Dr. Steve Turley: «Donald Trump fosser frem på meningsmålingene: Biden 46% og Trump 45%

Volden og uroen som er forårsaket av Black Lives Matter og Antifa i flere amerikanske storbyer begynner nå å skade demokratene. Flere meningsmålinger viser nå at Donald Trump bykser frem på målingene i den grad at MSM media begynner å bli bekymret. Kanskje vold, opptøyer og Black Lives Matter aktivister i realiteten skader Joe Biden og det demokratiske partiet? Demokratenes nominasjonsmøte var ikke noen seermessig suksess og alt peker nå i retning av en klar Donald Trump seier i november. «Fire år til med Trump» vil etter all sannsynlighet bli resultatet av høstens valg, og de av våre lesere som er hardt rammet av TDS (Trump derangement syndrome) -vil få mye å gremmes over de neste fire år.

Fire nye år med Trump syntes å bli mer og mer sannsynlig, i hvert fall dersom vi skal tro de meningsmålings-selskaper som var mest korrekt under 2016 valget. I følge Rasmussen Report er det nå helt jevnt og Biden får 46 prosent mens Trump følger etter i helene med 45 prosent. Dermed er Joe Bidens forsprang nå visket ut og det kan gå mot et valgskred for Trump i november. Hardt plagede sjeler med TDS vil dermed kunne få mye å gremmes over i de neste fire år. Også blant svarte velgere bykser nå president Trump frem på målingene og mye kan tyde på at mange svarte velgere misliker å se sine områder, butikker og virksomheter bli brent ned og plyndret av venstre-ekstreme som misbruker deres hudfarge for å skape sosialistisk revolusjon i landet. En som er svært optimistisk foran høstens valg er Dr Steve Turley som deler de gode nyhetene med sine følgere i videoen under

Facebook Comments

10 tanker om “Dr. Steve Turley: «Donald Trump fosser frem på meningsmålingene: Biden 46% og Trump 45%

 1. Det er fake. Gjennomsnittet i pr i går, så leder Biden med hele 9 prosentpoeng.
  Trump har håndtert corona elendig, og det ser folk. 180.000 døde, av de som Trump i Mars kalte «en uskyldig forkjølelse».
  Mannen fremstår som komplett udugelig, en pompøs, arrogant og ignorant narsisist. Republikanerne moblisiserer bredt for Biden/Harris.
  Dette vil bli den største seieren noensinne i et amerikansk presidentvalg
  Alle troende kristne må nå samles om bønn for å få satans mann ut av det hvite hus?

  3
  1
  • Georg, de fleste av dem døde sikkert av vanlig influensa 🙂
   Det er skrevet nok falske corona-dødsårsaker nå.

   2
   3
  • Jeg også Hannah. Flere og flere har forstått at Corona blir brukt som politisk våpen. Jeg ser at hr Moen mener at Trump har gjort en dårlig jobb med viruset.
   Slik kritikk er et tveegget sverd. Hvem kan vel ikke huske når norske helsemyndigheter sa at det var nok «å vaske seg på hendene og hoste i armhulen?» De samme som har glemt den sannheten er de samme som har glemt at kongeriket Norge ønsket kinesiske turister velkommen til Norge, samtidig som «rasistiske» Trump stengte for all innreise fra Kina..
   TDS ser også ut til å innebære hukommelsestap..

   2
   3
  • Rasmussen var de som serverte det mest korrekte tallene i 2016.
   Jeg er mer sikker på at Trump vinner høstens valg enn jeg var i 2016. Det er full panikk i Biden leiren og det er grunn til å tro at Biden kampanjen vil bytte strategi i løpet av kort tid.
   Jeg tror valget er tapt for Biden leiren allerede nå.
   De indre konflikter hos demokratene vil føre til et valgskred for Trump.

   3
   1
  • Du følger med på tallene, det gjør ikke jeg, veldig greit å bare lese det du skriver hvis jeg lurer 🙂 Jeg er mer der at jeg bare har trodd i lang tid at Trump vinner. Og også hvis tallene hadde vært mye verre så tenker jeg så enkelt at han ville han ha vunnet. Hele verden ropte «WHAAAT?!!» sist gang, og vil gjøre det igjen. Det er bare flaut… Tror de har glemt at de ble overrasket jeg. Men tror du er inne på noe når du lurer på om de nå kanskje har begynt å se at de vil tape og har panikk. Glemmer heller ikke Cioccolanti som nevnte 2020 og RETTFERDIGHET. At Gud gjør noe ang. dette i 2020.) I drømmen til Dana (som jeg ser litt an) så han ikke Trump noen steder. Jeg tror Trump og vi er hos Jesus da. Cant wait.

   Flott med en president som prater slik som f.eks. i videoen jeg tipset Torstein Langesæter om i en annen sak lenger nede. Vi vet hva Trump står for, ikke minst alle de ufødte barna. Jeg så fru Obama, Kamala m.fl. tale. Jeg vil helst ikke si noe, det var skrale greier. Hadde Melania vært deres egen, så hadde det stått utrolig mye fint om henne. Hun har klasse. Men hun er bare kona til Trump, og de hater henne. Som de hater Trump. Og det han står for. Vi lever i spennende tider. Alt dreier seg ikke om USA, men viktig det også.

