Joe Biden: Jeg vil lede en effektiv strategi for å mobilisere ?????????????

“I’ll lead an effective strategy to mobilize trunalimunumaprzure.” sier den svært oppadgående og retoriske mesteren Joe Biden til en håndfull trofaste tilhengere. Hva presidentkandidaten her sier får ennå flere velgere til å riste på hodet over dette retoriske geniet demokratene har hentet frem i forbindelse med 2020 valget. Hva Joe Biden her forsøker å si han vil lede en effektiv strategi for å mobilisere er overlatt til velgernes fantasi. Joe Biden er så langt den mest senile og patetiske skikkelse som noensinne har stilt til valg

Hva prøver Biden å fortelle her?

Og hva prøver den senile og demente Joe å si her?

3 tanker om “Joe Biden: Jeg vil lede en effektiv strategi for å mobilisere ?????????????

 1. Og dette er de “snille” feilene. Den morsomste er jo den “Poor kids are just as bright as white kids”. og listen er uendelig lang nå med bevis på hans tragiske kriminelle avslutning nå også med innblanding i korrupsjon og kriminelle forbindelser i Ukraina- Kina saken.

  3
  1
  • Jo, Biden er en gammel mann og surrer. Men Trump mangler selv åpenbart flere ringer i kransekaken for å si det på den måten. Hypomani, stormannsgalskap, ekstrem egoisme, løgnaktighet, oppmerksomhetssvikt og manglende empati. Eller er det Den hellige ånd og intet syndrom? ? Washington Post har registret godt over 20 000 beviselige usannheter fra presidenten. Men det er kanskje Satan som styrer den oversikten og da gjelder ikke den gudfryktiges åpenbare feil? ?????

   1
   1
 2. Denne klovnen gjør både seg selv og det demokratiske partiet til latter verden over.
  Ingen oppadgående og anstendige kristne kan støtte opp om denne livsfarlige senile klovnen. Det eneste Biden skulle “run for” er en plass på en heim for senile og demente. Denne klovnen er så til de grader senil at han neppe kan bli holdt strafferettslig ansvarlig for egen korrupsjon gjennom 47 år.
  Man burer ikke inne senile tullinger.
  Muligens er en lukket avdeling det mest egnede oppholdssted for ekle onkel Joe.
  Å skylde på demens her blir for enkelt, Biden må ha flere diagnoser.

  2
  1

Det er stengt for kommentarer.