Løgnene, Klubb 33 i Disneys verden – et Disney som kontrollerer mye av media – men som Gud utfordret Farao kun med en mann, reiser Gud opp en Kristi Kropp, for å binde mørkets makt over folk – se vekkelsesbevegelse i Norge og i Ungarn, Budapest

Broder Tore har i dag lagt ut en interresant artikkel på sin blogg som er verd å lese. Det er et godt innlegg, et tankevekkende innlegg. I sitt innlegg skriver Tore: “Mange mener nok at Howard Browne er kontroversiell – men på den annen side, alle som vil vandre i Åndens Kraft, vil bli ansett som kontroversiell. og mange kristne vil rett og slett hate dem – fordi det støter deres kjærlighet til den ytre formen for religiøs kristen tro – som de ikke vil slippe bort fra sitt liv – fordi de er mer kjær i verden, mer enn av Gud og Hans Ord, selv om de kan sitere bibelen – og har kunnskap om den, så kjenner de ikke Gud! For da hadde de elsket Guds kraft – men også elsket de tjenerne som ble brukt av Herren for å videreformidle det!” sitat slutt

Når man leser Tores blogginnlegg må man se på helheten. Informasjonen som er der. Åpenbaringen Tore har og som han deler. Innlegget kan leses her

Løgnene, Klubb 33 i Disneys verden – et Disney som kontrollerer mye av media – men som Gud utfordret Farao kun med en mann, reiser Gud opp en Kristi Kropp, for å binde mørkets makt over folk – se vekkelsesbevegelse i Norge og i Ungarn, Budapest

48 tanker om “Løgnene, Klubb 33 i Disneys verden – et Disney som kontrollerer mye av media – men som Gud utfordret Farao kun med en mann, reiser Gud opp en Kristi Kropp, for å binde mørkets makt over folk – se vekkelsesbevegelse i Norge og i Ungarn, Budapest

 1. Snakk om kokko!

  Club33 er en eksklusiv pøbb i Disneyland. Den er ikke spesielt hemmelig, jeg tror alle som har kjennskap til Disneyland vet at denne restauranten finnes.

  Påstander om barnemishandling er selvsagt ren åpenbar kokko løgn. Helt sikkert med røtter i den okkulte bevegelsen Qanon.

  Howard Browne er jo foresten Hanvold sin store apostel han har reist til hvert eneste år i 30 år og som han har hentet til Norge flere ganger.

  Howard Browne er også grunnen til at Hanvold var i USA. Han skulle reise til konferansen hans i Tampa, Florida den dagen han fikk hjerteinfarkt.

  3
  3
 2. At at noen tror at Browne vandrer i “åndens kraft” er sannsynligvis en del av grunnen til at kristendommen forsvinner raskt i den vestlige verden. Ganske uhyggelig statistikk viser at et flertall av de som identifiserer seg som kristne aldri leser eller tror på det som står i Bibelen. Og den aller største synden er antagelig at svært få predikanter konfronterer folk i sine egne menigheter med synden i deres liv. Vi lever nok i laodikeamenighetens tid. Og slik kan det vært så lenge at vi kanskje står fremfor den tiden hvor Gud overgir folk til løgn og bedrag. Tror ingen bør se lyst på fremtiden. Ikke tilfeldig at halvparten av amerkikanere støtter Biden.

  8
  2
 3. Jeg prøvde for en time siden å skrive noe men tårene bare rant å rant. Det bare skriker inni meg «fjern den videoen». Show show show
  Hvor blind kan man bli… 😥

  Har ikke hørt om disse møtene i Fredrikstad. Heldigvis…

  Men det HAR skjedd et lite skifte, de som møter opp slike steder -og de våkne som IKKE gjør.

  Det gjør vondt å se på. Jeg kjenner uendelig sorg over hvordan mennesker blir lurt og søker opplevelser og tar alt disse «profetene» sier og gjør seriøst. Uten å sjekke Guds Ord.

  Hvorfor går han forbi denne rullestol? Det starter med damen i orange ved 43 min. Og fortsetter…Hva ser vi egentlig skje? Er dere blinde?

  Dette må være kanal 10 tenker jeg. Jeg kjenner igjen tolken. Og jeg forstår det virkelig ikke…😥

  Ta dere en tur rundt til alle disse som ble «betjent», alle disse med de «sterke opplevelsene» derfra, og se hvordan det er med dem i dag. Eller om et år. (Jeg har sett hvordan det går) De går antagelig rundt og lever MYE for denne «opplevelsen» og vil fortsette å springe etter nye opplevelser. Fikk de mer Guds kraft? Rundt stadig og vitner? Helbreder syke? Ble de EGENTLIG bedre?

  Dette vet jeg nok om. Satan helbreder også. Og verre enn noengang blir det kanskje et halvt år senere med dem. Så blir de skuffet på Gud, og satan fikk det NØYAKTIG som han ville. Dette skjer stadig. SLIK opererer satan bl.a. Et halvt år senere er de hos legen. Både for det + annet «nytt» som fulgte med fra «profeten»….🤔 DET kommer aldri i blader som «Legedom» og annet. Dagen skriver kanskje om det👍

  Folk lar seg lure. DERFOR sa Jesus: «Se til at INGEN forfører dere!» -SELV OM disiplene spurdte om noe helt annet ( tempelet og jesu’ komme)

  De INGEN som Jesus talte om er MANGE.

