Donald Trump om riksrett-saken: “Game over!” Riksrettsfarsen vil avsluttes fredag eller lørdag

Den pågående riksrettsfarsen synger nå på det siste verset og saken vil bli summert opp og avsluttet enten fredag eller lørdag. I følge Sean Hannitys kilder er det ikke flertall for å kalle inn flere vitner og i realiteten er denne maskeraden av et teaterspill i praksis over. Det som har kommet frem så langt er ikke noe som skulle tilsi en fellende dom i en riksrett. Dermed er det snart “game over” for denne meningsløse og politisk motiverte riksrettsfarsen som er iscenesatt og rigget utelukkende for å sverte presidenten.

Dermed vil presidenten om senest lørdag kunne gå frifunnet ut av denne høyst politiske farsen som Demokratene har arbeidet for så langt tilbake som til november 2016

Også Tucker Carlson refererer til det faktum at flere demokrater vurderer å stemme sammen med republikanerne fordi de har forstått at demokratene ikke har ført bevis på at Trump har gjort noe som kvalifiserer til at velgernes dom skal skyves til side.

 

Faktisk kan det være flere demokrater som her vil stemme sammen med republikanerne for å bringe denne farsen til sin ende. Dette sier Laura Ingraham i sitt program onsdag kveld. I videoen avslører Ingraham at både CNN, TV2 og Fredrik Græsvik samt NRK onsdag spredte fake news om at Det Hvite Hus forsøkte å stanse John Boltons bok. Hvordan blir forklart i videoen under

Senator Hawley snakket onsdag med Tucker Carlson på Fox news og understreket at demokratenes sak er i ferd med å falle sammen og at man vil stemme for å avslutte saken med en avstemning som frifinner presidenten fredag eller lørdag. I følge Tucker er det flere demokrater som vil stemme sammen med republikanerne om få stanset denne farsen.

2 tanker om “Donald Trump om riksrett-saken: “Game over!” Riksrettsfarsen vil avsluttes fredag eller lørdag

  1. Dette er ikke noe gammelmedia her hjemme nevner med et eneste ord. Her fortsetter VG/ARK/TV2 og spytte ut falske nyheter hentet fra CNN som populært omtales som “the Clown News Network” på grunn av sine mange nyhetsblemmer. Det er virkelig ille at gammelmedia får herje fritt uten motforestillinger av tanketomme nordmenn som sluker alt som kommer fra en forutinntatt presse rått.
    Seriøsiteten til CNN er på bunnivå og kan knapt bli verre. https://www.youtube.com/watch?v=xsEE57PGSE8
    Don Lemon og CNN er blitt ren og skjær satire. Ikke rart at de knapt når Fox news opp til kanten av støvlene.
    Donald Trump vil komme sterkere ut av dette og vinne valget med stor margin i 2020. Får nesten vondt av alle Donald Trump haterne som vil gremmes over Donald Trump både gjennom 2020, 2021, 2022, 2023, 2024 og frem til 20 januar 2025. Alle vi andre som er glade for at USA har fått erstattet muslimen Obama med en kristen president, vil få mye å glede seg over de kommende fem år.

  2. Forfriskende at ikke alle kjøper fake news medias versjon. Mer tanketomme nyheter enn det som vi blir servert av Pravda maskineriet til pressestøttede norske “nyhetsmedier” finnes knapt.
    Kanskje ikke rart at 70 prosent av den norske befolkningen er hjernevasket til å hate president Trump.

Det er stengt for kommentarer.