Avsløringer om salg av organer til aborterte babyer fortsetter å ryste amerikanerne

abort-businessAt fosterdrap eller abort er en skitten og motbydelig praksis er noe de aller fleste Guds barn er enige om. I USA har pro-abort businessen “Planned Parenthood” i de siste ukene blitt gjenstand for massiv kritikk etter at det ble kjent at “Planned Parenthood” også er en butikk som opererer med salg av organer fra aborterte ufødte babyer. Pro-life gruppen “The Center for Medical Progress” har gått “undercover”  og i all hemmelighet tatt opp på film hvordan disse selgere av død opererer, og hittil er det sluppet fem videofilmer blant annet på You Tube som avdekker hvordan disse Satans tjenere i “Planned Parenthood” opererer i salg av hjerter, lunger, lever og nyrer, tatt fra ufødte barn som er blitt myrdet på kvinnefrigjøringens blodige alter.

En rekke kristne personligheter, deriblant Franklin Graham, Carter Conlon og Jonathan obamas-god-bless-killersCahn har alle enten i prekener, i innlegg på Facebook eller utsagn til den kristne pressen fordømt praksisen ved å selge organer fra aborterte babyer. Men enkelte republikanske politikere nå tar til orde for å stanse den statlige finansieringen av Planned Parenthood som er Holocaust forlengede arm i Amerika, har USAs president, Barack Hussein Obama som flere ganger har “ønsket denne drapsorganisasjonen Guds velsignelse”, forholdt seg taus til de stadig mer urovekkende avsløringene om denne organisasjonen som gjør butikk på å først drepe barna i mors liv, for deretter å skjære ut nyttige organer og vev som omsettes og tilbys til et marked som har uskyldige blod på hendene. Det vi ser nå fra Amerika er så urovekkende at det burde vekke til live en voldsom avsky for selve fenomenet og ta livet av unger i mors liv.

 

Planned Parenthood Needs To Go! We Need To Stop The Paid Murder Of Unborn Babies!

Hør hva pastor Darrell Myatt har å si om galskapen som får fortsette på tross av de grufulle avsløringene. Både Hillary Clinton og Barack Hussein Obama er begge forsvarere av fosterdraps-galskapen i vår tids Sodoma.

https://youtu.be/rF3gAUnEmdo

Én tanke om “Avsløringer om salg av organer til aborterte babyer fortsetter å ryste amerikanerne

  1. Skremmende at folk aksepterer slikt.. Leste at det ikke var nok republikansk støtte til å få disse ute av denne grusomme bransjen. Fullstendig forkastelig at det er taust om dette i norske media.

Det er stengt for kommentarer.