Skuespiller risikerer fengsel etter å ha regissert “hat-kriminalitet” mot seg selv -for å klandre Donald Trump tilhengere

Sjokkhistorie om hat-kriminalitet mot farget homofil skuespiller i ferd med å kollapse! Jussie Smollett (36) fikk sterke sympatierklæringer fra venstrevridde Donald Trump hatere da han hevdet at han ble utsatt for et rasistisk og homofobisk overfall. Nå viser det seg at fargede skuespilleren selv regisserte overfallet med å hyre to bekjente til å angripe han. Den 29. januar ble det kjent at skuespilleren angivelig hadde blitt angrepet av to hvite menn på gata i Chicago. Smullett fortalte politiet at han hadde blitt angrepet av to menn som ropte rasistiske og homofobiske utsagn til ham. I følge den ene versjonen skulle de to mennene under “angrepet” ha ropt “make America Great Again” mens det i en annen versjon ble påstått at de to hadde MAGA-caps til støtte for Donald Trump på hodet. I følge skuespilleren tok en av mennene tok et tau rundt halsen hans, og helte et kjemisk stoff på han.

CNN og andre Fake News media på venstresiden i amerikansk politikk jobber bevist og målrettet med å fyre opp under hatet og gjøre splittelsen dypere i det amerikanske samfunnet. Dette gjøres gjennom å spre syltynne og gjerne “falske storyer” regissert utelukkende for å forsterke hatet mot Donald Trump

Her kommenterer den profilerte You Tube profilen “The Amazing Lucas” om skandalen filmskuespiller Jussie Smollett nå har trukket seg selv inn i. Skal vi tro The Amazing Lukas” har det vært mange grunner til å stille spørsmål med skuespillerens historie nærmest fra dag en.

“The Amazing Lukas” har vært skeptisk til hele storyen allerede da demokratiske politikere og CNN journalister la ut meldinger på Twitter som skråsikkert fordømte dette som hat-kriminalitet -og hvem har skylden? Jo, Donald Trump og kanskje også Russland….

Nick Sandmanns familie saksøker Washington Post for å ha publisert falske nyheter for å skade katolsk student

Abortmotstander og skoleelev Nick Sandmann ble bevisst plukket ut av den venstrevridde indianeren Nathan Phillips som løy og fordreide det som skjedde. Det hele var satt i scene med en hensikt. Hisse opp og forsterke hatet og splittelsen i det amerikanske samfunnet.

Det venstrevridde hatet mot Donald Trump og hans supportere manifesterer seg stadig i nyhetsoppslagene til “Fake News” media som CNN, New York Times, MSN og andre mainstream media som for lengst har opphørt å være troverdige medier. Gang på gang spytter disse mediene ut nyheter uten å sjekke hvorvidt den storyen de slår opp er sann eller om virkeligheten er slik den blir omtalt av Donald Trump haterne som regisserer hver eneste hendelse. For en tid tilbake slo fake-news media, også her hjemme opp hvor forferdelig det var at en hvit 15 åring fra en katolsk skole angivelig skal ha stilt seg foran en venstrevridd aktivist og indianer som i enkelte medier ble fremstilt som en Vietnam veteran. Politikere og mediafigurer på venstresiden hisset seg opp mot de stakkars katolske skoleelevene og skrev en rekke krasse og truende meldinger på Twitter. Nå går Nick Sanders familie til sak mot avisen Washington Post og krever 250 millioner dollar av mediahuset som bevist formidlet en story som i ettertid har vist seg å være fake news bevist plantet og regissert av venstreliberale individer som hater både Donald Trump, hvite supportere av president Trump, og alt som smaker av konservativ kristendom. Det vi ser skje i USA er at venstreliberale og skuffede tilhengere av Hillary Clinton og Barack Hussein Obama, bruker alle krefter, ressurser og ethvert triks for å sverte dem som støtter opp om USAs lovlig valgte president.

12 tanker om “Skuespiller risikerer fengsel etter å ha regissert “hat-kriminalitet” mot seg selv -for å klandre Donald Trump tilhengere

 1. Kjære vene Kjell, er det virkelig du som har skrevet dette? “black and white is a lazy way to see the world”. De fleste har for lengst avslørt Trump som en sosiopat som opererer med egne sannheter, som ingen av byråene på 3 bokstaver gjenkjenner. Feks den “nasjonale krisen”. FAKE. Mannen er en løgner og en kjeltring. Han skulle få sletter statsgjelden på 8 år sa han. Etter drøyt 2 år har den økt fra 20 til 22 trillioner dollar. Hans filosofi fra Reagan om “tricle down economics” virker ikke.

  • Det er ikke lenger tvil om at det er de liberale venstrevridde som nå skaper splittelse i USA. For meg ser det ut som om fake news media som CNN, New York Times, Washington post med flere hater president Trump så inderlig at de ofrer all sin journalistiske integritet. President Trump hadde rett når han omtalte CNN som fake news. Når vi nå ser alt de venstrevridde har hostet opp av “nyheter” for å sverte Donald Trump og hans tilhengere så finner jeg knapt ord. Det disse media holder på med er så ødeleggende for nasjonen og forårsaker så mye skade på nasjonen. Det er uhyre tragisk og patetisk å se hvor langt de er villige til å gå for å sverte millioner av amerikanere som støtter den sittende president. Når det gjelder USAs statsgjeld, er den så stor at den aldri vil kunne bli betalt ned. Den kommer til å fortsette å vokse inntil systemet kollapser. Det jeg kritiserer i denne artikkelen er det faktum at media og de venstrevridde hater Trump så høyt at de er villige til å regissere hat-krim mot seg selv eller henge ut en 15 åring fordi han bar en MAGA caps. Det CNN og mainstream media holder på med er på nivå med http://blog.janchristensen.net/

   1
   1
 2. Andreas; der slo du to fluer med et smekk, skjellsordene “sosialist” og “globalist” i ett? Tipper du er blandt dem som ikke aner hva noen av de to tingene betyr? ?