   Snart er det helg. Og på mandag oppsummeres nok helga med kaos flere steder. Oppmuntrende å følge med på tøffe pastorer som åpner kirkene, love it !!!! Har ikke sjekket siste nytt om Kanye West og Justin Bieber (utenom at han har døpt seg da), hadde regnet med at de stod opp for noe snart… ang. kirkene, ang.hvordan myndighetene behandler pastorene. Vi trenger flere som taler skitten rett imot 🙂 Det kommer, tror jeg. (noe har jo også startet -med at nabolag jager mobben)

  • Trumps fravært fra det ovale rommet i Det Hvite Hus behøver ikke bety så mye. Det kan rett og slett bety at MSM media velger å negilsjere ham,
   Heldigvis er disse angivelige profetiske drømmene Dana Coverstone har hatt noe vi kan etterprøve på historiens gang.
   Jeg kjenner ikke mannen, dog har jeg forstått at han ikke har noe profitt eller fortjeneste av dette.
   Alt han risikerer er å måtte se at hans drømmer ikke skjedde. Jeg er blant dem som venter og ser, uten at jeg alltid nødvendigvis avviser folk som snakker om å ha hatt en profetisk drøm. Jeg er avventende og jeg vet at de eneste profetier som det er grunn til å holde 100 prosent fast på, er de bibelske profetiene vi leser om i Skriften, Andre drømmer og profetier kan være nyttig, men de er ikke bindene for vår tro og virksomhet.
   Jeg tror ikke Coverstone lyver eller forsøker å tjene penger på dette, men det er mulig han rett og slett bare har hatt en drøm.
   La oss derfor være avventende og se..

 2. Trump snakker og handler som om han er i opposisjon. Det er han ikke. Han er president. Han er i posisjon til å samle folket, hjelpe, lindre, dempe konflikter. Og stoppe vold.

  Fryktelig trist situasjon med undertrykkelse og protester som ender i vold og ødeleggelse. Men i et land så til de grader preget av rasemotsetninger og voldsromantikk er det ikke annet å vente. Kjempeviktig å forby våpen (17-åringen som drepte to, var en våpengal Trump-tilhenger og politiet er flere steder unødvendig militarisert) og dempe rasemotsetninger (alle amerikanere er pålagt å definere seg etter noe så meningløsr som rase).

  Trump har ikke greid å forene de forente stater. Han har ikke bestått «marshmallow-testen»: han vil ha umiddelbar tilfredsstillelse, umiddelbar hyllest blant sine tilhengere uten hensyn til helheten, klarer ikke å tenke langsiktig og planlegge for en større gevinst om han demper de kortsiktige ambisjonene.

  Trumps modus operandi er splitt og hersk.

  Covid-19-pandemien er tøff å takle for alle samfunn. Nettopp i en sånn situasjon bør Trump appellere til de beste amerikanske tradisjoner om samarbeid og rasjonalitet, ikke hisse grupper opp mot hverandre.

  Trumps kristennasjonalister inspirerer Trumps ekstreme egoisme. Deler av Guds ord i Bibelen fremmer nestekjærlighet og sindig fornuft. Andre deler fremmer gudommelig vold, patriarkalsk teokrati og ikke minst dikotomi: en todeling av alt i en motsetnibgsfull verden i svart-hvitt, der det ikke er rom for andre løsninger, nyanserte mellomløsninger og kompromisser. En farlig historiefortelling som styrer tankegangen til våpenglade konspirasjonskristne som hater liberale friheter.

 3. Jeg er forbredt på at det vil skje helt uventede ting og at nesten alle de som spår om fremtiden i dag vil ta feil. Jeg har mistet troen på både venstresiden og høyresiden hvis noe slikt fremdeles eksisterer. Det samme kan jeg si om mange av de som regner seg til «menigheten» og de som ikke gjør det.

  Det mest spesielle idag er at alt ser ut til å gå i oppløsning. Folk som sier de tror på Bibelen har meninger som forutsetter at Bibelen inneholder store feil. Og politikere nekter å forholde seg til fakta.

  I den grad jeg har noen teorier om hva som skjer så handler de om hva som skjer i kulissene. Det er helt klart at antikrist’s eller dyrets «trone» bygger på vanlige folks synder. Og det finnes mange sterke indikasjoner på at de fleste av de som har makten i den vestlige verden er bundet på hender og føtter ved at de er livredde for kompromiterende avsløringer om seg selv eller hva som skjer i miljøene de er en del av.

  I Norge tror jeg dette for alvor tok av da AP under Brundtland gjorde overvåkningspolitiet til en del av partiapparatet. Selv om dette ble avslørt så man en ganske voldsom dekkoperasjon i ettertid. Og siden har de politiske skillelinjene blitt utvisket til fordel for globalisering, avkristning og avvikling av alle demokratiske mekanismer.

  • Arvesynd og sjel og guddommelige og demoniske åndskrefter er like reelle størrelser som eter og measmer og åsgårdsreier og livmorer på vandring. Det er absolutt ingen bevis for at sånt eksisterer.

   Derfor er det fritt frem for alle å tolke profetier og visjoner og selvmotsigelser just presis og akkurat som de selv ønsker og som det måtte passe. Den religiøse virkeligheten defineres ut fra egne følelser og antagelser, ikke ut fra fornuft og vitenskap. Det holder ikke i et komplisert samfunn.

   Hva gjør du når bilen streiker, tennene verker og mobilen ikke virker? Går du til verkstedet, til tannlegen eller til elektrobutikken – eller ber du til Gud og englemakter for å løse problemene?

 4. Morsomt med kristne som bare tror på det som passer dem…

  Men de beviser for så vidt nettopp at profetier og bønner ikke virker. Noen gjetninger treffer blink, andre bommer. Noe ønsketenkning blir oppfylt, annet ikke. Så trekkes kun treffene frem.

  Kristne lurer seg selv og andre med å bortforklare alle tilfeldigheter og alt uforståelig med at mennesker ikke kan forstå den omnipotente supergudens klare plan og vilje.

  Trump er verken Satan, Dyret, Gud eller Messias. Trump er en et menneske, en mann med stor makt og skamløs selvgodhet.

  2
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *