Riksrettsfarsen nærmer seg slutten -følg fredagens sending -mot frifinnelse av president Trump

Trump går for en ny seier mens demokratene lider nok et nederlag

Donald Trump vil gå ut av kveldens riksretts-sak som en frifunnet president da det ikke finnes flertall for å få presidenten dømt. Ei heller finnes det flertall for å kalle inn flere vitner, og skulle vitner ble kalt inn er det naturlig at både Hunter Biden, Joe Biden og “varsleren” Eric Ciaramella samt Adam Schiff blir innstevnet og satt under ed. Demokratene som har tatt til orde for å få presidenten dømt i en riksrettssak går nå på nok et nederlag og er i ferd med å komme ut av denne saken som de store tapere. Presidenten går nok en gang til seier og vil bli gjenvalgt til høsten med et større flertall enn under valget i 2016

Desperate demokrater vil etter alt å dømme gå på en ny smell i kveld når Donald Trump blir frifunnet i riksrettssaken som Søkelys lenge har omtalt som en farse…Trump vinner igjen mens demokratene går på et nytt nederlag. Før fredagens avgjørende avstemning leverte Demokratene både et kraftfull angrep og en siste bønn. Men kort tid etterpå fikk de enda et tilbakeslag. Fredag skal Senatet ta stilling til om det skal kalles inn vitner eller ikke. Demokratene er i mindretall og trenger minst fire ekstra stemmer for å få gjennomslag. Det blir stadig mindre sannsynlig. Alles øyne har vært rettet mot fire republikanske senatorer. Fredag kveld norsk tid erklærte én av disse, Lisa Murkowski, at hun kommer til å stemme nei til vitner, melder avisen VG

5 tanker om “Riksrettsfarsen nærmer seg slutten -følg fredagens sending -mot frifinnelse av president Trump

 1. Du har helt rett i at republikanerne har laget dette til en farse. Rene bananrepublikken, der diktatoren beskyttes av sine puppets. En rettssak uten vitner, der den tiltalte er bevist skyldig, men dømmes ikke. Flaut for Amerika.

  • Demokratene kjørte sine vitner under riksretts-farsen i kongressen. Da tillot de ikke republikanerne om å stevne sine vitner og det ble en ensidig Sovjet-lignende rettssak. Demokratene har alltid hatet John Bolton fordi han var en republikansk hauk og krigshisser som lovet at Saddam Hussein hadde masseødeleggelsesvåpen. Plutselig er han blitt demokratenes frelser.. Dersom demokratene ønsket å føre ham som vitne hadde de stevnet ham og gått til retten for å få høre hans vitnesbyrd under riksretts-farsen i kongressen. Men de gadd ikke. Nå krever de at senatet skal gjøre jobben for seg.
   Vil ikke skje. Nå settes foten ned for denne farsen som har pågått litt for lenge. Dette vil bli nok et smertelig nederlag for demokratene og en ny seier for Trump som vinner og vinner og vinner. Det er tydelig at Gud har velbehag i Donald Trump og at Han har et mishag overfor demokratene..

   2
   1
  • Dere lider av Trump Derangement Syndrome som mange liberale er rammet av. Forført av løgnene og heksejakten mot en lovlig valgt president.

  • Jepp Z. Denne heksejakten mot Trump vil neppe gi seg, demokratene har ikke oppnådd noe annet enn denne meningsløse farsen siden de fikk kontrollen i Senatet. Det var nesten patetisk å se hvordan Schiff stod å snakket om “fair rettssak” og at det ville være ufair dersom de ikke fikk de vitnene de ønsket, sett på den bakgrunn at Adam Schiff under kongress-riksretts-høringen nektet republikanerne å kalle vitner og nektet presidentens advokater mulighet til å kryssforhøre vitnene demokratene hadde stevnet.
   Dette har vært et politisk stunt fra dag 1 og det har vart siden DOnald Trump ble tatt i ed.
   Utenom dette riksretts-tøvet har demokratene brukt sitt flertall i kongressen til null og niks.
   Ikke rart at presidenten bruker “do nothing democrats” om dem.
   Onsdag vil presidenten bli frifunnet og denne saken kan så parkers for godt.

 2. Trump har sviktet i viktige ting eks vis i forhold til Kurderne , noe som direkte førte til, svekkelse av Israels sikkerhet og tilrettelegging for aktørene i Gog krigen , alt dette var Trump klar over, noe annet vil være naivt og tro .

  Det er ikke først og fremst hva Trump har gjort tidligere, før han ble president.
  Trump holder stort sett det han lover , men han kan brått snu og det synes jeg er skummelt , om jeg drev forretning og skulle forholdt meg til Trump, så hadde jeg virkelig vert forsiktig, så jeg vil advare dere vær forsiktig med Trump, jeg tror egentlig ikke helt dere vet hvem dere dealer med .

  Jeg understreker, jeg hater demokratene, Hileary Cliton, Obama og resten av røkla…. Men det er noe skummelt med Trump, han er rimelig nådeløs og det synes jeg er skummelt.

Det er stengt for kommentarer.