Lindsey Graham: “Vil bli ferdig med denne korrupte riksretts-hoaxen kjapt”

Mens kongress-demokratene fortsetter sine fruktløse forsøk på å fjerne president Trump gjennom den pågående riksretts-farsen, sier senator Lindsey Graham at han ser for seg en hurtig og effektiv henrettelse av den korrupte riksretts-scammen straks saken kommer til senatet. Lindsey Graham sier rett ut at han på nasjonens vegne ønsker å bli ferdig med denne scammen raskets mulig og han ønsker ikke å gi den korrupte riksretts-prosessen noen form for legitimitet ved å kalle inn vitner. I følge Lindsey Graham har det hele vært en korrupt riksretts-prosess som best kan omtales som en hoax eller ikke-genuin, og den nedbrytende prosessen bør derfor avsluttes så raskt som mulig

Senator Lindsey Graham som lenge har vært kritisk til den pågående riksrettsfarsen i regi av Jerry Nadler, Adam Schiff og Nancy Pelosi sier rett ut at den pågående riksretts-saken har vært et urettferdig, korrupt hoax som må bli avsluttet så raskt som mulig. Den innflytelsesrike senatoren vil på ingen måte gi prosessen legitimitet med å kalle inn vitner når saken skulle komme til senatet. Dermed er alt klart for en snarlig henrettelse av denne politiske liksom-riksrettssaken som ikke kommer til å felle Donald Trump. Snarere viser målinger at presidenten og det republikanske partiet  faktisk kan komme styrket ut av denne politiske heksejakten. Såpass styrket at verden må stålsette seg for ytterligere fire år med president Donald Trump i Det Hvite Hus.

Samtidig som Lindsey Graham vil bli ferdig med hele den korrupte og falske riksretts-farsen avslører kongressmedlem Matt Gaetz flere detaljer omkring korrupsjonen knyttet opp omkring tidligere visepresident Joe Biden og hans korrupte sønn, Hunter Biden og den tvilsomme virksomheten til det korrupte ukrainske selskapet Burisma.

9 tanker om “Lindsey Graham: “Vil bli ferdig med denne korrupte riksretts-hoaxen kjapt”

 1. I USA finnes det fremdeles noe igjen av det demokratiske systemet. Selv om det nesten gikk tapt ved siste valg. For Norges del frykter jeg imidlertid at demokratiet er tapt. De eneste som blir tillagt noen betydning er de som mener det samme som “eliten”. De andre stemples gjerne som hvite, mindreverdige og trangsynte av “progressive journalister” og andre håndplukkede offentlige ansatte. De skal sensureres og fremstilles i et mest mulig negativt lys.

  På skolen var det en gang vanlig å lære om forskjellige definisjoner av stasformer. Som f. eks kongedømme, diktatur, opplyst enevelde, demokrati osv.
  Tror nok noen vil mene at vi i Norge i dag har et “mørklagt kjerringvelde”. Solberg tror stadig mer makt til stadig flere kvinnfolk vil skape fantastiske tilstander. Og alle mediene heier på den venstreradikale politikken som peker i rettning av sosialismens endelige mål, global sosialisialisme i en verden uten selvstendige stater. Det samme som Lenin hadde som mål.

  Hvor lang tid vil det gå før sosialismen seirer? Ikke vet jeg. Men den franske revolusjon kom veldig brått. Den russiske revolusjonen, som ble gjennomført av et lite mindretall, brukte heller ikke lang tid på å komme til makten. I det tyske arbeiderpartiet var det bare noen ganske få medlemmer men det tok vel bare rundt ti år før riksdagen brant og de kontrollerte hele tyskland. Eksemplene er mange.

  Problemet i Norge er at de som ønsker å gjennomføre den globale revolusjonen har hatt makten i mange år. Og de trenger ikke bry seg om hva folk mener. Men antagelig tar de tiden til hjelp for unngå borgerkrigslignende tilstander. Sakte men sikkert prøver de seg frem mens de undergraver mulighetene for å yte motstand. Statsvitenskap handler bla. om hvordan dette kan skje. Eller for så vidt, har skjedd.

  Hvordan vil det skje? Jeg tror vi vil se en lignende utvikling som den vi ser i Sverige. Økene innvandring og stadig sterkere krav om at folk må tilpasse seg invandrernes krav. Slik visker de bort nasjonal identitet og slik nøytraliseres bevisstheten om nasjonal selvstendighet. Og når innvandrerkriminaliteten når et helt uakseptabelt nivå, så vil kanskje politikerne plutselig gjøre som nazistene gjorde i tyskland. De innfører untakslover som i praksis betyr diktatur. Bla ved å innføre en kontantløs økonomi. Jeg tror dette er politiske prosesser som styres av overnasjoale politiske systemer. En annen konsekvens av dette er at nasjonale økonomier blir globalisert slik at ingen land blir mer atraktive å “flykte til” enn andre. Levestndarden til vanlige folk blir ganske lav etter som de sosiale utgiftene tapper statens resursser mens overklassen beholder sine priviligerier. Det er alt tydelige tegn til dette i vesten. “Klimapolitikken” bidrar veldig til dette siden den stort sett handler om flat beskattning av alle og at tusenvis av milliarder skal overføres fra vestlige land til nasjoner som f.eks Kina og India. I denne prosessen vil politikerne antagelig erstatte etablerte forestillinger om høy levestandard med normløshet. Grenseløs umoral i alle slags former vil kanskje bli noe av den nye definisjonen på “lykke”. Akkurat som etter den russiske revolusjonen.

  3
  1
  • Det kan virke som om eliten, det vil si politikere, artister, forretningsmenn, vitenskapsmenn osv, både nasjonalt og globalt, skal prøve å skape en versjon av Pol Pots år null. Alt det bestående; nasjoner, lover og regler, religion, normer, kulturer osv skal fjernes, og opp av asken skal et nytt system, en ny menneskehet oppstå. En gudløs menneskehet der alle er like grå, der alle tenker, tror og handler likt. Heldigvis kommer Jesus snart og kullkaster planene deres.

  • Spiff, mener du bortrykkelsen eller Jesus komme til Oljeberget (som ikke kan skje før det har gått minst 7 år)?

  • Hannah:
   Jeg mener bortrykkelsen. Jeg mener opprykkelsen skjer før trengselstiden, altså sju år før Herren Jesus kommer og setter bena sine på oljeberget. Vi gjenfødte skal feire Lammets bryllup i himmelen mens trengselstiden raser på jorden.

  • Ok, Spiff, bare lurte, siden du skrev Han kommer snart. Deler ditt syn.

   Predikantene har lært oss i alle år at Han kommer snart, som ikke er helt riktig mener jeg -da vi skal jo møtes i skyen i opprykkelsen Som kan skje når som helst. Liker å si at Hannah flyr snart 🙂 Tror ikke de på jorden ser Han kommer.

   Ja, vi skal i bryllup 🙂 Can’t wait. Men det er få som vil være med meg…Men møter folk fra Søkelys. Blir FIN fest det.

   Men til Oljeberget skal Han komme sammen med oss. Da håper jeg flere har bestemt seg…

 2. 13/12/2019, kl. 23:16 sa spiff:

  Jeg mener opprykkelsen skjer før trengselstiden, altså sju år før Herren Jesus kommer og setter bena sine på oljeberget. Vi gjenfødte skal feire Lammets bryllup i himmelen mens trengselstiden raser på jorden.

  Hei! Bare noen spørsmål. Slik jeg forstår det så omtaler Bibelen to trengsler. En før tusenårsriket og en etter. Den første under antikrist og den andre kommer når djevelen skal løses fra sine lenker og for siste gang førføre folkene. Hvem av disse tenker du på?

  Og så lurer jeg på hvordan beskrivelsen av “Lammets bryllup” i slutten av Johannes åpenbaring passer inn med at menigheten er bruden? Byen Jerusalem blir jo omtalt som bruden?

  Flere steder i Bibelen står det om de som blir innbudt til Lammets bryllup. Jesus omtaler til og med disipplene sine som noen av dem. Er det kun de som blir med i opprykkelsen som er “bruden”?

  Og til sist, noe som mange lurer på. Like før opprykkelsen skal det bli en oppstandelse fra de døde. Og Johannes sier at noen av de som ble drept av antikrist skal være blandt dem som har del i den aller første oppstandelse fra de døde. Hvordan kan det forklares at opprykkelsen skjer før antikrist kommer til makten?

Det er stengt for kommentarer.