Pastor Torp: “ENDA MER FORVIRRING OG LOVBRUDD I «STANS PENGEPREDIKANTENE»

Pastor Jan Aage Torp varslet 16 mars at kristenkoalisjonen Norge ville komme til å politianmelde Facebook-gruppen «Stans pengepredikantene» etter coronakrisen for sitt hatprat og hets gjennom noen år. Rettssubjektene er gruppens administratorer/moderatorer. Gruppen opererer med nærmere 9.000 medlemmer, og sprer hetsen i det norske samfunn,” skriver Torp lørdag på Facebook. “Enda et eksempel idag er medlemmet Hilja A. Saikkonen som kobler coronaviruset med ønske om død for Jan Hanvold: «Jeg venter at han blir smittet». Dette har fått stå offentlig og uredigert i minst åtte timer, og viser at gruppen driver i strid med lov, verdighet og fornuft,” skriver Torp som etter alt å dømme vil politianmelde Facebook-gruppen som har som mål å stanse pengepredikantene.

Pastor Jan Aage Torp i Oslokirken er blant dem som står bak nettsiden til kristenkoalisjonen.no. Torp har tidligere skrevet at han vil politianmelde “Stans Pengepredikantene” for hets. Foto Majoren 08

“Jeg varslet den 16. mars i en lederartikkel fra Kristen Koalisjon Norge (KKN) at vi vil politianmelde Facebook-gruppen «Stans pengepredikantene» etter coronakrisen for sitt hatprat og hets gjennom noen år. Rettssubjektene er gruppens administratorer/moderatorer. Gruppen opererer med nærmere 9.000 medlemmer, og sprer hetsen i det norske samfunn. Enda et eksempel idag er medlemmet Hilja A. Saikkonen som kobler coronaviruset med ønske om død for Jan Hanvold: «Jeg venter at han blir smittet». Dette har fått stå offentlig og uredigert i minst åtte timer, og viser at gruppen driver i strid med lov, verdighet og fornuft.
I tillegg oppdaget jeg imorges et eks-medlem av trosbevegelsen, Marit Magdalena Øvretveit, som angivelig har konvertert til katolisismen, og anser seg som Vatikanets utsending: «Utsendinger for Kirken, som taler Kirkens sak, som for eks. meg…», skriver hun imorges om seg selv. Hun har laaaange utgreiinger om sine drømmer om natten om meg (!), garantert uten at Kirkens ledere aner hva hun bedriver i sin forvirring. At administratorene lar en slik kvinne herje fritt, taler ikke til deres fordel,” skriver Oslokirkens pastor.

Har oppdaget kritikken

En av dem som blir omtalt i Torps Facebookinnlegg om gruppen er Marit Magdalena Øvretveit som jevnlig bruker “Stans pengepredikantenes” Facebookside for å angripe Torp. “Jeg vil gjøre dere oppmerksom på at Jan Aage Torp nå angriper meg med løgner og oppspinn. SAmtidig som han påminner ” stans pengepredikantene” om sin kommende anmeldelse. Han sier at jeg har lagt ut lange avhandlinger om drømmer jeg har hatt OM HAM. Jeg har tvert imot sagt her, at jeg har hatt EN drøm om ham, MEN at drømmen er mellom meg og Herren, og IKKE for offentligheten.
Videre sier han at jeg er en eks. katolikk, som tror jeg er utsendt av Kirken..
Det Torp ikke vet ,er at alle Kirkens levende lemmer er “UTSENDINGER” vi er kalt til å fremme Kirken tro og lære. Og jeg har mange prester og nonner som venner på min profil. JA, selv min egen pater/ prest. Og vi hadde en god samtale, for bare noen dager siden, samtidig som jeg skriftet. Videre lurer han på om denne Kirken vet om hva jeg utleverer av drømmer og eks katolsk ,dvs. falsk lære. fra en eks. fake katolikk.
Igjenn må jeg si til Torp. Kirken opmuntrer oss til å dra ut og være kirkens representaner. Og det innebærer å fremme Kirkens tror og lære, og avsløre falsk lære.
Hvis du Torp kjente til Kirkens tro og lære, så hadde du ikke kalt meg en fake eks. katolikk. Hva er en IKKE fake katolikk for deg.
Du Torp tror og lever jo absolutt IKKE etter den katolske Kirkens tro og lære. Kan du event. bevise det ut fra din egen teologi. Så kan vi se hvem som er FAKE troende. Kom igjenn. Herren kaller oss til å være i stand til å stå op for vår tro. Så kom igjenn torp. Hva er din SANNE tro. Og hva er en katolikk som i dine øyne har RETT tro. Jesus sier det er EN TRO, ET HÅP ,EN HERRE. EN KIRKE: Jesus grunnla ikke titusener av kirker, og like mange teologier. NEI, kun EN.
Hilsen en sann levende katolikk, som alltid har Kirkens katekisme, som rettesnor.