  Det ER en GRUNN til at Jesus sa dette. Våkn opp. Folk BLIR forført. Der og da sa Jesus OGSÅ:

  «Se til at dere IKKE blir SKREMT!» Kristne er skremt som aldri før. Her inne, men det innrømmes ikke

  Jeg trodde disse greiene på tv hadde avtatt litt nå….🤔 ( men det hadde jo i tilfelle ikke stemt med Bibelen) Det har også vært lite amerikanske/engelske «profeter» på visjon Norge i det siste. Jeg vet at en skal til Hallingskarvet snart, men aner ingenting om ham. Har ikke store forhåpninger må jeg få lov å si -men håper jeg tar feil.

  Har man enda ikke sett mennesker fra New Age-bevegelsen gå rundt å riste eller ha rykninger og være full av kundulini før, så er det sannelig mange som trenger å sjekke det nå, og slutte å være uvitende. For er man ikke i Bibelen så SER man det ikke.

  Jeg er selvfølgelig imot å dra inn slike som Howard Browne inn til Norge på møter. Men givere betaler Browne med glede. Så det hjelper ikke hva jeg mener. De blir FOFØRT.

  Det STØRSTE jeg har opplevd er jeg tok imot Jesu’ s verk på Golgata. Det holder.
  «Bli fylt og fylt og fylt» sier noen til meg. «Det STÅR jo at du SKAL DET, Hannah!»

  Jada… jeg BLIR det. HVER dag. Av Guds Ord.

  Nei Tore, det kommer ingen stor vekkelse, Bibelen taler om noe helt annet. Frafall.

  Tegn, under, mirakler fra en annen enn Gud.

  Tore; «I en rolig ATMOSFÆRE, med fred, VED (?) en predikant Mark, så BLÅSER (?) Guds kraft over stødige nordmenn» Les videre selv under bildet/ filmen fra Norge.

  Tore sier alt må gjøres i tro… en lang liste for HVORDAN -om det skal virke. Nei du. Slapp av i Jesus. Lev NÆR Ham.

  Folk der opplevde å få befrielse og glede….Vær FORSIKTIG hvilke predikanter (som Mark) blåser på deg. Husk Jesu’s ord: «Se til at ingen forfører dere!»

  Jeg vil ikke ha noen annen glede enn jeg får av Ordet og GLEDEN i Jesus hver dag. Livet med Jesus ER GLEDE.

  Vi lever på JORDEN foreløpig, men i sorger og smerter kommer også GLEDEN i Jesus❤️

  7
  1
  • Det var et virkelig sterkt møte. Fire og en halv time med Guds kraft og Åndens nærvær. Vi ser den siste vekkelsen skje. Vinden fra Gud vil både skremme og tiltrekke seg mennesker.
   Jeg skjønner ikke hvorfor du er så livende redd for Den Hellige Ånd og det Han gjør i menighetene.
   Det er senregnet som er begynt. Åndens verk er det.
   Helbredelse og Guds kraft i handling.
   Sykdommer blir helbredet og sykdomsånder blir kastet ut i Jesu navn. Det var herlig å se på. Gråter av glede nå.
   Takk Jesus for alle som ble helbredet gjennom troen.
   Jeg skjønner ikke hvorfor du er så redd for Den Hellige Ånds berøring. Mange blir berørt av Jesus nå og du trekker deg unna?
   Er det den bibelske Jesus du er redd for?
   Du må se den mannen som ble befridd for en demon av sinne.
   Rundt tre timer ute i møtet.
   Jeg prøvde for en time siden å skrive noe men tårene bare rant å rant. Det bare skriker inni meg «fjern den videoen»
   Hva gråt du for? Fordi folk kom ut av sykdom og slaveri?
   Hva er det som skriker inne i deg? Er det du eller noe annet? En annen kraft kanskje?
   Du burde ha vært på det møtet Hannah. Kanskje du hadde fått et møte med Jesus. Også Nick burde ha vært og tatt i mot salvelsen.
   Dere begge trenger å bli løst…

   2
   6
  • Jan Kåre Christensen var på møte med Mark Hermans. Han skriver dette: Møte i Asker Conferanse Senter med Mark Hermans med hundrevis som møte Gud.
   Bl.annet noen som kom ifra Sverige med en liten gutt som var døv.
   Gutten ble helbredet, og reiser hjem frisk.
   Høreapparatet måtte fjernes, da hørselen kom tilbake.
   Gutten sa bare at det skjedde, og det sa puff da han ble bedt for.

  • Jeg vet ikke Geir, hvis fruktene fra slike møter er å kaste forbannelser på hverandre i Jesu navn, så takker jeg fint nei til denne type “salvelse”.
   For å være mer seriøs; om tegn og under er “bekreftelsen” på at vedkommende har rent mel i posen, da blir en lett et offer, spesielt for de som har tenkt å være her i trengselen. Dette blir nemlig “lokkemiddelet” til dyret, dette er også taktikken i dag.

   Husk hva den Herre Jesus sa: “Mange skal si til meg på den dagen: “Herre, Herre! Har vi ikke profetert ved ditt navn, drevet ut onde ånder ved ditt navn og gjort mange mektige gjerninger ved ditt navn?’ Da skal jeg si dem rett ut: ‘Jeg har aldri kjent dere.”

   Tegn og under betyr ingenting. Hva han forkynner, hvilken Jesus og hvilket evangelium har alt å si, -ikke hva som skjer igjennom manifestasjoner. Mister en kontrollen, da er en ikke under DHÅ’s kraft. Selvkontroll/selvbeherskelse er hva en åndsfylt person har i følge Bibelen, da ligger en ikke på bakken og rister, bjeffer, hyler eller ler ukontrollert.

