Se: Er det en demon som følger Obama?

obama-homofiliFra Charisma News: Vi viste alle at Obama hadde en agenda da han besøkte Kenya for et par uker siden. På tross av at den kenyanske presidenten spesifikt hadde bønnfalt Obama om å unngå å drøfte homofile ekteskap, valgte den frekke Obama likevel å skyve frem temaet. Obama spøkte også om en tredje periode som president, og dette er noe endel tror han vil komme til å gjøre gjennom å erklære unntakstilstand. Nå sirkulerer det en ny video på nettet som viser det noen tror er en demon som følger den amerikanske presidenten. 

Men nå ha en ny video som viser Obama’s ankomst til Kenya avdekket noe urovekkende, en grå skikkelse som suser forbi og enkelte har kommet til den konklusjon at Obama har en demon som følger ham der han går. Mens noen er skråsikre på om videoen viser en demon så finner vi flere grunner til å være spørrende. Uansett fremmer Obama hvorhen han ferdes verdier som er i strid med Guds ord og hans kamp for likekjønnede ekteskap og hans varme støtte til fortsatte fosterdrap, burde få en hver sann kristen til å se at Obama er en fiende av korset.

https://youtu.be/ktWlBYBNRS8

.

7 tanker om “Se: Er det en demon som følger Obama?

 1. Ja, Obama er en fiende av korset og han drar ned dom over USA. Pastor Wilkerson så det som vil komme, og advarte i boka Visjoner som ble utgitt på 70-tallet. Han måtte tåle mye hån og latter for det, men holdt fast på at Gud hadde åpenbart det for han. I dag er det ingen som ler mer, vi ser at Wilkerson
  hadde rett.
  Norge er også blitt en ugudelig nasjon, og noe værre enn 22. juli vil sannsynligvis ramme dersom Norge fortsetter på samme vei. Vi må be for vårt folk og land.

 2. Jeg blir mer og mer oppgitt over stadige konspirasjonsteorier, dommedagsprofetier i fleng, et mildt sagt forvridd og forkvaklet forhold til Obama og alt han gjør og står for og en nedrakking av kristne forkynnere og menigheter(med unntak av Franklin Graham som nærmest beskrives som Gud).
  Er nok lurt å stoppe opp, ta et skritt tilbake og vurdere hva du holder på med Kjell? Har du det bra…?

  Uansett hva denne altomfattende og altoppslukene åndelige og politiske villfarelsen skyldes, så er det fryktelige trist å være vitne til:-(

  • Ansgar Braut. Denne saken var faktisk gjengitt i flere kristne medier i Amerika. Det er en velkjent sak at Obama tiljublet homofile ekteskap (noe du hevder deg å være i mot) og at han nedba Guds velsignelse over Planned Parenthood som opererer i kjøp og salg av organer fra drepte ufødte barn. I navnet av alt som er rettferdig, rent og hellig, du kan vel ikke seriøst mene at Obama er en frelst kristen, en etterfølger av Jesus, en som bærer Kristi kors og fremmer evangeliet i verden? Med all respekt Ansgar

  • For meg er det trist å være vitne til at du Mr.Braut ikke er villig til å åpne øynene. Du rakker ned på alt Kjell deler med oss uten å engang sjekke det opp mot fakta, Bibelen og profetiske utsagn.

   Husk dette:

   Der er et prinsipp som er en sperre imot all informasjon, som er bevis mot all argumentasjon, og som ikke kan bomme på å holde mennesket i evigvarende uvitenhet. Det prinsippet er fordømmelse før undersøkelse. En av våre utfordringer mens vi går inn i svært kompliserte emner, er å legge til side vår forutinntatthet, motforestillinger, og la oss se hva vi kan finne ut. De samme idéer er også å finne i samlingen av Salomos Ordspråk: «Han som svarer på en sak før han hører, det er dårskap og skam for ham.»

 3. De fleste aviser og media er for feige til å fortelle sannheten om Obama, de vil ikke miste pressestøtten

 4. Jeg syns ikke at Obama fremstår veldig kristent, men på den annen side så er han vel ikke verre enn de foregående presidentene i USA?
  Og han er på ingen måte så ille som de norske partilederne Solberg og Jensen, og han er heller ikke spesielt ille i forhold til europeiske statsledere.
  Derfor skjønner jeg ikke denne ensidige heksejakten på Obama…? Jeg klarer heller ikke følge resonnementet at hverken Norge(22.juli) eller USA skulle gjøre seg spesielt utsatt for Guds straffedom.

  Saken om 22.juli, og at Breivik nærmest er Guds utvalgte til å bringe Hans straffedom over Norge, er et tankegods, som heldigvis deles av svært få konspiratoriske ekstremister.

  Det er også et paradoks at naturkatastrofer, som man mener er Guds straffedom, ALLTID inntreffer på steder som geografisk/meterologisk er disponert for det. Vulkanutbrudd, store branner i knusktørre California, jordskjelv på steder der store skjelv naturlig inntreffer.
  Dersom Gud ville rammet land med sin straffedom, ville det vel vært mulig for Ham å gjøre det mirakel å skape et stort og svært ødeleggende jordskjelv som rammet skandiavia?(for det er jo ingen tvil om at i den grad Gud gjør slike grusomme straffehandlinger, så ville det vært mer berettiget i Skandinavia og andre steder i Vest-Europa, enn i USA?)

  Mvh
  Viviann O.
  Trondheim

  • Verre enn de tidligere presidentene? Mange av disse har også fremmet verdier bibelen kaller synd, men han har vel tatt det er skritt lengre ved å jobbe for likekjønnede ekteskap, feire kjennelsen i høyesterett med å bade det hvite hus i regnbuens farger, og under hans styre er det for første gang snakk om reell kristendomsforfølgelse i Amerika av mennesker som følger sin samvittighet og ikke kan bidra til likekjønnede bryllup.
   Mange troende har ansett det slik at USA har stått i en slags særstilling i og med at nasjonen var grunnlagt og innviet til Gud.
   Når Obama blir omtalt nå, er det fordi han er den sittende presidenten. jeg tror ikke på noen måte at eksempelvis Bill Clinton var bedre enn Obama, og Bush hadde sine synder, men disse er historie nå.
   Jonathan Cahn forklarer kanskje langt bedre enn meg budskapet med USA og dom, i sine prekener og advarsler til Amerika.
   Forøvrig er jo ikke Cahn den eneste kristne stemmen som advarer eller har advart: David Wilkerson, Franklin Graham, Leonard Ravenhill, ja selv Kenneth Hagin har advart om at USA vil dømmes dersom nasjonen går videre i synd.
   https://www.youtube.com/watch?v=O_t2wJan8JU

   Når det gjelder Breivik er det ingen som sier han var Guds utvalgte til å bringe straffedom, men poenget i budskapet er at når en nasjon vender seg bort fra Gud og velger å gå i mot Israel vil Herren ta vekk vernet han har over en nasjon. Dermed vil slike krefter gyve løs, og uansett hvordan vi vrir og vender på det bibelske budskapet er det ikke tvil om at Gud er en Gud som har dømt og dømmer nasjoner. Gud er i følge kristen teologi den samme, igår, idag og til evig tid, men jeg tror og håper at Gud vil ryste nasjonene til omvendelse. Nå har Norge vært badet i velstand og fred siden vi fant oljen i Nordsjøen, men har disse velsignelsene gjort landet mer kristent eller rett etisk? Faktisk er det et mønster i Guds ord at når et land får nåde/velsignelse blir de stadig mer grådige og vender ryggen og ansiktet bort fra Gud. I GT brukte Gud dom som rystelser for å vende Israel tilbake til sin vei, og noen ganger vendte de om, andre ganger var de hardnakkede og nasjonen falt og folket ble bortført (først til Assyria omkring 720 f kristus, og deretter til Babylon (Kaldea) i 586/587.
   Men du har rett i at det ikke står så mye bedre til med de andre landene i Europa. Jeg vil forøvrig anbefale deg å lese boken omkring 22 juli profetien.

Det er stengt for kommentarer.