MSM omsider enige: Joe Bidens håndtering av Afghanistan -en total fiasko

Selv MSNBC og CNN er nå enig med folket om at Joe Biden virkelig er en katastrofe. Hans håndtering av tilbaketrekkingen fra Afghanistan og bildene fra Kabul vil for alltid vitne om hvor uendelig inkompetent Joe Bidens administrasjon er. USAs fiender i Iran, Kina. Nord-Korea og kanhende Russland kan vel ikke annet enn å le seg skakke over denne ynkelige fiasko. Et land uten et lederskap er vel kanskje den mest korrekte beskrivelsen av USA anno 2021.

Mark Dice kommenterer Bidens pinlige mangel på evne til å lede og styre USA og for en gang skyld er MSM enig med det amerikanske folket. Tidligere president Donald Trump sier endog at Joe Biden må gå av..

Samtidig som Joe Biden fortsetter å fomle sitt presidentskap ut i kaos, stuper oppslutningen og støtten til den lettere demente presidenten. Stadig flere amerikanere er misfornøyd med hvordan den amerikanske presidenten håndterer både Covid-krisen, økonomien og senest katastrofen i Kabul. Selv venstrevridde ser nå ut til å kritisere Biden for manglende lederskap og amatørmessig håndtering. Her kommenterer dr Steve Turley nedturen for Biden