   Vurder selv, jeg synes ikke dette er noe som ligner på det jeg leser i Skriften, men hva Bibelen sier betyr dessverre lite i slike sammenhenger.
   I stedet blir man stemplet for å være religiøs og fariseer om man prøver å peke på Skriften.
   Alle brevene i NT advarer mot en ting; falske lærere/profeter, det vil øke til nærmere enden vi kommer. Kraft og manifestasjoner appellerer til kjødet, dette vet satan.

   5
   1
  • Enig Birgir, være på vakt. Vært det i mange år ang. dem.

   Dømme og dømme Betina…
   Det står jo så MYE MER i Guds Ord enn «Døm ikke».

   Vi er forpliktet til å si fra om falsk lære.
   Paulus navnga falske lærere. Det gjør jeg også. Jeg lar ikke venner og familie høre på dritt. Like lite som at jeg lar noen her inne lese dritt. Da sier jeg ifra. (At det er dritt. Advarsel! Falskt! Hold dere langt unna!)

   En annen ting er at det SJELDENT gjøres noe med det, menigheter følger ikke Guds Ord om dette. Det samme skjer her inne.
   MEN; det går jo bare slik som Guds Ord sier det skulle gjøre, det kommer til å bli verre. Og folk kommer til å hate meg verre.

   Alt som ikke stemmer med Guds ord, har vi myndighet til å dømme som falsk. Det finnes enormt mye i Bibelen om dette. Hvordan/hvorfor gjøre det osv.

   «Brødre, vi pålegger dere i Herren Jesu Kristi navn: Trekk dere tilbake fra enhver bror som vandrer utilbørlig og ikke etter den lære som dere mottok fra oss» 2 Tess 3:6.

   «Så gi da akt på dere selv og på hele hjorden, som Den Hellige Ånd har satt dere som tilsynsmenn for, for at dere skulle vokte Guds menighet, som han vant seg med sitt eget blod. Jeg vet at etter min bortgang skal det komme glupende ulver inn blant dere, som ikke skåner hjorden. Ja, blant dere selv skal det fremstå menn som fører falsk tale for å lokke disiplene etter seg» Ap.Gj. 20:28

   Dette var kun to bibelvers og det finnes enormt mye flere. Også som hadde vært bedre eksempler å ta frem. Enhver får studere.

   Det er mange falske lærere i dag også som bryter ned troen til folk. Dette ser vi stadig inne på denne siden.

   I tillegg så blir det presentert vranglære her inne. Jeg har advart mot en «predikant» Mark nylig. Men stivnakkede folk og høye herrer her inne er for høye på seg selv til å ta det til seg. Deres problem. Men det er jo direkte pinlig. Gud HAR da gitt oss vett… eller(?)

  • Satte inn kommentaren min ovenfor på feil sted her🙈 Hopp over. Den gjentas lenger nede.

  • Nå må du jaggu slutte å irettesette meg Hannah, dette gidder jeg ikke. Nå har jeg fått nok av dette!! Driver du å leiter etter noe å ta andre på?

  • Jeg har ikke gjort deg en skit, og vil ha meg frabedt å bli belært hva jeg skal skrive og ikke, jeg er ingen ..unge

  • Har du våknet opp igjen etter det 4,5 timers lange «herlige» møtet nå Geir?

   1
   1
  • Hva skjer?? Forstår null nå.
   Du skrev tidligere:
   «Jeg holder meg fra å dømme i disse sakene»

   Og deretter sier jeg at det står mer i Bibelen enn «Døm ikke»

   Jeg har da vel ikke belært deg hva du skal skrive. «Har ikke gjort deg en skit» skriver du. Hvorfor i alle dager skriver du det??

   1
   2
  • Er dere ikke lei av å tale ille om Åndens gjerning? Når Ånden falt på pinsedag trodde de ikketroende og fariseerne at de frelste var beruset av vin. De så ikke Åndens verk.
   Tilbakeblikk på den gode tid da Ånden var over Ulf Ekman
   https://www.youtube.com/watch?v=ZfD51A-DkvI

   1
   2
  • Du må ha misforstått fullstendig Betina.

   Det at du minnet meg på den som går på repeat blant alle kristne om at «jeg vil ikke dømme» ( jeg har jo selv sagt det samme) gjorde bare at jeg straks kom på dette vers om «Døm ikke». Og deretter videre; at det står så mye mer angående dette i Bibelen. Som vi alle ikke må glemme. Det var jo bare noen tanker. Jeg tenker svært ofte på hva Bibelen mener om ALLE våre kommentarer. Selvfølgelig😊.

   Og gjentar bare; vi er forpliktet å si fra om falsk lære. Og selvfølgelig var det ikke ment belærende. Dette og mange andre emner opptar meg, og trodde virkelig det var rom for å skrive engasjerende om noe uten å bli beskyldt for at jeg belærte og annet😯

   Jeg kan HELT sikkert forbedre meg. Det er FÅ av oss her inne som skriver på en eksemplarisk måte, (det er kun et par her inne, og de kan vi alle lære fra) Så når du reagerer så enormt på det jeg skrev så undrer det meg at du ikke har reagert på andre her inne.
   Du spør om jeg leter etter feil. Nei Betina, det er IKKE min hobby.

   Startet med ditt navn, men jeg skrev jo til alle som det måtte gjelde😊 Det skulle jeg sikkert vært tydeligere på. Og unnskyld for det.

  • Til deg «tidligere bedehusmann». Jeg taler ikke ille om DHÅ. Har Jesus sagt at «se til at ingen forfører dere» og at mange skal komme i Hans navn og gjøre store tegn og under så selv de utvalgte skulle kunne føres vil om det var mulig? Jeg ble frelst i et Maranata møte, et møte Gud «dro» meg til. Jeg er vant til at det kan skje ting i et møte og er ikke kritisk til at Gud har i sitt ord sagt at han har kalt noen til apostler/profeter/evangelister og at troende skal legge hendene på syke og de skal bli frisk. Nådegavene er vel listet opp i korinterne om jeg ikke tar feil. Det står ingenting om å sluke alt man hører, men gå hjem og granske sin bibel for å se om dette stemmer med ordet. Hvis ikke, bør man sette spørsmålstegn ved det, og følge sitt hjerte. Hannah har lagt ut en link der denne amerikanske pastoren ikke preker ord fra bibelen, men isteden taler og roper og folk spreller. Har du lest at Jesus fikk folk til å rulle/sprelle, le ukontrollert og ikke ha kontroll på kroppen uten at det var noe annet Jesus gjorde, som å sette mennesker fri. Jeg skriver at jeg ikke vil dømme det, men jeg finner ikke i bibelen at dette er sånn det skal foregå når menigheten kommer sammen. Det står også noe om det, nemlig at Gud er en ordens Gud. Hvis du ser den linken fra Hannah, kan du si at det er sånn det skal være? Jeg bare spør.

  • Du er unnskyldt, også håper jeg at jeg er det samme så får jeg sikkert sove i natt.

  • Betina. Jeg skrev ikke til noen bestemt person.
   Finner det bare usmakelig at folk her inne alltid er så i mot den eneste form for kristendom som vokser i verden.
   Det er så lett å sitte og kritisere å fordømme noe man ikke liker på basis av egne subjektive meninger.
   Å finne bibelvers som passer er heller ikke så vanskelig. Alle klarer å snekre sammen en slags begrunnelse fra Bibelen som passer deres boks og meninger.
   Ordet taler og Ånden samstemmer.
   Denne Mark både forkynner og betjener. Det vi ser skje i møtene er menneskers reaksjon på Åndens berøring og de kan være forskjellige. Mennesker er følesesvesener og reagerer forskjellig på Åndens berørelse.
   Det finnes nok av “falsk lære” blant kristne. Folk som tolker bibelen feil eller subjektivt.
   Når jeg leser hva mange her skriver blir jeg full av sorg.
   Jeg ble frelst ut av et bedehusmiljø og fikk et nytt liv da jeg møtte Åndens kraft. Er evig takknemlig for hva Jesus har gjort i meg.

  • Bedehusmann, jeg har verken hørt på eller om denne personen Mark, og det var heller ingen kritikk til deg. Jeg uttaler meg ikke om han for jeg vet ingenting om han. Jeg uttalte meg om linken Hannah la ut om Brown, jeg er mer skeptisk nå enn for 30 år siden. Jeg er på linje med han som la ut linken, og man kan ikke hoppe bukk over Guds ord. Selv ble jeg frelst i Maranata, og jeg har ingen problemer med at Gud bruker mennesker og utøser sine nådegaver, men jeg er mer forsiktig med å ta til meg hva som helst.

  • Det finnes alltid noen fariseere som skal kritisere. Husker tilbake til de gode dager på Livets Ord da Gud virkelig røsket i folk.
   Da stod statskirkeprestene fremst i køen for å kritisere Livets Ord for vranglære. De satt i glasshus som medlemmer og talerør for en kirke som noen år senere skulle presentere den verste vranglære av alt.
   Nemlig likekjønnede ekteskap og gay-pride agendaen.
   I dag er disse prestene enten i grava eller fullstendig overgitt til villfarelse, ugudelighet og Sodomas ånd.
   Den videoen du linket til viser jo ikke noe annet enn fariseere som spotter og gjør narr av Åndens verk.

   2
   6
  • Spotter? Seriøs?
   Er du våken så ser du jo det samme ?
   Klarer du virkelig ikke å SE det han forklarer for deg, i videoen?
   Er et øye helbredet?

   Er det ikke «Jesabel» så er det «spotter» og en mengde andre ord. Har du og andre her flere ord om meg? Det mangler noen….

   Og dere har det bare godt med dere selv?

   Videoen viser altså han dom var i fredrikstad

   6
   1
  • Du verden.. Jeg visste det var gale, men ikke SÅ ille!!

   Dette har absolutt ingenting med hverken DHÅ eller kristendom å gjøre, jeg håper ingen klarer å legge skylden på DHÅ for det som foregår der.

   Som en kommentar under videoen sier: “This is beyond psychosis, they practice dissociation..”

   5
   1
  • Ulf Ekman hadde en sterk salvelse. Men Gud tok salvelsen bort da han begynte å lefle med den katolske kirke.
   På 80 tallet møtte Herren oss kraftig på Livets Ord. Klippet du har link til viser hvordan Jesus rørte seg i blant oss da.
   Det var mange slike herlige møter med Åndens kraft og salvelse. Sterk åndelig krigføring, krigstunger, befrielse, helbredelser, utkastelse av onde ånder. En fantastisk tid hvor Jesus levendegjorde seg kraftig i Uppsala.
   Ulf hadde den gang Den Hellige Ånd i seg og det var en mektig kraft. Men ånden vek bort fra ham da han begynte å gå på kompromiss -og dermed begynte han å søke i den okkulte katolske kirke og deres vemmelige symboler.
   Under enkelte møter kom religiøse fra kirken for å sjekke forholdene og finne noe å kritisere. De religiøse demonene for ut med grusomme skrik og de fariseerne stakk av.
   Også Vebjørn Selbekk var en stund i salvelsen, men han gikk til homokirken da han prostituerte seg og ble redaktør for den tidligere kristne avisen Dagen.
   De likte åpenbart ikke Åndens verk..

