Senator Rand Paul: Ikke en enste republikansk representant verken i Kongressen eller Senatet vil stemme for riksrett mot president Trump

Sannsynligheten for at Donald Trump vil bli funnet skyldig i det demokratene hevder blir stadig mindre og mindre. Senator Rand Paul er blant dem som mener at det er demokratene som er skyldig i det de anklager Donald Trump for. Overfor den svært Donald Trump kritiske  Chris Wallace i Fox News sier senator Rand at dette pushet for riksrett er en stor feil. “Jeg ser et omfattende misbruk av makt fra demokrater som Adam Schiff som bruker rettslige stevninger for å få tak i telefon nummeret til journalister og også republikanske kongressmedlemmer. Dette lukter virkelig av maktmisbruk sier senator Paul Rand som videre sier at  det er lite sannsynlig at en eneste republikansk representant i Kongressen eller Senatet vil stemme for å felle president Trump.

Senator Rand Paul tror ikke at en eneste republikaner verken i Kongressen eller Senatet vil slutte opp om demokratenes ensidige riksretts-prosess.

 

22 tanker om “Senator Rand Paul: Ikke en enste republikansk representant verken i Kongressen eller Senatet vil stemme for riksrett mot president Trump

 1. Det jeg tror få tenker over er at politiske kampen for å avsette Trump bare er et symptom på noe langt alvorligere. Det handler om den vestlige kulturens vei mot undergangen. Vi ser det samme i mange andre vestlige land. Politikerne, mediene og de statlige etatene sammarbeider om å nøytralisere alle demokratiske mekanismer og innføre et system hvor de gjør som de selv ønsker. Likevel snakker de om et “bunnsolid demokrati”. De som har lest litt historie ser nok likheten mellom dette og det tyske nasjonalsosialistiske arbeiderpartis politikk “som kun tjente det tyske folk”.

  Problemet er at folk flest i liten grad vet i hvilken grad deres tanker og meninger er et produkt av politisk påvirkning og ren manipulasjon. Og veldig få ønsker å ta inn over seg hvor lite politisk bevisst de er.

  Prosessen mot Trump har i stor grad kunne kjøres pga mediene. Og mediene kunne dette fordi folk finnansierer driften gjennom abonnement og klikking på nettsider som gir reklameinntekter.

  I Norge har dette vært vanlig i årtier. Det sørges for 100% overvåkning av folk gjennom bruk av f. eks Window og microsofttjenester, Google og alle deres “gratistenester” og facebook. Disses politiske agendaer har vært kjent alt lenge før Snowdens varslig. Men har noen tatt lærdom? Nei. Folk er i alt for stor grad sløvet ned. Men det vil de ikke forstå for det er for sent.

  Det samme kan sies om det å abonnere på aviser og tv-kanaler som styres av antikristelige politiske akvivister på venstresiden. Faktisk er det slik at mobiltelefoner registrerer lyden fra tv-programmer og øker reklameinntektene jo flere som hører. Med fibernett blir overvåkningen enda mer effektiv siden mange tv’er også lytter og registrerer hva som skjer i hjemmene.

  Kjent stoff, men ingen bryr seg. De bytter gjerne bort fred og frihet med retten til være likegyldige. De lar hummla suse og hisser seg opp over konsekvensene av det de er med på å slippe frem.

  6
  1
  • Du har rett “resignert tilskuer”. Ingen bryr seg, og når jeg nevner overvåkning -som du skriver om, er svaret “jeg har ingenting å skjule så de må eventuelt bare holde på”. Det er også tydelig at de ikke tror helt på at ting virkelig er som du beskriver. Eller ikke VIL tro det…(?)

  • Hei Hannah. De tror ikke de har noe å skjule, men det har de. Når individer analyseres vil dette kunne si alt om hva slags mennesker de er. F.eks hvordan de kan manipuleres.

   Det samles inn enorme mengder med informasjon om folks privatliv. Det kalles “big data” og handler om folks tanker og adferd. Dette gjøres om til statistikk og behandles i superdatamaskniner som utfører millioner milliarder flyttallsoperasjoner pr. sekund. Og det gjøres med “AI”, kunstig intelligens.

   I 1945 var dette Joseph Goebbels drøm. Han skrev om det i dagboken sin. Hvis han hadde hatt muligheten til å finne de rette menneskene til de rette oppgavene kunne tyskland seiret i krigen. Og selvsagt ville det bli mye lettere å plukke ut alle de som burde elimineres også. Dette var tidkrevende arbeid for 80 år siden. Det samme kan sies om skandalen på åttitallet da det ble avslørt at overvåkningspolitiet hadde blitt en del av arbeiderpartiets politiske apparat. Ronald Bye tilstod i all offentlighet at han hadde administrert “arbeiderbevegelsens arkiv”. Og han la til at informasjonen i dette arkivet kunne få svært stor betydning for de det gjaldt. I dag er situasjonen langt farligere. Men de virkelige konsekvensene ligger fremdeles litt frem i tid. Jeg tror ikke vi vil høre så mye om det. Antagelig vil vi bare se at den negative utviklingen går videre i samme rettning som i dag.

  • Jeg vet det 😉 Vi ligger litt dårlig an alle sammen.
   Men verst blir det etter opprykkelsen.

 2. Jeg vet det 😉 Vi ligger litt dårlig an alle sammen.
  Men verst blir det etter opprykkelsen.

  • Å så glad jeg ble nå for å høre fra deg Betina, du er savnet her på Søkelys! Du har et klokt hode og et godt hjerte 😉 Og takk for fine ord!

  • Hei RJ, det skal jeg gjøre. Tusen takk til deg og Hannah for oppmuntrende ord som dere skrev. Orket ikke å respondere på noe mer her inne da, men er mye lettere inni meg nå, har i grunnen ikke tenkt så mye over det før jeg gikk inn her i kveld. Hvis noen har bedt for meg, takker jeg for det. Sender Mail til søkelys i morgen tidlig. Dere er god ☺️ ?

  • Tusen takk Hannah, jeg ble veldig rørt når jeg leste hva du skrev til meg ? Fikk tårer i øynene.

  • RJ, svarte deg under feile kommentarer. Det var synd mailen forsvant, den hadde et litt mer utfyllende innhold.

  • Betina, takk for du tok deg tid til å nevne det. Det satte jeg pris på.(Det er Gud som alltid er så god. Jeg er ingen Reinhart Bonke, men har kastet fra meg løgnen om at Hannah ikke kan brukes av Gud. Egentlig er jeg Kongsdatter 🙂 tenk det!)

 3. Hei Hannah. Fikk nettopp brev fra min bank om å komme med passet. Det må stemme med info. og sikkerhets greier. I motsatt fall kan de sperre kontoer ??
  Neste brev vil sannsynlig inneholde noe i denne ordlyden: det vil bli slutt på kontanter og kort ( dato ) og det vil erstattes et fantastisk nytt sikkert system. Du får ganske enkelt en liten chip i høyre hånd eller i pannen. Det er gjort å få minutter.
  DA ER DE SOM IKKE HAR LEST BIBELEN REGISTRERT MED DYRETS MERKE 666.
  Med denne chippen er alle dine helseopplysninger ( i fall ulykke og trenger blod eller andre opplysninger som trengs for helsepersonell ).
  Og denne må du ha for å komme inn i butikken, handle varer, åpne dør til jobben, innvendige dører, starte PC , kopimaskiner m.m.m.
  Vi som tror på Ordet, må ikke ta dyrets merke.
  I 3,5 år/ 42 måneder/ 1260 dager , skal vi oppleve en trengsel som aldri ført har vært på jorden. ( Matt. 24 ) ( Åpenb. 12.6 og14. og kap. 13. og kap. 19. 20
  De kristne som fremdeles lever, skal sammen med de troende døde, tas opp i sky. ( 1. Tess. 4. 15- 16
  Om dette er det mange meninger, og mange velger den løsningen som « klør best i øret».
  Det vil nok bli en spesiell og spennende trengsels periode. Og da er det godt å ha Gud med på laget.
  Ønsker deg Guds velsignelse og god jul ?

  • Rasmus.
   Vi er nok ikke enige i når opprykkelsen skjer. Uansett hvordan det blir, så er Herren med hvert sekund 🙂 “Han slipper deg ikke og forlater deg IKKE”. Noen tror vi er her i de første 3,5 årene av de 7år. Noen tror opprykkelsen skjer før de 7 årene. (det tror jeg) Det viktigeste er at vi LYTTER hvis Gud prøver å hjelpe oss til å se noe nytt ang. endetidsynet vi har, og være villige til å justere det, og legge vekk “bedreviten” vår. En dag kan det kanskje være at Han ønsker at man skal lytte til en bibelundervisning av en predikant man IHVERTFALL IKKE er enig med 🙂 Da er det viktig å lyde Ham, og også slå opp alle vers på nytt 🙂

   Chip’en er allerede tatt i bruk av mange. Dette er gammelt nytt. Bl.a. i Sverige, folk kjøper allerede kaffen sin og m.m med den. Om det er dyrets merke, er jeg ikke så sikker på lenger. Chip’en er kanskje ikke så annerledes enn kortet vårt. Vi har intet å frykte. Men Gud vil lede. Skal aldri ha verken silicon eller chip eller noe annet i kroppen min jeg, og håper også jeg slipper stål og porselen og pacemaker, har nok med amalganen min.

   Vi er ikke kalt til vrede. Hvis vi holder oss nær til Gud, så leder Han oss. Jeg går ikke for det som klør i øret, velger å lese omigjen og omigjen i Guds Ord og høre på sunne forkynnere. De som lever som de forkynner. Ikke mange av dem.

   Jeg er ikke i tvil om at noe av det du beskriver vil skje, men ikke fordi du sier det, men fordi Bibelen sier det.

   Jeg tror Donald og Benjamin må bort for at antikrist skal tre frem.

   Spesiell periode vil det bli ja, for dem som blir i trengselen. Men for Hannah og alle mine søsken kan vi lese i Bibelen “Frykt ikke” 365 ganger. En for hver dag. Og da SKAL vi ikke frykte. “Og SE Jeg er med deg ALLE dager, inntil verdens ende.” Og Gud tullet ikke da Han skrev om “Trøst da hverandre med disse ord”. Vi skal jo i bryllup. Normalt å glede seg til det. Vi venter ikke på antikrist men på å møte Jesus oppi skyen.

   Takk for velsignelsen 🙂 Og ønske om God Jul. Det kan jeg virkelig trenge.

   Ha en velsignet jul du også -men husk; vi kan fly når som helst;-) og pakkene og julemiddagen ligger igjen…

  • Det kommer. Vi kryper stadig nærmere den tid der kristne vil bli forfulgt og dyrets merke vil bli innført. Dette kommer uansett hvem som blir USAs president i 2020. Tiden er kort, skrev Johannes i åpenbaringsboken. Sannheten er at vi nærmer oss raskt. Når alt skjer, løft hodet og se oppad. Herren kommer.

  • Du har rett tror jeg, vi nærmer oss. Jeg tror vi er svært nær.

   Visst kommer det. Når tiden kommer da ingen kan kjøpe noe uten dyrets merke så tror jeg at opprykkelsen har skjedd. Vet at meningene om dette er forskjellige. Jeg tror at de kristne må bort for at antikrist skal tre frem. Og at Netanyahu og Trump ikke lenger styrer. Forfølgelsen øker på nå.

  • Hei RJ. Tusen hjertelig takk for mailen du skrev, gode visdomsord og oppmuntring. Tar det til mitt hjerte.Hadde skrevet noen ord til deg som var klar til og sendes, så reiste jeg meg og satt noe i ovnen og Mailen var borte. Gikk inn igjen på mailen for å skrive det på nytt, da var mailen full av rot på hele siden. Så da blir det takk på Søkelys og det ble ikke sånn som jeg hadde tenkt.

Det er stengt for kommentarer.