Senator Ted Cruz: “Demokratenes riksrettsprosess i kollapser og venstremedia i full panikk-modus

Riksretts-farsen mot president Trump fortsetter for full speed, men er likevel i ferd med å kollapse. Mens politikerne ennå reagerer med vantro på hva IG rapporten avslørte av ulovligheter og maktmisbruk blant dem som spionerte på Trump under valgkampen i 2016, blir det mer og mer tydelig at det demokratiske partiets ensidige riksrettsprosess mot president Trump er i ferd med å kollapse og massemedia er i full panikk. Rottene er nå i ferd med å forlate det synkende skipet, sier senator Ted Cruz til Foxs news.

Hør intervjuet med senator Ted Cruz omtaler den pågående riksretts-saken som et show og at massemedia er i panikkmodus og er nå som råtter som forlater det synkende skipet, sier senatoren som også legger til at Senatet kommer til å avvise hele riksretts-farsen når den blir fremlagt der. Denne riksrettssaken mot president Trump er like døende som Russland collution hoaxen som i ettertid har vist seg å være en venstrevridd konspirasjonsteori utviklet for å undergrave velgernes vilje i 2016 valget. Demokratene har aldri akseptert Hillary Clintons valgnederlag og IG rapporten avdekker hvordan president Trumps politiske motstandere har operert med maktmisbruk og lovbrudd i sin kamp for å fjerne Donald Trump. Riksrettsprosessen vil som profeten Kim Clement proklamerte allerede for flere år siden endte fiasko og nederlag, mens president Trump får fire nye år i Det Hvite Hus.

Kongressrepresentant Dough Collins oppsummerer riksrett-farsen så langt med tøffe ord til demokratene og løfter om at dette ikke vil føre til noe i senatet. Det hele er et politisk skuespill og show fordi demokratene vet at de ikke har en reell kandidat som kan slå Donald Trump under valget i 2020

Sean Hannity om IG rapporten og følgende av dem

Facebook Comments

1 tanke om “Senator Ted Cruz: “Demokratenes riksrettsprosess i kollapser og venstremedia i full panikk-modus

  1. Alle, også republikanerne klarer å se de 100 % solide bevisene mot Trump.
    Flere og flere av velgerne vender seg mot Trump, og rep senatorer vil i tur og orden følge velgerne.
    Jeg begriper ikke at nordmenn kan forvare denne mannen? Søkelys fremstår like tåpelig som feks frihetskamp.net, som i fullt alvor påstår at jødeutryddelsen ikke fant sted. Dere velger å galant overse FAKTA.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *