Riksretts-farsen: Lindsey Graham tror Donald Trump vil være frikjent i slutten av uka

“Den svakeste riksrettstiltalen som noensinne er presentert for senatet,” sier Lindsey Graham som tror presidenten vil være frifunnet før uka er slutt. Dersom demokratene får gjennomslag for å kalle inn John Bolton, vil Lindsey Graham ha stevnet inn både Joe Biden, Hunter Biden og ikke minst Eric Ciaramella som er den såkalte “varsleren” som i realiteten var en Trump hatende demokrat som fungerte som et redskap eller verktøy for demokratenes agenda. “Å tro at man bare kan kalle inn vitner for den ene siden av saken,” er absurd sier Graham som forventer at saken vil være over i løpet av kort tid.

2 tanker om “Riksretts-farsen: Lindsey Graham tror Donald Trump vil være frikjent i slutten av uka

 1. Fake News Media i USA og Europa forteller om at populariteten til Trump faller og faller og at han kommer til å tape det kommende valget.

  Sjekk trengselen før kveldens valgkampmøte til Trump i New Jersey!!!!! I New Jersey????!!!

  100 000 billettforespørsler er registrert!! Lange køer og store folkemengder er samlet for å høre og hylle president Trump i kveld!

  Helt motsatt av hva Fake News Media forteller oss! Trump er en meget populær president og han har klart på 3 år å gjøre USA økonomisk uavhengig av resten av verden og har på kun 3 år gjort Amerika Great Again!

  Tar av meg hatten for denne mannen, som jeg i forrige valgkamp så på som en stor klovn og overlegen rik kjendis med alt for stort selvbilde!

  Her er det sanne bildet av Trumps popularitet:

  https://youtu.be/tFR1S3wzPTM

  Ellers var det nydelig å se britene i Europaparlamentet idag da de jublet over egen råderett for sitt kjære moderland! Det er en fryd å se globalistene (sosiallistene) miste både USA og Storbritannia! Nasjonalstaten lenge leve!!! New World Order vil vinne frem til slutt, men la oss juble for hvert eneste tilbakeslag inntil vi rykkes opp i sky og Globalismens sanne ansikt kommer til utrykk i sju års ufattelig trengsel med Antikrist som leder!

  4
  1
  • Enig med deg her Rickhard. Folk står timevis i lange køer for å komme på et Trump møte. Demokratene samler knapt 300 personer til sine eventer.

   4
   1

Det er stengt for kommentarer.