Sergey Lavrov: “Russland vil behandle vestlige F-16 fly i Ukraina som en kjernefysisk trussel!”

Vestlige F-16 fly kan utstyres med kjernefysiske våpen. Derfor vil Russland måtte behandle ukrainske F16 fly som en mulig kjernefysisk trussel. Dermed setter Russland en rød strek i sanden for Vesten som fortsetter å eskalere krigen mot Russland. Vestlige planer om å levere amerikansk-designede jagerfly til Kiev representerer en «ekstremt farlig utvikling», mener Russlands utenriksminister. “Moskva kan ikke ignorere atomevnen til USA-designede F-16 jagerfly som kan bli levert til Ukraina av dets vestlige støttespillere, har Russlands utenriksminister Sergey Lavrov sagt.

Utenriksminister Sergey Lavrov. Arkivfoto

Ved å fortsette å gi mer sofistikerte våpen til Kiev, «skaper USA og deres NATO-satellitter risikoen for en direkte væpnet konfrontasjon med Russland, og dette kan føre til katastrofale konsekvenser,» advarte Lavrov i sitt intervju med Lenta.ru onsdag. Planene om å levere F-16 til Kiev er nok et eksempel på et eskalerende trekk fra Vesten og i seg selv er “en ekstremt farlig utvikling,” sa han.  – Vi har informert atommaktene – USA, Storbritannia og Frankrike – om at Russland ikke kan ignorere disse flyenes evne til å bære atomvåpen, fortsatte utenriksministeren. “Ingen forsikringer [fra Vesten] vil hjelpe her,” advarte han. Midt i kampene kommer det russiske militæret ikke til å undersøke om et spesifikt jetfly er utstyrt for å levere atomvåpen eller ikke, la han til. “Selve det faktum at slike systemer dukker opp i de ukrainske væpnede styrker vil bli betraktet av oss som en trussel fra Vesten på kjernefysisk område,” sa Lavrov.

I et intervju på sidelinjen av NATO-toppmøtet i Vilnius onsdag, sa Nasjonal sikkerhetsrådgiver i Det hvite hus, Jake Sullivan, «det vil bli overføring av F-16-fly [til Ukraina], sannsynligvis fra europeiske land som har overflødig F-16-forsyninger. ” En dag tidligere kunngjorde Danmark at en «koalisjon» – som inkluderer Nederland, Belgia, Canada, Luxembourg, Norge, Polen, Portugal, Romania, Storbritannia, Norge og Sverige – ville begynne å trene ukrainske flyvere til å fly det amerikansk-designede flyet. i august. Den ukrainske utenriksministeren Dmitrij Kuleba foreslo tidligere denne uken at de første F-16-flyene som ble pilotert av ukrainere kunne komme til himmels «innen slutten av første kvartal neste år».

Kiev har presset sine utenlandske støttespillere for fjerdegenerasjons F-16 krigsfly i flere måneder, og hevdet at de er avgjørende for å gi luftdekning for Ukrainas tropper og forsvare ukrainsk luftrom midt i en massiv russisk missilkampanje rettet mot militære anlegg og energiinfrastruktur. USA og dets allierte utelukket i utgangspunktet leveranser av jetflyene, og sa at F-16 ikke var den typen maskinvare som Ukraina trengte, men endret holdning til problemet over tid.

⚡ALARMING NEWS: (I’M ACTUALLY SCARED) RUSSIAN MINISTERS NEW F-16 WARNING. 100,000 TROOPS TO POLAND

Canadian Prepper eller Nate Polson snakker i sin siste video om konsekvensene av den siste NATO-opptrappingen i krigen mot Russland. F-16 fly som kan avfyre kjernefysiske våpen er snart i luften over Ukraina. En ny rød linje vil bli krysset. Hvordan vil Moskva svare?

5 tanker om “Sergey Lavrov: “Russland vil behandle vestlige F-16 fly i Ukraina som en kjernefysisk trussel!”

 1. Det virker som «Valdres» profetien sakte, men sikkert er i ferd med å oppfylles, og 3.verdenskrig, med bruk av atomvåpen, nærmer seg fortere og fortere.

  Om det som skjer er tillatt og bestemt av den allmektig Gud, er mange hendelser i J.Åpenbaring nær oppfyllelse

  1
  3
  • Bibelens profetier går i oppfyllelse.
   Valdresprofetien er en såkalt falsk profeti. En form for sannsigeri hvor enkelte håper at spådommene skal gå i oppfyllelse.
   Det er mange grunner til at Valdresprofetien er falsk.
   Den hevder blant annet at Jesus kommer igjen før trengselstiden.
   Den er en menneskeskapt profeti laget for å støtte opp om den falske læren fra 1880 tallet om bortrykkelse før den store trengsel.
   Selv Emanuel Minos prekte denne falske lære.

   4
   4
 2. Opplæring av ukrainske flygere på F-16 jagere skal foregå i Danmark. Norge sender 10 instruktører dit og opplæringen starter i august. Da vil nok disse ukrainske pilotene være klar til luftangrep mot russerne i november 2023. Kan hende kan vi oppleve en ” varm ” julefeiring – også i Norge ?

  4
  3

Det er stengt for kommentarer.