   1
   3
  • Bjørn begynte slik”
   “Det finnes alltid noen fariseere som skal kritisere.”
   Det er ALLTID slik fra trosbevegelsesfolket. For de blir svar skyldig, men har ikke svar. Derfor er det ENKLEST å dra fariseerkortet.
   Hva er Bjørn når han sier disse skriftstedene er LØGN?:

   Hver og en skal underordne seg de myndigheter han har over seg. For det er ikke øvrighet uten av Gud, men de som finnes, er innsatt av Gud. Den som setter seg opp mot øvrigheten, står Guds ordning imot. Men de som står imot, skal få sin dom. For de som styrer, er ikke til skrekk for dem som gjør godt, men for dem som gjør ondt. Vil du slippe å være redd for øvrigheten, så gjør det gode. Da skal du få ros av den. For den er Guds tjener, til gagn for deg. Men gjør du det som er ondt, da frykt! Den bærer jo ikke sverdet for ingenting. For den er Guds tjener, en hevner til straff over den som gjør det onde. Derfor er det nødvendig å underordne seg, ikke bare av frykt for straffen, men også for samvittighetens skyld. Derfor betaler dere jo også skatt, for de er Guds tjenere som nettopp tar vare på dette.
   Romerne 13:1‭-‬6

   Fremfor alle ting formaner jeg derfor til at det blir gjort bønner, påkallelser, forbønner og takk for alle mennesker, for konger og for alle som er i høy stilling, så vi kan leve et stille og rolig liv i all gudsfrykt og ærbarhet. Dette er godt og til behag for Gud, vår frelser, han som vil at alle mennesker skal bli frelst og komme til sannhets erkjennelse.
   1 Timoteus 2:1‭-‬4
   Er Bjørn en selverklært fariseer?

   3
   1
  • Noen snakket nylig om Ekman.
   At han nok hadde sin sak i orden med Gud o.a.
   Folk vet så mye… Det er rart.
   De vet også mye om meg. At jeg må omvende meg. Jeg er ugresset og ei geit.
   Hoppla!! (Kom bare på det da jeg ser Ekman bli nevnt her)

   KJELL,

   noe annet; jeg så en reklame for «Perleporten» på YouTube.
   Synes det virker sykt råttent🤔 Han kristne gründeren som får gjennomgå i kinofilmen- er DET han som skrev her en gang på Søkelys Kjell?
   Han som var våken for pengestyret, lederskapet og m.m. angående gigantbygget Filadelfia?

  • Jeg har sett en del videoer av dette av ulike predikanter, og den du la ut Hannah om Howard Brown, det er ikke noe jeg finner i bibelen. Jeg er på linje med han som har lagt ut denne snutten, der er jeg, at Åndens gaver fremdeles er i aktivitet. Gud er på tronen, Jesus har seiret og sitter ved Faderens høyre hånd. Det er Gud som skal dømme, jeg ville ikke vært på det møtet, for hva får man utav dette? Man skal ikke sluke alt, det sier ordet tydelig. Det er mye forvirring og det er en taktikk for at troende skal ha problemet med å navigere i terrenget. Gud er ikke forvirringens Gud, men ordens Gud! Hvis man leser om Paulus og hvordan han lærte, så var det med nød og tårer, et ekte hyrdehjerte. Han skrev det såpass sterkt, at det var nesten ingen han så som etterkommer som kunne ha et ekte hyrdehjerte, da de alle søkte sitt eget. Så må man tørre å stille spørsmålet om hvordan det er i dag, hvis noen mener dette er greit, da forstår ikke jeg hvordan det er mulig. Jeg holder meg fra å dømme i disse sakene, men jeg finner ikke dette som jeg nå har sett i bibelen, og overlater det til Gud.

  • Jeg har ikke sett noe videre av Ulf Ekmann, en snutt noen ganger kanskje, men jeg har sett den linken du la ut her nå.

  • Leste for 5-10 år siden at han talte i Jesus Church i Oslo. Høre aldri på ham.

  • Når vi skal holda avstand til bilen foran, teller vi 1001, 1002 1003. Sakte telling.
   Anne og Stephan Christiansen bør man holde VELDIG god avstand til. Tell gjerne 1001, 1002, 1003 SAKTE der óg. Men tell ikke METER. Tell MIL.

  • Enig Birgir, være på vakt. Vært det i mange år ang. dem.

   Dømme og dømme Betina…
   Det står jo så MYE MER i Guds Ord enn «Døm ikke».

   Vi er forpliktet til å si fra om falsk lære.
   Paulus navnga falske lærere. Det gjør jeg også. Jeg lar ikke venner og familie høre på dritt. Like lite som at jeg lar noen her inne lese dritt. Da sier jeg ifra. (At det er dritt. Advarsel! Falskt! Hold dere langt unna!)

   En annen ting er at det SJELDENT gjøres noe med det, menigheter følger ikke Guds Ord om dette. Det samme skjer her inne.
   MEN; det går jo bare slik som Guds Ord sier det skulle gjøre, det kommer til å bli verre. Og folk kommer til å hate meg mer.

