Se: Massive demonstrasjoner mot Covid-19 nedstengninger -mens mann fredelig spiller piano i kaoset

Spanske unge har fått mer enn nok av Covid-19 restriksjoner tredd ned over hodene på dem og skaper nå opprør, kaos og opptøyer i protest mot Covid-19 tyranniet som har senket seg over Europa. Mens folk kaster stein og gjenstander på opprørspoliti, fyrverkeri smeller og sirenene uler fra politibiler med blålys, sitter en mann stille og rolig å spiller på piano midt i kaos og protester. “Mens spanjoler driver opptøyer og herjer rundt ham, spiller han sitt piano.

 

Facebook Comments

1 tanke om “Se: Massive demonstrasjoner mot Covid-19 nedstengninger -mens mann fredelig spiller piano i kaoset

 1. Fantastisk video!!

  Jeg tenker han må være min broder 🙂 Håper det…

  Vi har akkurat samme fred i kaoset og elendigheten, tenker jeg når jeg straks husker strofen “Do you feel the same?” fra sangen han spiller.

  Jeg kjenner igjen sangen til The Bangles fra 90-tallet, “Eternal flame”
  Her er litt oversettelse:

  Lukk øynene, gi meg hånden din
  Føler du hjertet mitt slå
  Forstår du
  Føler du det samme
  Drømmer jeg bare
  Eller er dette å brenne en evig flamme

  Jeg dropper siste linje 🙂 så passer sangen 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *