“Det vil faktisk bli erklært krig mot Russland i Ramstein 20 januar”

Retorikken til vestlige politikere de siste dagene tyder på at det den 20. januar faktisk vil bli erklært krig mot Russland i Ramstein, skriver journalist Sergei Mardan. Sergei Mardan skrev sin vurdering etter at New World Order og World Economic Forum pådriver, Henry Kissinger, tidligere amerikansk utenriksminister sa at “Russland må innfinne seg med det uunngåelige, at Ukraina blir NATO medlem. Henry Kissinger er mannen som ikke vil dø. På tross av å snart være 100 år gammel er han mer mentalt oppadgående enn Joe Biden og har også mer energi enn den nåværende amerikanske presidenten.

I en alder av 99 år er han globalist til fingerspissen og fremdeles en mann eliten lytter til. I helgen er topp-NATO sjefer og militære ledere samlet på den amerikanske flybasen Ramstein i Tyskland for å snekre sammen flere våpen, flere stridsvogner og flere ressurser til proxy-krigen mot Russland i Ukraina. “Russland sto overfor et vanskelig, men uunngåelig valg: enten kjempe, og mobilisere absolutt alle ressurser for å gjenoppbygge hele det politiske og økonomiske systemet, eller overgi seg, skriver Sergei Mardan. “Å håpe at Putin vil gi opp er ekstremt naivt. Fred på de vilkårene som ble presentert for Russland er umulig. Fred er generelt ikke lenger mulig,” skriver journalisten videre. NATO land vil trolig denne helgen vedta å sende flere tyngre våpen og raketter til krigen i Ukraina. Russland selv vet at de befinner seg i en proxy-krig med USA og NATO og at NATO landene er villige til å la ukrainere kjempe til siste blodsdråpe.

Én tanke om ““Det vil faktisk bli erklært krig mot Russland i Ramstein 20 januar”

  1. Tragisk dette. Så er spørsmålet hvem som taper og hvem som vil vinne? Hva vil 2023 bringe til oss? Kissinger som er jøde – er også en ekstremt anti-kristelig person – som vil bygge satans rike.

    2
    2

Det er stengt for kommentarer.