   Alt som ikke stemmer med Guds ord, har vi myndighet til å dømme som falsk. Det finnes enormt mye i Bibelen om dette. Hvordan/hvorfor gjøre det osv.

   «Brødre, vi pålegger dere i Herren Jesu Kristi navn: Trekk dere tilbake fra enhver bror som vandrer utilbørlig og ikke etter den lære som dere mottok fra oss» 2 Tess 3:6.

   «Så gi da akt på dere selv og på hele hjorden, som Den Hellige Ånd har satt dere som tilsynsmenn for, for at dere skulle vokte Guds menighet, som han vant seg med sitt eget blod. Jeg vet at etter min bortgang skal det komme glupende ulver inn blant dere, som ikke skåner hjorden. Ja, blant dere selv skal det fremstå menn som fører falsk tale for å lokke disiplene etter seg» Ap.Gj. 20:28

   Dette var kun to bibelvers og det finnes enormt mye flere. Også som hadde vært bedre eksempler å ta frem. Enhver får studere.

   Frafallet er stort. Og mange lar seg forføre. Holder man nesa i Ordet og nær Jesus blir man ikke forført.

   Det er mange falske lærere i dag som rett og slett bryter NED troen til folk. Dette ser vi stadig inne på denne siden. Jeg har observert ting sagt fra talerstolen som gjør det samme. Det blir mer og mer slikt.

   I tillegg så blir det presentert vranglære HER inne. Jeg har advart mot en «predikant» Mark nylig. Men stivnakkede folk og høye herrer her inne er for høye på seg selv til å ta det til seg. Deres problem. Men det er jo direkte pinlig. Gud HAR da gitt oss vett… eller(?)

  • Unnskyld Hannah, mulig jeg misforsto hele kommentaren din. Jeg trenger ikke advare andre mot å lese Søkelys, da må man advare andre fra alt som ligger på YouTube. Det er greit at du gir beskjed, men du trenger ikke fortelle meg det, jeg har ikke innbydd til diskusjon, men skrevet en enkel kommentar der jeg er enig i hva du ser uten at jeg setter meg til doms over det. Er det forståelig, så er det veldig fint.

  • Hannah, denne mark, har jeg ikke sett noe til, så jeg kan ikke uttale meg om det. Jeg skriver ikke kommentarer på søkelys for å kommentere alt og til alle, ikke forventer jeg at andre skal gjøre det samme til meg heller. Når det gjelder å forbedre seg, så forteller ikke jeg andre hva de skal gjøre. Jeg har et forbedringspotensiale, jeg trenger ikke dra inn hele søkelys for å si at «det har dere også». Jeg kommenterer som oftest sak, og forholder meg til det, jeg er ikke her på søkelys for å lære opp voksne mennesker. Jeg skriver heller ikke for å krangle med andre, og ha evige diskusjoner frem og tilbake (er like langt). Håper vi kan legge dette på hyllen, for jeg har ingen glede i å lese om andres feil og mangler, og bruke tid og energi på hvor gale andre er hele tiden. Dette er en blogg som Kjell driver, og hvis og når han mener det går for langt, da får han sette ned foten, også får man dempe seg og gå videre i forhåpentligvis fred og fordragelighet.

  • Svar på din forrige kommentar Betina;

   Nei det er nok ikke helt forståelig Betina😊 Men det er greit for meg for det👍
   Kommentarene dine er litt spesielle, synes jeg. Vi setter en strek. Vi ser nok ting litt forskjellig. Men er enige om det viktigeste✝️

   Det hele blir jo også litt rart nå -for starten på dette er lenger oppe i kommentarene. Og jeg ser jo at vi er enig i de crazy ting fra videoene, skulle bare mangle.

   Er det så viktig for deg å få frem at du «skriver ikke om alt og til alle» -slik visse andre gjør? Jeg skriver fra mitt hjerte. Så får du skrive fra ditt.

   Du starter med unnskyld.
   Så alt er ok fra meg -så vet du det😊

   Så fortsetter du. Og kommer med et men. Akkurat det samme pirket du på og tok meg for at jeg gjorde tidligere.

   Så nei, jeg leter ikke etter feil. Gjør du?(Jeg finner jo feil på alle, jeg krangler, har evige diskusjoner, jeg forteller alle andre at de må forbedre seg) Du skriver det jo ikke rett ut men jeg forstår for det, Betina😉 Det som driver meg er ofte ting som ikke stemmer med Bibelen.

   Du sa du ikke har innbudt til noen diskusjon. Si hva du vil men her er det du som diskuterer. Du skrev først -henvendt TIL meg, om den videoen. Deretter hadde jeg noe på hjertet -at å si fra om falsk lære er noe vi SKAL gjøre i følge Bibelen. Dette er noe av det som advares MYE om i Bibelen og det ligger på mitt hjerte. Jeg har ikke diskutert.

   I din siste kommentar tar du opp endel hva jeg gjør av feil som ikke du gjør.
   Du føler også litt behov for å forklare meg at det er Kjell som driver bloggen. Og hva han eventuelt da får gjøre. (??)
   Du sa du var ikke på søkelys for å lære opp folk…

   Jeg er EVIG takknemlig til Kjell for bloggen og mener presis som deg at man får dempe seg osv… Enhver bør gå i seg selv.. Men jeg kommer til å følge det jeg kjenner for å skrive.
   (Han mark kan du se videoen til, OM du vil, dermed så har du nok raskt en følelse for hele greia.)

   Og ja Betina, du er unnskyldt. Alt godt til deg.

   Avsluttet fra min side nå.

