Jan Aage Torp: “Jeg er en reformator i Norge,” premiere på eget TV program på Visjon Norge 23 mars

Pastor Jan Aage Torp som både er pastor for Oslokirken og «Convening Apostle» for hele Europa innen organisasjonen European Apostolic Leaders skriver på Facebook at han er glad for å være en reformator

Martin Luthers reformasjon var en religiøs omveltning fra katolisisme til protestantisme i deler av Europa på 1500-tallet, utløst av Martin Luther, som utferdiget 95 teser mot sider av avlatshandelen den 31. oktober 1517. Martin Luthers reformasjon ble på mange måter en milepæl i kristendommens historie, og over store deler av Europa ble lyset fra evangeliet tent på nytt. Den lutherske reformasjonen spredte seg så til en rekke land, og til Norge kom den i 1536/1537 da Norge som et lydrike under Danmark antok den lutherske utgaven av kristen tro. Nå, nærmere 500 år etter at reformasjonen kom til Norge, har Norge som nasjon i stadig økende grad latt seg avkristne og som kristenhet står vi i en gigantisk åndskrig og tiden er overmoden for å finne frem nykvessede sverd, stå i mot avkristningen og igjen løfte evangeliets banner over vårt land og folk.

“Jeg er så glad for å være en reformator i Norge! Når jeg reiser til utlandet, drar jeg for å bringe transformasjon. Jeg drar ikke for å rømme fra Norge. Selvsagt står vi i en gigantisk åndskrig i vårt lille land, men vi er mer enn overvinnere, folkens,” skriver pastor Jan Aage Torp på Facebook.
“President Trump og noen åndshøvdinger i USA står i en gigantisk og seirende krig, men de er villige til å betale en gigantisk pris. Jeg støtter dem 100 prosent! Katolikkene fører an i USAs abortmotstand, og det samme skjer i Europa. Jeg står sammen med dem 100 prosent!,” fortsetter Torp som opp gjennom årene har markert seg sterkt både i kampen mot fosterdrap, kampen for den kristne familien og kampen mot de krefter som vil ødelegge den bibelske definisjonen av ekteskapet.
“Jeg antar at nordmenn som må reise til USA for å føle at det er mulig å vinne krigen i Norge, kommer neppe til å oppnå noe annet enn å bli brun på kroppen og handle amerikanske varer. Ikke tro at du rømmer fra janteloven ved å dra til USA,” skriver Torp videre. “Jeg glemmer ikke de gangene når profeten Cindy Jacobs har bedt meg å tale om og bryte jantelovens ånd i USA. Hvorfor kan jeg gjøre det? Fordi jeg har brudt den i Norge først. Derfor er jeg en overvinner om jeg er i Norge, USA, Asia, Afrika og ethvert kontinent,” slår pastor Torp fast og avslutter: “Vi er overvinnere! Du har det på innsiden av deg! Alt makter vi i HAM som gjør oss sterke,” fastslår pastor Torp som har nærmere 473 000 følgere på Facebook.

Eget program på Visjon Norge

Torp som blir å se fast på TV Visjon Norge med sitt eget program, Hovedstaden som har premiere den 23 mars vil bli et fast ansikt på Visjon Norge. Pastor Torp har lenge latt sin røst høre i kontroversene omkring norsk barnevern. “Jeg intervjuet både barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad og KrFs daværende leder Knut Arild Hareide om barnevernet, og de var begge sjokkerende svake i sin innsikt. Mitt spørsmål til dem begge var: «Hva med fem norske barn som tas daglig av barnevernet?» De stotret og omgikk spørsmålet, begge to. Vi valgte å vise bare intervjuet med Hareide, fordi vi tenkte at det ville være for ille at den påtroppende partileder Ropstad skulle demonstrere for Norges befolkning sin svake innsikt. Men her viser jeg igjen intervjuet med Hareide, som nå er innlemmet i regjeringen av Ropstad. KrF Kristelig Folkeparti må gjøre en grundig omvurdering av sine holdninger i forhold til barnevernet,” skriver Torp som viser til intervjuet som er lagt ut på nettsiden til kristenkoalisjon.no

4 tanker om “Jan Aage Torp: “Jeg er en reformator i Norge,” premiere på eget TV program på Visjon Norge 23 mars

 1. Så intervjuet av Hareide nå! Er rett og slett sjokkert over hvordan han unngår spørsmålet! Mener det rett og slett er respektløst å ikke svare på et direkte spørsmål som gjelder at mengder av barn blir tatt fra foreldre og storfamilien, og på toppen av det hele kommer han med politisk skrytepropaganda om andre politiske felt!

  Er det rart at jeg lider av politikerforakt? Når til og med en lederskikkelse fra et kristent parti unngår å ta inn over seg det fryktelige som skjer i norsk barnevern! Det er klart at noen barn må skjermes i noen tilfeller, men i slike mengder er så ufattelig usannsynlig! Det er som om man skulle si at alle aborter er resultat av voldtekt. Når man diskuterer abort kan man nærmest få et inntrykk av det fra aborttilhengerne.

  Skam deg Knut Arild Hareide! Respektløst!

  • Forstår veldig godt at du kjenner det på den måten. Er helt oppgitt over hvordan dagens Norge er blitt.

 2. Ja er enig med deg Richard,men dette er jo samme Knut Arild Hareide som gikk i Prideparade,så ikke veldig overrasket…..
  Å delta på en Prideparade er som å si at homofili er greit,det er bare å fortsette.

  • Helt riktig! Med Knut Arild som partileder fremstod KrF som Folkepartiet uten Kristelig foran.

   At kristne i det hele tatt kan støtte opp om Pride er for meg totalt uvirkelig! Et resultat av at er tatt Jesus ut av skolen og i folks visshet. Total mangel på Bibelkunnskap grunnet kristne som ikke gidder å lese Guds ord. Tenke selv og en Gud som blir tilpasset ens eget tankesett er det som gjelder idag!

Det er stengt for kommentarer.