Se: Ukrainas president Zelensky spiller piano med sin penis

Ukrainas krigerske president hadde rikelig erfaring med viktige ting før han tiltrådte posisjonen som president. Blant de erfaringer Zelensky kan vise til er dansing med griser og en opptreden der han drar ned buksa og spiller piano med penisen.

16 tanker om “Se: Ukrainas president Zelensky spiller piano med sin penis

 1. Takk, hadde ikke sett denne videoen hvor vi ser voksne menn, deriblant Birgir Hermansens falske messias trekke buksene ned foran kamera og spille piano med sin penis. Han må enten være høy på kokain eller demonbesatt.
  Se på øynene hans i klippet. Det er intet der.
  Nå så jeg det stod i noen medier at Zelensky ikke er sikker på om Putin er død.
  Han har tydeligvis tatt for mye kokain igjen.

  8
  8
  • Kjære Arnt A.

   Er du sikker på at dette med øynene i videoen ikke er tegn på at Volodymyr Zelenskyj er et reptilmenneske? Ja, kanskje til og med den utenomjordiske Jesus Kristus kom som forkledd øglemenneske? Det er nok av overbevisende konspirasjonsteorier, beåndete profetier og nettvideoer som beviser det!

   😇😇😇

   Fra spøk til alvor:

   Hadde enda Putin bare holdt seg til uskyldig moro! Putin og Kirill representerer død og fordervelse. Dessverre. Putinistene knuser et land, dreper hundretusenvis og ødelegger verdensøkonomien – fordi noen gamle, gale gubber – og angivelig noen gamle, gale guder – ikke tåler Vestens liberale friheter og en TV-sketsj?

   Enda mer komisk enn Zelenskyj i denne filmen, er koko-kristne som virkelig tror at Jehova, den allmektige, allvitende, allstyrende Allfader fra oldtidens ørkenfolk, herder hjertet til en gal, russisk diktator – og får ham til å terrorbombe en selvstendig nasjon på grunn av uskyldig livsglede i vestlige demokratier.

   Gud kan vel mer enn så? Ifølge Skriften har Jehova utslettet folk og byer før når han har blitt fornærmet og sur. Og flere svovelpredikanter mener at en fars gudegitte privilegium er å drepe sitt avkom og skaperverk. Det er til og med god moral. Guds moral.

   Noen jubler inn i endetiden og hyller drap og overgrep som profetiske endetidstegn. Vi andre rister på hodet, prøver å løse problemene – og går videre.

   😇😇😇

   6
   3
 2. Noen går med et armbånd hvor det står “hva ville Jesus ha gjort”.
  For dette nettstedet handler det nok mest om hva “se&hør” ville ha gjort.

  Jeg vet ingen ting om Zelensky bort sett fra at han ikke er kristen. I en av de siste talene til Carter Conlon forteller han litt om seg selv før han ble kristen. Ikke mye bra. Han sier også noe om HVORFOR han ble kristen. Og nå har han i 40 år gjort et kjempearbeid. For ikke å snakke om Nicki Cruse og veldig mange andre.

  En ting er helt sikkert på. Den kulturen man ser mye av på dette nettsteder tjener ingen annen hensikt enn å markedsføre “sanne evangelisk troende” som fordømmende fariseere som elsker å henge ut folk. Og det i en tid hvor russland mener de har rett til å masakrere sivile ukrainere og ødelgge Ukraina bare for “sikkerhets skyld”.

  Det å håne, latterliggjøre, baksnakke og fordømme ikke-kristne i kristendommens navn kan få katastrofale følger på dommens dag. Egentlig håper jeg at noen av de som skriver på denne bloggen aldri har lest Bibelen. For da kan man kanskje si at de ikke vet hva de gjør.

  Det går kaldt nedover ryggen på meg.

  12
  7
  • Hva ville Jesus ha gjort? Se til Guds Ord
   Jesus ville ha sendt denne perverse og blodtørstige “president-klovnen” fluksens til helvete.
   En død sjel, i krig med kristendommen. (jamfør uttalelser fra hans tidligere rådgiver -som nå er på regimets drapsliste)
   Ildsjøen venter

   1
   9
  • Til en tilfeldig leser:
   Fantastisk bra og alvorlig innlegg, det beste jeg har lest på lange tider her inne, tusen takk!!!!
   Mvh en annen tilfeldig leser.

   2
   1
 3. Alt hva DJEVELSKE, DRAPSELAKENDE Kjell Zverre Anderzen får seg til å skrive, bare med den ene hensikt å nedverdige en president, LOVLIG OG DEMOKRATISK VALGT, for hva vedkommende har gjort som ARTIST/SKUESPILLER. Men hva den satans GUDEN hans Putler gjør med ukrainske barn, også SMÅBARN (gutter og jenter), DET bryr han seg ingenting om. Putler har sendt sine PEDOFILE og HOMOSEXUELLE nazi-/facist-leninist-/stalinist-/marxistvenner til Ukraina for å VOLDTA spedbarn, (torturere de og siden DREPE de), små jenter og gutter, ungdommer (både jenter og guttet), gifte kvinner og MENN. Så at Putler er IMOT homosexualitet og Pride, er kun et SKALKESKJUL for å rettferdiggjøre sin djevelskap. Og slikt FORSVARER den DJEVELSKE Kjell Zverre Anderzen og resten av Zøkelyz-hallelujagjengen.
  Nei, Zelensky spiller ikke piano i det hele tatt. Ikke han andre heller. For en gangs skyld tok jeg meg faktisk tid til å se på videoen. Eller rettere sagt STUDERE videoen. At ikke satanisten Arnt A Nazi forstår hva SKUESPILL er for noe, er nå en ting. Man at ikke Kjell Zverre Anderzen forstår det…. Himmel og hav…..

  6
  4
  • Dette traff en nerve i Birgir Hermansens religiøse liv. Hva eller hvem hans hjerte er fylt av -taler hans munn (eller tastatur) i dette tilfelle.
   Hvor mange ganger bruker Birgir “djevelske”?
   Alle som ser videoen skjønner såpass av dette uverdige klovneri fra Zelensky viser en tvers i gjennom ugudelig og umoralsk mann. At han er jøde hjelper intet.
   Mørke blir ikke lys selv om et individ har jødisk blod i seg. Også Judas var jøde.
   Meningen med hva den demoniske klovnen fremførte med tre andre menn med buksene nede. Blir kvalm av det kokain og dophue.
   Zelensky er ingen verdig president. Han er en puppet for World Satanic Forum og deres djevelskap. Han er dypstatsskjøgens håndtlanger Han har trukket Guds vrede ned over det ukrainske folk.
   De har valgt en klovn og fikk et blodbad. De høster hva de sådde.
   Men snart er lidelsene slutt. Zelensky har mistet bakkekontakten og lever i virkelighetsfornektelse. Ukraina taper denne krigen og NATO vet det.
   Birgir har så til de grader demonstrert at han ikke er noe annet enn et homoliberalt nettroll som slåss for Sodomas verdier.

   1
   5
  • RT.

   Vi normale grøsser av dem som mener uskyldig lek er mer umoralsk enn sadistisk angrepskrig.

   Hellighatskirkens hellige hat og hets mot livsutfoldelse og kjærlighet skyldes kun teologisk indoktrinering og dogmatisk overtro. Når RT i tillegg trekker inn Zelenskyjs jødiske bakgrunn, som om etnisitet sier noe positivt eller negativt om en persons karakter, vitner det om gamle gubbers rasistiske tankegang.

   RTs holdninger bekrefter devisen «gode mennesker kan gjøre gode gjerninger, «onde» mennesker kan gjøre onde gjerninger – men for at et godt menneske skal gjøre ondt, trengs religion.»

   😇😘🤪

   3
   1
  • RT. Hva mener du jeg skulle skrevet, når dette DJEVELSKE nettesedet blir drevet på en DJEVELSK måte, av en DJEVELSK redaktør, som er drevet av DJEVELEN?

   1
   4
  • For den frafalne Birgir Hermansen er denne perverse klovnen han hyller og ærer som sin Messias ikke djevelsk selv om alle hans handlinger er djevelsk.
   Zelensky er en pervers gris, en sodomitt -en puppet for den antikristelige verdensorden. Hans tidligere rådgiver sa som sant er Zelensky har erklært krig mot kristendommen.
   Siden Zelensky har litt jødisk blod i seg, hyller og tilber Birgir ham som en ny jødisk messias..
   Det urene, frafalne hjertet til mobberen Birgir Hermansen mangler selv kontroll. Han har ingen grenser i hva slags møkk han sier om andre. Alle som ser videoen og så showet forstår hva meningen er. Det er en dyrkelse av det perverse. Noe Birgir ikke kaller djevelsk.

   1
   6
  • Når det gjelder GUTTUNGEN “randi”, som forøvrig fikk juling av pappaen sin gjennom hele jula og inn i nyåret, skal jeg bare minne om:

   “09/04/2022, kl. 17:41 sa
   Randi
   :
   Bjørn
   Frafalne «kristne» tyr til verdens media og de tydde til verdens frelse når de tok vaksinen.
   Det er få som vil finne frem til himmelen.
   Veien er smal og porten er trang sa Jesus.”

   “15/06/2021, kl. 18:29 sa
   Randi
   :
   Du har rett i dette. Vi følger Jesu eksempel og Jesus var tydelig på at Guds barn ikke skal be for verden og verdslige myndigheter
   Joh 17,9 Jeg beder for dem; jeg beder ikke for verden, men for dem som du har gitt mig, fordi de er dine;
   Vi ber for og med hverandre, og følger Jesu ord og ber ikke for dem som er av verden, inklusiv de onde menneskene som styrer landet mot undergangen.”

   “04/11/2022, kl. 19:19 sa
   Randi
   :
   Vaksinen gjør blodet urent og har skadet millioner av mennesker.
   Vaksinen har åpnet en portal fra åndeverden inn i folk som har tatt vaksinen. De har fått i seg noe urent og er under fremmede ånders makt. Bare se hva villighet til å ta vaksinen gjorde med Birgir Hermansen.. Han er ikke til å kjenne igjen.”

   “05/11/2022, kl. 18:12 sa
   Randi
   :
   Birgir.
   I ditt viljeliv har du alt tatt vaksinene. Du forsvarer disse som fremmet vaksinen og er således en satans tjener.
   Du er uansett død for Gud og det bærer ditt liv og dine ord preg av.”

   “03/01/2022, kl. 19:09 sa Randi:

   Er uenig med Rune og andre som sier at de som har tatt vaksinen kan vende om å komme til Jesus. Sannheten er at
   de som har tatt vaksinen er døde for Gud. De er bortkastet tid.”

   “24/06/2021, kl. 15:35 sa
   Randi
   :
   Rune Lye.
   Det nytter lite å argumentere med medlemmer av Covid-19 kulten.
   De er så hjernevasket av propaganda-apparatet slik at de er ute av stand til å tenke kritisk eller forstå sannheten.
   De klarer ikke å se forførelsen og beskylder oss for konspirasjons-teorier. Disse kultmedlemmene gjør lydig det de blir beordret til å gjøre.
   Alle disse her inne som stadig forsvarer vaksinen og myndighetene mangler Den Hellige Ånds lys over tiden.
   De nekter å se virkeligheten uansett hvor mange som dør av vaksinene. Intet biter på disse vaksinerte, fordi vaksinen har gjort noe med dem rent mentalt. Jo mer jeg ser av de vaksinerte, jo mer overbevist blir jeg over at det er åndmakter i vaksinen.
   Det er noe i den som gjør folk forherdet, iskalde, avstumpet rent følelsesmessig. Jeg merker det på vaksinerte på jobben.
   Og jeg merker det også blant kristne som har tatt vaksinen.
   Det ser ut som om Den Hellige Ånd er veket fra dem, og de åndelige kreftene i vaksinen vil få dem til å ta dyrets merke frivillig når det kommer.’

   Jeg kunne tatt mer. Men lar det være. GUTTUNGEN “randi” forvrenger Guds Hellige Ord uansett.

   2
   1
 4. Angående spille piano med penis: Jeg så videoen og kunne ikke se hva som berørte tangentene, noe av melodien hadde for stor spennvidde til å framføres med 1 finger, ennå mindre mulighet med «stedle» Hele opptreden var nok en bløff/juks og godt mulig melodien en «playback»

  • Om pianoet ble spilt med penisene deres eler var playback var jo meningen i videoen tydelig. Folk klappet og lo nettopp fordi showet var ment til å vise at de spilte piano med penis.
   Det var også intensjonen i klovneriet.
   Vi står i Zelensky overfor en jøde som bringer skam på jødene som folk og nasjon.

 5. Til Birgir

  Og kalle redaktøren sine ytringer for djevelsk, er veldig drøyt. Søkelys er ett av få nettsider som kaller «en spa for en spa» og tar avstand av de synder Gud kaller en vederstyggelighet. Han har en nøktern holdning til Russland De fleste innen MSM er hjernevasket og godtar den nye Sodoma -Gomorra bevegelsen i ny drakt, Pride. De som allerede er fanget i garnet av villfarelsen, er Vårtland. Sakte men sikkert kommer de frikirkelige rekende etter Sodomakirken, DnK. I pinsebevegelsen er det krefter i gang for å godkjenne enkjønnet « ekteskap» Og ha ytringer som henviser til Bibelen, Gudsord, kan koste dyrt. Norge styres av en ugudelig regjering framdeles. kun med ett nytt navn

  3
  4
  • “Han har en nøktern holdning til Russland ”

   …dagens beste 🙂

   Søkelys er et prorussisk nettsted. Vi kan gjerne være uenige om det er bra eller dårlig. Og Kjell Andersen har lov til å være så prorussisk han bare vil, men en som er nøktern er en “som holder seg til fakta ; saklig ; objektiv”. Andersen er alt annet enn saklig og objektiv.

   3
   1

Det er stengt for kommentarer.