   1
   2
  • Du skriver fra hjertet Hannah. Du tar ikke i mot unnskyldning, men fortsetter å peke på andres feil og ramser opp en hel tirade. Jeg får vel si takk for «praten» og ønske deg alt godt.

  • Fariseeren Birgir er ute igjen. Intet nytt i det. Jesus kalte slike for “kalkede graver” med en duft av død til død.
   Et annet uttrykk Jesus brukte var “ormeyngel”.
   Birgir kritiserer dem som opererer i ånd og kraft.
   Han farer vill fordi han ikke kjenner Guds ord eller Guds kraft.
   Han kan som alle andre sitere skriftssteder, men summen av Guds ord som er sannhet har han ikke funnet.
   Alle som kan lese kan sitere fra Bibelen.
   Dette gjøres av liberale religiøse, av prestene i pride-kirken og av representantene for skjøgekirken og hennes døtre.
   Det er på tide å ble kvitt religiøse demoner folkens!
   Åndens frihet er i Jesu navn.
   Her er et budskap for Nick, Hannah og Birgir og alle andre som opererer som fariseere i menighetene
   https://www.youtube.com/watch?v=0NeJMR01F24

  • JO Betina, jeg skrev ;

   du er unnskyldt.

   Man har lov å forsvare seg , og prøve å forklare. Du må gjerne kalle det tirade (det skal veldig lite til før du nevner ordet tirade om meg)

   Jeg skrev unnskyld til deg først (langt oppe i tråden) og du sa jeg var unnskyldt. Du skrev deretter unnskyld til meg og jeg skrev du er unnskyldt.
   Synes du kan holde deg for god til å skrive om meg at «du tar ikke imot unnskyldning».

   Hva hadde du skrevet om jeg sa noe slikt om deg? Det vet jeg.

   Du skrev unnskyld til meg kl 6. Og du kan selv nå sette et ord på hva du halv 7 skrev i din neste kommentar.
   Etter den så skrev jeg at du er unnskyldt og alt godt til deg.

   I kommentaren din halv 7 forstår jeg også at du ikke forstår grunnen til at jeg fortsetter her inne. Hva som driver meg. Det orker jeg heller ikke forklare deg. Det er noen få som forstår det her inne.

   Mens du bare kaller det jeg driver med evige diskusjoner. Det må du gjerne gjøre, det preller helt ærlig rett av.

  • Jeg sa unnskyld, så fortsetter du å kommentere til meg en lang kommentar med det jeg leser som anklager, leser du ikke hva du selv skriver? «Kommentarene mine er nok litt spesielle» «er det så viktig for deg å få frem at du skriver ikke om alt og til alle! «Slik visse andre gjør» (hvor står det «visse andre? Jeg startet med unnskyld og da burde du latt være å ta opp alt mulig. Det er ikke ok for deg Hannah, for du vil ha en diskusjon gående og hvor mange ganger må jeg si unnskyld til deg? Jeg fortsatte ikke, det er du som ikke leser kommentarene i riktig rekkefølge. Jeg nevnte ditt navn ifb med linken du la ut, så skriver du tilbake til meg, hvis jeg velger å overlate å dømme hva som skjer så er det akkurat det jeg gjør. Du får advare dine kjære om det du ønsker, men hvis jeg ønsker å overlate dette til Gud, skal du bestemme det da? «Jeg skriver ikke rett ut, men du forstår» du skriver «det som driver deg er ofte ting som ikke stemmer med»bibelen» jeg orker rett og slett ikke gjenskrive resten av det du skriver til meg, men skal ta med etter din lange utlegning om meg «ja Betina du er unnskyldt» «og alt godt til deg». Det hadde jeg skrevet i en setning lengre oppe og var ferdig med det før du fortsetter, du kan rett og slett ikke ta i mot en unnskyldning før du har skrevet en hel masse greier, og da skal jeg tie. Jeg avslutter med dette, jeg ba om unnskyldning hvis jeg misforsto kommentaren din til å begynne med, og da får du enten ta i mot det eller la være. Jeg kommer ikke til å fortsette å kommentere med deg da det ikke fører til annet enn diskusjoner som aldri blir ferdig.

  • “Fariseeren Birgir er ute igjen. Intet nytt i det. Jesus kalte slike for «kalkede graver» med en duft av død til død.
   Et annet uttrykk Jesus brukte var «ormeyngel».”
   Er ikke du SELV omfattet av de ordene? Du påstår at
   Jeremia 7:16 (tør du ikke lese HELE kapittelet?), Jeremia 11:14(tør du ikke lese HELE kapittelet?) , Jeremia 14:11 (tør du ikke lese HELE kapittelet?) opphever 1 Tim 2:1-4.

   “Birgir kritiserer dem som opererer i ånd og kraft.”
   Hvis du mener DU opererer i Guds ånd og kraft, kan du bare begynne å granske i skriftene, og finne, at så er IKKE tilfelle. Hvis du mener Anne og Stefan opererer i Guds ånd og kraft, kan du bare begynne å granske i skriftene, og finne, at så er ikke tilfelle. Hvis du mener at Ulf Ekman opererer i Guds ånd og kraft, kan du bare begynne å granske i skriftene, og finne, at så er ikke tilfelle.

   “Han farer vill fordi han ikke kjenner Guds ord eller Guds kraft.”
   Slik som Jeremia 7:16, Jeremia 11:14 og Jeremia 14:11, som du har værg MEGET nøye med å sitere? Ikke nok med det. Du påstår HÅRDNAKKET at de versene, som forøvrig ar tatt ut av sin sammenheng, OPPHEVER 1 Tim 2:1-4.