 3. Kjell: det er ingen “venstrevridde” der borte. De er enten mørkeblå eller lyseblå.
  Syns det er pussig at du er blitt en Trump-fan? Er nok to motpoler CNN og FOX. Svært uheldig og tendensiøst. Uansett, Trumps harde kjerne begynner å bli sterkt marginalisert. I 2020 er han ute, eller stilt for riksrett.

  • Det er din definisjon. Jeg har en litt annen definisjon av disse enn du har. Jeg syntes det er interessant. Disse liberale venstrevridde ser ut til å være rammet av en kollektiv galskap, en sykdom det ikke finnes noen kur for.

   Dog er jeg ingen Trump fan, slik du antyder, men det jeg ser skje i USA -mot Trump og hans tilhengere skremmer.
   Det virker som om et kollektivt hysteri har rammet disse venstrevridde liberale lunatic som ser ut til å være en slags psykose.
   https://www.youtube.com/watch?v=xFp-7NvJZNA&index=69&list=PLa8S4GilqogSuFsZn06iohWqNgUWUlJbO&t=0s

   Kan du ikke se at dette er livsfarlig? Hillary supporterne er åpenbart rammet av en mental sykdom som får dem til å lyve, regissere hat-kriminalitet mot seg selv for å fremstå som et offer eller er villig til å fyre løs på den 15 år gamle Nick Sandmann.
   Jeg tror vi må vente flere fabrikkerte “angrep” (angivelig fra Donald Trump tilhengere) som er satt i scene av Trump hatere som åpenbart opptrer irrasjonelt, for å ramme Donald Trump og hans tilhengere. Det er på tide at amerikansk politi slår hardt ned på denne form for kriminalitet vi ser blir begått av skuffede Hillary velgere som ikke ønsker å forene nasjonen.
   Alle disse fabrikkerte angrepene mot Trump leiren har faktisk fått meg til å bli mer positiv til Trump enn noen gang har vært.
   USA bør slutte opp om sin president som jeg tror vil vinne valget også i 2020. Folk med sunn dømmekraft ser hvor farlige disse liberale venstrevridde er (Med venstrevridd mener jeg her ikke nødvendigvis sosialister ala Bernie Sanders, men mer lyserøde sett i forhold til flertallet som gav sin stemme til Trump.

   Har fått litt sans for Alex Jones og denne videoen lyser opp
   https://www.youtube.com/watch?v=s4pX53AqpUs&t=24

   1
   1
 4. Kjell, CNN forsøkte jo å stille Trump et spørsmål ifm “nasjonal krise” erklæringen. Spm var legitimt, de lurte på hvor han får tall og statistikk fra, da de ikke samsvarer i det hele tatt med offisielle tall fra FBI og DEA, og det faktum at både New Mexicos guvernør og Californias har kalt tilbake Nasjonalgarden fra grensen, da det ikke er behov for dem der, da det ikke er noen krise. Trump skjelte ham ut, som du sikkert så. Sannheten gjør åpenbart svært vondt for Trump. Så uttalte han at han hadde ikke trengt å erklære krise!? Hvorpå han reiste til Florida for å spille golf? En riksklovn?

 5. Kjell, nå tror jeg det går rundt for deg? ? Trump har ikke utrettet noe av betydning, utenom å lage splittelse, øke statsgjelden og gnåle om den tåpelige muren. Mange republikanere snur også ryggen til ham, de fleste av dem stemte på ham mens de “holdt seg for nesa”. En haug med folk rundt ham er arrestert, siktet og dømt, og det er bare et tidsdpørsmål før han også blir det. Hvordan kan du som kristen støtte en mann som lever i sitt tredje ekteskap, har løyet offentlig over 6000 ganger på de drøyt 2 årene, som trakasserer, mobber og er en tvers gjennom uredelig narsissistisk drittsekk??? Nei, Kjell, de rundt 10 % av amerikanerne som fortsatt støtter ham er ikke nok til å få ham gjenvalgt.
  Bernie Sanders sin politikk og ambisjoner er vel å skape en samfunnsmodell lik den vi har i Norge, med gratis offentlig skole og helsevesen og en mer rettferdig fordeling. I Norge ville han glidd fint inn i Høyre.

  1
  3
  • Gud har brukt mange drittsekker Arnt.
   Han elsker dem.
   De får også gjort mye.

  • Det har du helt rett i Hannah! At færre og færre ikke tør å si de støtter Trump i endel valg han tar, er ganske sikkert pga presset fra venstresiden som øker i takt med den ekskalerende volden mange av de drar med seg. Dette medfører igjen at feigheten tar overhånd, som er ganske forståelig når man blir hånet og truet for å støtte en demokratisk valgt president. Det foregår en galskap som var utenkelig for bare få år siden. Det er til å bli skremt av, det man leser og ser. Lettere å skrike med vinden en mot.

   3
   1
  • Begynner du igjen med tall fra meningsmålinger? Hvor har du 10 prosent fra?
   Det er langt flere enn det som støtter Trump.

   4
   1

Det er stengt for kommentarer.