Sannheten om Covid-19 de ikke tillater deg å se: Urgent WARNING from Italian Doctor on The Coming Worldwide Vaccination!

Videoen sensurert og fjernet fra YouTube Dr Roberto Petrella, en italiensk lege advarer og forteller om Covid-19 og en planlagt massevaksinasjon av verdens mennesker. “Må sees, rystende,” skriver Søkelys leseren som har sendt linken til videoen under…Og ikke overraskende i disse tider med sensur, har YouTube fjernet videoen. Imidlertid er den å se på alternative sosiale plattformer som praktiserer virkelig ytringsfrihet og ikke er underlagt Demokratenes og globalistenes strenge sensur-regime. Tidligere trodde vi bare et at det var i gamle Sovjet, Kina og Nord-Korea hvor sensur ble praktisert. Slik er det ikke lengre. Nå er det de politisk korrekte sosiale plattformene som Twitter, YouTube og Facebook som har overtatt rollen som de som bestemmer hva du er tillatt å se.

Videoklippet var opprinnelig publisert på YouTube, men ble raskt fjernet fra plattformen som ikke tillater alternativ informasjon.  Imidlertid er videoen blant de bannlyste vidoene som kan ses på alternative sosiale plattformer som ennå ikke er overtatt av vår tids nye KGB.

På BitChute er videoen tilgjengelig. Trykk på bildet under og du kan se videoen med dr Roberto Petrella

6 tanker om “Sannheten om Covid-19 de ikke tillater deg å se: Urgent WARNING from Italian Doctor on The Coming Worldwide Vaccination!

  1. Fikk ikke helt med meg det de bl.a. nevnte om bakterier fra mobilen osv. Og hva egentlig de finner på vattpinnene -at det egentlig ikke er noe. Orker du skrive om noe videoen inneholdt?

    • Hannah. Jeg legger den høyere og har lagt link i bildet til BitChute som ennå ikke er kontrollert av sensur-mafiaen som styrer Google, Twitter, Facebook og YouTube.

Det er stengt for kommentarer.