   “Han kan som alle andre sitere skriftssteder, men summen av Guds ord som er sannhet har han ikke funnet.”
   Det er nettopp det jeg har vist til at Bjørn gjør.
   “Alle som kan lese kan sitere fra Bibelen.”
   Men DU siterer Ordet på samme måte som han som fristet Jesus ute i ørkenen.
   “Dette gjøres av liberale religiøse, av prestene i pride-kirken og av representantene for skjøgekirken og hennes døtre.”
   En MEGET riktig beskrivelse av deg selv. Det og.
   “Det er på tide å ble kvitt religiøse demoner folkens!”
   Ja. Vend om og ta imot Jesus Kristus som Herre og Mester i livet ditt, så vil du erfare at demonene farer ut av deg.
   “Åndens frihet er i Jesu navn.”
   Du bruker åndens frihet til å besudle Guds hellige ord.
   “Her er et budskap for Nick, Hannah og Birgir og alle andre som opererer som fariseere i menighetene
   https://www.youtube.com/watch?v=0NeJMR01F24
   Det er nettopp DU som er beskrevt i den videoen. Det burde i alle fall DU forstått.
   Jeg kunne også tatt med dom står i Rom 13:1-6. Og 1 Pet 2″13:15, som ettertrykkelig BEKREFTER riktigheten i Rom 13:1:6, men som du hårdnakket påstår er LØGN.
   Kall meg gjerne det du vil. Men les først NØYE igjennom hva du skriver.

  • Interessant link Bjørn, ikke ett eneste ord fra Skriften, som vanlig.
   Hvis vi ikke får lov til å bruke Skriften til å dømme det vi ser i slike sammenhenger, hva skal vi da bruke?

   Utfordring til deg Bjørn: vis meg ett eneste bibelvers som forsvarer denne form for “kristendom” hvor folk ligger på bakken og ler, bjeffer etc.. Ett eneste bibelvers som viser folk som oppfører seg som at de var fulle av vin.

   I mellomtiden minner jeg deg på at en person som er fylt av DHÅ, har i følge Bibelen selvkontroll – man mister ikke kontrollen.

  • Legger til at jeg ønsker deg virkelig alt godt, og avslutter diskusjonen i fred fra min side.

  • Betina.
   Slik du selv hadde en del på hjertet i din nest siste kommentar -før du sier at du avslutter, slik har jeg også.

   «Slik visse andre gjør» har jeg aldri påstått at DU har sagt. De ordene var var MINE. Det ser du TYDELIG i brukeren min av anførselstegn. Men forstår allikevel at det kan virke slik, det beklager jeg, jeg skulle skrevet det litt annerledes .

   Jeg har tenkt du at du kunne MENE «slik visse andre gjør» og unnskyld for det.

   Du legger skylden på meg for lange diskusjoner. Ser du hva du selv skriver? Det er bare Hannah som kommer med disse lange «tiradene» (??)

   I kommentaren din 18:25 ramser du opp en rekke ting du i hvert fall IKKE gjør. Ja du er flink som ikke gjør alt det der. Fantastisk. (Men HVEM er det da SOM gjør det? Clint Eastwood?
   Det er helt naturlig å lure) Du lurte på om jeg selv leser det jeg skrev. Naturligvis. Og jeg går ut ifra at du også gjør.

   Jeg har tilgitt deg, takker for lykkeønskningen og ønsker deg akkurat det samme, selv om jeg hadde litt på hjertet nå -jeg også.

   Betina, du sier om meg:

   «Du får advare dine kjære om det du ønsker, men hvis jeg ønsker å av overlate dette til Gud, skal du bestemme det da?»

   HVOR tar du dette fra? Det lurer jeg virkelig på… Jeg har IKKE bestemt en eneste ting over deg. Jeg har SAGT hva Guds ORD sier. Du så tydeligvis på det som om jeg var ute etter deg. (I starten riktignok) Det er ikke i mine tanker en gang! Dette er en kristen nettside, og er helt naturlig for meg å nevne noen Guds Ord som jeg blir minnet om angående en sak.

   Du gjentar igjen at du nevnte kun mitt navn i forbindelse med linken jeg la ut.
   NEI Betina. Du skrev henvendt TIL meg:
   Sitat: «…Og den DU la ut HANNAH, om Howard Brown». Og ja, jeg MÅTTE jo nødvendigvis ikke svare deg da, men jeg gjorde det helt naturlig fordi det kom over meg tanker om hva Guds ORD sier om dette, og slikt ligger meg på hjertet….

   Du skrev : «jeg har ikke innbydd til noen diskusjon». Det gjorde ikke jeg heller. Hvis det jeg gjorde skulle bli sett på diskusjon så får du bare kalle det det. Jeg ventet INGEN reaksjon, bare at folk enten vet det jeg nevnte -eller kanskje får lyst til å slå opp.

   «Det fører ikke til annet enn diskusjoner» skrev du. Javel… Det har du lov til å mene. Håper du fikk med deg budskapet mitt i det minste da… (som var til alle), bibelversene og ting som vi faktisk HAR myndighet til å dømme som falskt. Det var ikke mer enn det jeg hadde på hjertet da jeg først skrev😊

   Jeg ser meg også ferdig med diskusjonen. I fred. Som du også skrev😊

  • Alt i orden fra min side Hannah, ingen dårlige vibber eller tanker. Vi legger det bak oss og ser fremover.

Det er stengt for kommentarer.