kjørte videoen på halv fart og da ser man tydelig at mannens kjeve beveger seg før pastoren har bedt sin bønn for mannen.

I denne videoen forsøker You Tube profilen Nephtali1981 å avsløre virksomheten til den pastor Alph Lukau.

3 tanker om “Sjekk ut: Video viser pastor Alph Lukau reise opp en tilsynelatende “død” mann fra en kiste

 1. Mange i Norge som også hadde gått på den hvis det hadde skjedd her…

  For en tid siden ble det opplyst på Visjon Norge at “profeten” Dionny Baez snart skal komme til Norge igjen. Denne gangen håper vi det blir avlyst. Hvis han legger flere barn i gulvet så må VG skrive om det. Det er ikke forfølgelse -som noen hevder.

  • Jeg brukte mye tid på å kikke på denne “oppvekkelsen” fra de døde.
   Spesielt la jeg merke til at kjeven beveget seg før pastoren i det hele tatt hadde bedt for den “døde”.
   Det var lett å se dersom man spiller av videoen på halv fart. Da ser vi tydelig at han puster og at kjeven beveger seg.
   Han fors

  • Sikkert godt betalt.
   Verdens rikeste pastor.
   (Hva gagner det et menneske om han vinner hele verden… Mark.8:36)
   Han har ikke bare Bentley og Rolls Royce, men også Ferrari.
   Hvis han virkelig er broderen min, så lar han meg låne den en liten tur 😉

Det er stengt for kommentarer.