To nye Corona-dødsfall i Norge lørdag -22 døde hittil men frykter flere vil dø

22  nordmenn er så langt døde av Corona-viruset melder VG i ettermiddag. Det nest siste offeret for den smittsomme epidemien var bosatt i Telemark, mens det aller siste bekreftede dødsfallet skal være fra Drammen.  Ellers er nesten 4000 nordmenn bekreftet smittet av Corona og forøyeblikket er 292 innlagt på sykehus. Over hele Europa har man nå begynt å stenge grensene og det er nå flere som spør om de ulike tiltak som blir gjennomført etterhvert vil påvirke transporten av mat og varer mellom landene. I Storbritannia er over 1000 mennesker døde som følge av viruset og i vårt naboland, Sverige er 102 døde. I Danmark har nå 65 døde av viruset som oppstod eller ble utviklet i Wuhan i Kina.

I følge den formelle forklaringen skal det være flaggermus som skal være skyld i viruset, men stadig flere tror at viruset er menneskeskapt og sluppet ut med et uhell. Enkelte omtaler Covid-19 viruset som et biologisk våpen sluppet løs på menneskeheten. De siste teoriene kan godt defineres som konspirasjonsteorier , men uansett kan vi ikke si noe helt sikkert siden de kinesiske myndigheter ikke nødvendigvis er de mest troverdige kilder, og den versjonen vi får presentert er ikke nødvendigvis sanne.

2 tanker om “To nye Corona-dødsfall i Norge lørdag -22 døde hittil men frykter flere vil dø

 1. Vår regjering er nå oppe i de største problemer. Man må tilbake til 9. april 1940 for å finne sammenligning. Da var det vår vørde Kong Haakon som måtte sette foten ned – politikerne ville noe annet ( ” Kongens nei ” ). Han var også en sann kristen.
  Norge mistet i overkant av 10.000 mennesker i forbindelse med 2. verdenskrig. Kan hende vil coronaviruset ta livet av flere her i landet ?
  ABC – krigføring er velkjent og det blir undervist om dette på de militære skoler.( atom – biologisk og kjemisk krigføring ). Særlig A-krigføring fikk vi godt innblikk i – men jeg har også fått sniffe på stridsgass ( sennepsgass ) på Lahaugmoen.
  Det sies at Kina har et laboratorium i denne Wuhan – provinsen som steller med virus. Men om Covid-19 er konstruert som B-stridsmiddel ; vites ikke av meg.
  B-krigføring er i alle fall en slesk måte å drive krigføring på !
  Men den plutselige kinesiske reaksjonen med å bygge to nye sykehus : Virker underlig på meg. Kan hende vet de mer enn de forteller oss andre.
  Jeg tror at vår regjering har fått så store problemer at mange av dem er uløselige. Det kom frem for et par dager siden at Pensjonsfond Utland har en portefølge med 65 % aksjer. Disse kan ( bør ) ikke selges nå – med den elendige kursen som foreligger. Da kan det til slutt stå om penger for å redde næringslivet vårt. Men – mange bedrifter vil nok gå konkurs uansett.

  • Jeg snakket med en økonom i dag. Jeg spurte hvor store midler Norges Bank har til disposisjon for å redde oss ut av disse økonomiske vanskelighetene. Han svarte : – Vi har Oljefondet. Gullbeholdningen er solgt. Skal Norge skaffe midler : Så er det å trykke flere pengesedler ( som USA gjør ).
   Ja , ja , livet går sin gang og i morgen skal jeg innlegges for operasjon på et sykehus i Bergen. Der har jeg ingen PC til rådighet : Så må dere ha en så god påske som er mulig – for den enkelte – i denne vanskelige tiden vi opplever !

Det er stengt for kommentarer.