Se: Rystende mirakel: Kenneth Copeland ba for mann i rullestol så heftig at både mann og stol datt i bakken

Å falle i bakken under kraften er ikke noe uvanlig syn for dem som valfarter til karismatiske trosmenigheter. Men det er sjeldent å se at en mann eller kvinne i rullestol faller i bakken under kraften. Kenneth Copeland som er en av USAs fremste velstands-forkynnere og som har tatt til orde for enhet mellom karismatiske og pavekirken ber i videoen under for en mann som sitter i rullestol. Det som nok både mannen selv og sikkert de fleste av oss andre mennesker hadde ønsket, var at mannen reiste seg å gikk på egne ben.

I Bibelen møter vi beretninger der Jesus helbredet lamme slik at de kunne spasere på egne ben, det er dessverre ikke tilfelle med dette miraklet i regi av den kontroversielle velstandspredikanten Kenneth Copeland

Her må både mannen og rullestolen hjelpes opp igjen mens Kenneth Copeland messer “thank you Jesus

Facebook Comments

2 tanker om “Se: Rystende mirakel: Kenneth Copeland ba for mann i rullestol så heftig at både mann og stol datt i bakken

  1. Gled dere ikke over at åndene er dere lydige! Gled dere heller over at navnene deres er innskrevet i himmelen! (Luk. 10:20)

    • Som ny frelst i et Maranatamøte på Vestlandet så jeg en kvinne i rullestol ble bedt for, dro henne utav stolen med ‘kjøttkraft», og stakkars dama havnet i golvet, nå gikk det bra med vedkommende, heldigvis👍 Men viser nivået hos enkelte forsamlinger/«predikanter»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *