SIAN leder Lars Thorsen brant Koranen foran stortinget lørdag

SIAN, Stopp Islamiseringen Av Norge gjennomførte lørdag en markering utenfor Stortinget i protest mot Islam. Under markeringen satt SIAN leder Lars Thorsen fyr på et eksemplar av den omstridte religiøse boka som dyrkes av muslimer verden over. I følge mange representerer muslimenes “hellige” bok hat, intoleranse og oppfordring til vold og drap mot kristne, jøder og vantro. I tillegg forherliger boka en annen guddom en Gud Fader, Guds Sønn og Den Hellige Ånd. “Allah har ingen sønn,” er budskapet som formidles gjennom Koranen.

Koranens Allah og Bibelens Jahve er ikke samme Gud. Bibelen peker på den treenige Gud vi møter gjennom Fader, Sønn og Den Hellige Ånd, mens Koranen fremmer noe annet. I tillegg er Koranen en bok som fremmer undertrykkelse, vold, død og religiøst slaveri og underkastelse under Allahs vilje. Som kristne tar vi avstand fra Koranens budskap slik vi også tar avstand fra Satan-bibelen og andre antikristelige såkalte “hellige skrifter” enten det er hinduisme, buddhisme eller sikhenes adi granth. For oss er det Bibelen alene som er en hellig inspirert bok fordi den inneholder vitnesbyrdet om Guds vilje og lov. Alle andre såkalte “hellige bøker” hører hjemme på ilden og ikke i kristnes bokhyller. Her er en video fra Koranbrenningen foran stortinget lørdag.

7 tanker om “SIAN leder Lars Thorsen brant Koranen foran stortinget lørdag

 1. En kjent pinsevenn,Aril Edwardsen, kom jo på viddene angående Alla fra Koranen og bibelens Gud/Jesus. Han hevdet at det var samme sak. Om Sarondal står for samme vranglæren ennå har jeg ingen peiling på.
  Fint at Sokelys er krystallklar på kristendom og Islam

  5
  4
  • “Koranens Allah og Bibelens Jahve er ikke samme Gud”??
   Ikke det? Noen likheter er det for begge har ingen sønn

   1
   2

Det er stengt for kommentarer.