“Skynd dere, sauene skal til å se oss, på med munnbind og prøv å la være å le”

Behøver man å si så mye mere? “Skynd dere, sauene skal til å se på oss, på med munnbind og prøv å ikke le,”  skal være oversettelsen av hva som sies i videoen. Myndighetspersonene trodde ikke kamera og mikrofoner var på. Spillet om Covid-19 er som et dårlig teaterstykke hvor myndighetene spiller og later som om de tar Covid-19 alvorlig. Bilder sier mer enn 1000 ord.

https://www.youtube.com/watch?v=c-QdXeyXBpQ

3 tanker om ““Skynd dere, sauene skal til å se oss, på med munnbind og prøv å la være å le”

 1. Avslørende.
  Dette har vært et velregissert skuespill med kulisser og scenesetting satt opp for å forføre og bedra.
  Noen av oss har forstått dette lenge. Våre ledere spiller teater for å skremme sauene til blind lydighet mot Antikrist-systemet.
  Dessverre mangler et stort flertall av menighetsmedlemmene i de kristne trossamfunn åpenbaring om tiden vi lever i. De forstår ikke at djevelen er en forfører som bruker massemedia til å spre forførelser
  Massemedia avslørt av Donald Trump som fake news media blir selvfølgelig anvendt av djevelen og hans demoner for å fremme antikrist-systemet.
  Politikere og myndigheter verden over er med på denne forførelsen og målet er innføringen av dyrets merke, the great reset som flertallet av pastorer ikke snakker om. Aldri tidligere har forkynner vært mer i uttakt med åndsåpenbaringen enn i våre dager. Kristne som ikke er våkne lever i komplett uvitenhet om det som skjer.
  Endel kristne har hørt, men avviser budskapet som “konspirasjonsteorier” og vi vet at antikrist-ånden har sine agenter ute også i kommentarfeltet til Søkelys.

  8
  1
  • Skremmende at det virker som så få kristne ser tiden vi lever i. De forstår ikke hvor dypt bedraget går.

   1
   1

Det er stengt for kommentarer.