Sjanseløse Joe Biden virker stadig mer preget av alderen og har problemer med å fremsi meningsfulle utsagn

Den senile presidentkandidaten? Joe Boden virker stadig mer og mer preget av sin høye alder og får stadig omtale for flåsete kommentarer, halve setninger og manglende mental tilstedeværelse og mange demokrater har nå begynt å erkjenne at de ikke har en reell utfordrer til president Trump i Joe Biden. Selv Joe Bidens støttespillere i MSN og mainstream-media har nå begynt å innse et Joe Biden er en katastrofe som er sjanseløs overfor Trump.

Egentlig burde det demokratiske partiet ha spart Joe Biden for de pinlige ydmykelsene han nå nærmest daglig begår og siden Bernie Sanders er uaktuell spekuleres det på om demokratene har en plan B i forkant av høstens valg.

27 tanker om “Sjanseløse Joe Biden virker stadig mer preget av alderen og har problemer med å fremsi meningsfulle utsagn

 1. Ved en så elendig jobb som Trump har gjort ifm corona, er han dømt til å tape.
  Han bagatelliserte viruset som en “mild” forkjølelse “, og er dermed ansvarlig for tusener av tapte liv. Han var langt mer bekymret for børsen.
  Nå vil det bli overlatt til ansvarsfulle demokrater, ledet av Joe Biden og en yngre fresh VP i spissen, og bygge opp igjen amerikansk økonomi og gi amerikanerne trygghet.
  Vi vil få en helt annen verden etter dette, med mer fokus på arbeid enn finans, mer sosial trygghet. Og der kommer republikanerne til kort, og Trump har intet å bidra med positivt.

  • Ja, Trump har håndtert situasjonen dårlig, på lik linje med Erna her hjemme. Vi fikk jo også beskjed for 6-7 uker siden at dette bare var en mild influensa. Trump tar nå noen grep som er viktige, men i likhet med andre ledere i Europa så forsøker myndighetene å snakke ned viruset.

  • Latt deg tydeligvis forføre av den marxistiske løgnpropagandaen hos venstreradikale MSM som er gjennomsyret av Trump hat..

 2. Jeg var i England i Januar, og da jeg kom til Gatwick 23.1, på vei hjem, ble jeg møtt av avisforsider fulle av elendighet i Kina. Det var allerede da folk på flyplassen som gikk med munnbind.
  Allerede da forsto jeg at dette går den gærne veien, men at det skulle bli så ille så fort, kunne knapt noen av oss forstå. Også Boris Johnson har vært altfor treg. Og svenskene er jo helt ute og kjøre, de hadde jo for inntil 2 dager siden åpne afterski for inntil 500 mennesker.
  Danske Mette Fredriksen har vist besluttsomhet og handlekraft. Og i Danmark oppfordrer myndighetene folk til å komme seg ut i hyttene sine. Dette hytteforbudet her er til å grine av. Hele kyststrekningen fra Stavanger til Vestfold kunne vært åpnet for hyttefolket. Her er helsevesenet et helt annet enn i Sirdal eller Hemsedal. Å stuve sammen hundretusener av folk i risikogruppen i byene, når de kunne benyttet hyttene, gir ingen mening.
  Jeg har selv vært på hytta på kommunegrensa Mandal/Kr.Sand i over 2 uker, etter fastlegens anbefaling. Har også fått legeerklæring pr mail på at han fraråder hjemreise. Så jeg blir her til høsten. Vi må bruke sunn fornuft.

 3. Z, vi er noen som forstår engelsk utmerket, som forstår når Trump snakker?
  Når han feks sa i februar at dette bare var en mild forkjølelse, og at kineserne drev med skremselspropaganda! Når han sa at dette “virustullet” var noe denokratene hadde funnet på”. Når Trump sa i forrige uke at han så mye før alle andre at dette ville bli en alvorlig pandemi? Og klandret kineserne for ikke å ha advart resten av verden?
  Han kan ikke skylde på media(nå heller), det er bare å høre på mannen, så forstår du at mannen er en uintelligent, barnslig, og sykelig selvopptatt sosiopat.
  Det blir en velsignelse når Joe Biden og en yngre fresh VP overtar, og får Amerika ut av krisen. Den jobben er Trump 100 % uegnet til.

  • 29/03/2020, kl. 10:35 sa Bernt:

   Du videreformidler sataniske løgner inspirert av løgnmedia. Trump hatet ditt henger tykt utenpå. Demokratene i USA er inntatt av djevelen, løgnens far. Trump er ikke et perfekt menneske, men er det noe han bryr seg om så er det eget land og egen befolkning. Han er plassert der av Gud for å avsløre løgnene, slike som du kommer med. Trump støtter kristent arbeid og motvirker det ugudelige forfallet. Ser frem til valgnatten når Trump vinner for andre gang og venstreliberale hatere må gå hjem med sine falske tårer.

  • Z, ditt innlegg vitner godt om hvem som er inntatt av satan og om de som ikke er inntatt av han.

   Saklighet og hederlighet er en kristen dyd, Z. Hvis du omvender deg vil og du bli saklig og hederlig.

  • RJ: har du et snev av anstendighet, så ber du om tilgivelse for å ha rettet falske anklager mot en flott troende kvinne. Når du blir avslørt, så svarer du med hovmod i stedet for en ydmyk holdning. “Herren står de stolte imot”.

  • Jeg har overhode ikke noe problem med å ydmyke meg JKC, så jeg vil herved be om tilgivelse til en denne flotte kristne damen, som jeg har rettet falske anklager mot, og min stolte holdning. Jeg ber også de andre og Jesus om tilgivelse for å støtt og krenket noen her inne.

   Mvh RJ

 4. Leste om ei kvinne på nyheter i dag, som sier omtrent akkurat det samme som jeg har tenkt hele tiden. Hva hjelper det om apoteker nekter folk å ta på varene, enkelte har valgt å stenge når mange bare gir blaffen. Alle butikker hvor folk går rundt og peller på varene, hvor de ikke kan klare å holde kontroll, må bli stengt fortest mulig. Enda strengere kontroll i matvarebutikker.

  • Kort innpå.
   Det å gi blaffen er en forkortelse av å gi blanke faen.
   Det var ikke det mente å si, var det vel?

   Mvh RJ

  • Beklager, jeg visste ikke om at det var forkortelse for det. Takk for at du opplyste meg. Som regel sier jeg “never mind”, likegyldig. Det er det jeg mener.

   1
   1
  • Jeg tenker det betyr “det blåser jeg i”.
   Ok å si det gir jeg blaffen/blanke i. Synes jeg 🙂
   Ordet faen legges til først etterpå av de som har trangen for å stadig rope på faen. Han er jo bare en dott. Hjertet mitt verker heller når det rundt meg misbruker Gud sitt navn.

   ETYMOLOGIav uviss opprinnelse, muligens eufemistisk dannelse av blanke faen; eller muligens bestemt form av blaff; jf. betydningen blåse i
   BETYDNING OG BRUK
   UTTRYKK
   gi blaffen i
   MUNTLIG ikke bry seg det minste om; blåse i
   [han] ville gi blaffen i

  • Bortforklaringer hører til de som ikke vil innrette seg etter Guds ord, hva vi synes spiller ingen rolle.

   For det står skrevet: Når noen vender øret bort og ikke vil høre på rettledningen, da er selv hans bønn en styggedom.

   2 Mos 23:13
   Alt det jeg har sagt dere, skal dere rette dere etter. Andre guders navn må dere ikke nevne. Du må ikke ta det i din munn.

   Mvh RJ

  • Ikke alltid man trenger trekke frem bibelvers mener jeg. PS. Det er sagt i kjærlighet broder 🙂

   En lite vindpust er er et lite vindpust, ikke en faen.
   En storm er en storm. Og heller ingen faen.
   En glo er bare en glo. Noen åpner ovnen og tror de ser et satans øye langt der inne, men det er bare en glo.
   Et blaff er også bare et blaff og heller ikke en faen.

  • RJ Jeg fant dette i bokmålsordboka:

   “Det er truleg ei forkorting av «å gi blanke fa(nd)en», men det kan ikkje utelukkast heilt at det kjem av substantivet blaff. I Bokmålsordboka (2017) står det:

   I blaff -en (trolig samme ord som II blaff) bare i uttrykket gi blaffen i (noe(n)) ‘ikke bry seg om, ta hensyn til’

   II blaff, som det er vist til ovanfor, tyder mellom anna ‘kort, svakt vindpust’. Eit blaff (i segl o.l.) peikar mot noko kortvarig og fåfengt, men om opphavet skulle liggja i luftrørsler, kan vi ikkje utelukke blåse-hypotesen din”

   Så din tolkning av uttrykket er sannsynligvis ikke det det var fra begynnelsen av.

 5. RJ: du kan spare deg formaningene og irettesettelsene. I bokmålsordboka er “å gi blaffen” beskrevet som “å overse”, “se bort fra”.
  Det er intet galt i å skrive det, og vi kan således trygt gi blaffen i dine mislykkede forsøk på å korrigere dine trossøsken.

  • Hei du!

   For min del kan du banne så mye du vil, det er din munn.
   Ha en fantastisk god og velsignet dag.

   Mvh RJ

 6. 30/03/2020, kl. 07:55 sa Olav Bryn:

  RJ: du kan spare deg formaningene og irettesettelsene. I bokmålsordboka er “å gi blaffen” beskrevet som “å overse”, “se bort fra”.
  Det er intet galt i å skrive det, og vi kan således trygt gi blaffen i dine mislykkede forsøk på å korrigere dine trossøsken.

  Jeg er enig i at man kan spare seg for formaninger. Enten er man evangelisk kristen eller så er man det ikke. Og hvis ikke vil alt som handler om omvendelse og forsakelser oppleves som urellevant eller meningsløst. Og i enda større grad de åndelige aspektene ved troen. Og hvis man ønsker å forsvare en slik “tro” er det selvsagt aldri vanskelig å argumenter i verdslige bøker.

  Det er lenge siden jeg ble troende men jeg husker at jeg kuttet ut veldig mange ord uten at jeg hadde noen bevisst mening om hvorfor. Jeg fikk også et langt mer distansert forhold til medier. De preget ikke lenger tankelivet mitt.

  Siden har jeg forstått hvorfor. Mange slike ord som diskuteres her finnes faktisk ikke i andre språk. Mange av de norske ordene ble til i middelalderen i en tid hvor det som i dag asossieres med svart magi og satanisme var veldig vanlig. Kristen tro ble fullstendig blandet sammen med dette. Faktisk litt som i dag om en i litt andre former. Og ordene og ordlydene de svarte bønnene og besvergelsene ble etter hvert tatt opp i det daglige språket. Og siden har de blitt. Og typisk forsvinner ordene i tider med kristen vekst og kommer tilbake når kristendommen svekkes eller forsvinner.

  Dette er ekstremt tydelig i Sverige.

  Som det står flere steder i Bibelen. La bare folk velge hva de vil tro og kast ikke bort tiden på å formane de som mener de vet best selv. Mange gamle respekterte predikanter har sagt at de har kastet bort alt for mye tid på dette.

  Det handler egentlig om synder som egenrådighet, stolthet og selvhevdelse. Hvis man ikke omvender seg fra dette først så er alt annet bortkastet.

  Og i en litt utvidet sammenheng så er det nok slike forhold som ligger bak kristendommens sterke tilbakegang i mange vestlige land. Spesiellt i skandinavia.

  Paralellen til de religiøse “rettroende” fariseernes hat mot åndelig tro er ofte ganske åpenbar. Tror man kan snakke om tro med og uten “ånd”.

 7. RJ har bare et ja/nei spørsmål først, det er ikke slik at jeg ikke stoler på deg, men noe i ordlyden i kommentaren din kl 21:41 gjør at jeg lurer på om andre har skrevet i ditt navn (men jeg vet ikke om det er mulig? og ville noen gjøre noe sånt tenker jeg). Er det deg som skrev det? Vil bare være sikker 🙂 Jeg vet hvor jeg har deg, du har et godt hjerte. Ser også at du svarer birger og kaller ham JKC -er birger han?
  Ha meg så mye unnskyldt hvis det ER deg 🙂

  • Hei Hannah.

   Ja da det er meg, det har bare skjedd en gang før at noen har skrever under med RJ, den gangen var det JV som gjorde det.

   Du ser alle de som skriver med forskjellige nick tror med seg selv at de er anonyme, men de avslører seg med hvilken ånden ting er skrevet i, og syntaksen de skriver med. Så JKC tror han er anonym, men jeg har vist i flere innlegg at det var ham. Han har fått en fiks ide om at han skal ydmyke meg her, jeg har ikke noe problem med det, og svarer som jeg gjør, og mener det.

   Når du ser hva JKC har bedrevet her inne, så er han min rake motsetning. Så jeg tenkte at han kanskje kunne lære litt ydmykhet av meg, men det er vel en fåfengt tanke.

   Så ønsker jeg deg en fantastisk god og velsignet dag Hannah

   Mvh RJ

  • Du er tilgitt RJ 🙂 Jeg skjønner det veldig godt når man kan skrive slik vi har lett for å gjøre når man skal si sin mening. Jeg skrev selv unødvendig mye i diskusjonen, unnskyld så mye for det. Tusen takk for fin kommentar, og velsignet dag til deg også RJ 🙂

   Hvis det er JKC så reagerer jeg og mener han bør tenke seg grundig om før han ber andre ydmyke seg. Han kan også holde seg til et navn å bruke her inne synes jeg.

  • Hei Hannah.

   Jeg snakket med en kar i arbeid, som mente det at det var nok at i det man dør så holder det med å be om tilgivelse da, når det skjer.

   Så i prinsipper gav jeg ham rett, og tenkte at hvordan klare å legge fra seg stoltheten, for så å ydmyke seg og be om tilgivelse når du har ingen øvelse i det. Og alt dette i det man dør, nei det går ikke.

   Jeg ser at JKC bruker seg selv som målestokk, og han regnet med at andre mennesker er som ham. Når han da vet med seg selv at dette med å ydmyke seg klarer han ikke, så regner han med at andre ikke klarer det også.

   Derfor denne tanken om at, jeg kanskje kunne lære ham litt om ydmykhet.

   Mvh RJ

  • På sammen måte som Laila Anita Bertheussen har forkynt at hun er skyldig, på samme måte her du JKC fortalt at dette er deg.

   Hvis du forstår det jeg nå sier, det kan hende du må tenke det om for å forstå. Men når du forstår det, så står det jo svart på hvit for dem som leser deg.

   Mvh RJ

Det er stengt for kommentarer.